lakis01 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 καλημέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα, πριν μια εβδομάδα αγόρασα το συγκεκριμένο μηχάνημα από την dell για την επιχείρηση μου που είναι λογιστικό γραφείο το αφίσα στον τεχνικό μου για να μου περάσει το λογιστικό πρόγραμμα και από την ώρα που το έχω πάρει κάνει επανεκκίνηση από μόνο του και εμφανίζει μπλε οθόνες, εγώ μπήκα και διάβασα τα minidumps των windows 8.1 και η αναλύσει που πήρα είναι αύτη έχετε καμιά ιδέα πως μπορώ να τα διορθώσω χωρίς όμως να κάνω ανανέωση ή επαναφορά συστήματος γιατί σε κάθε περίπτωση θα έχω πρόβλημα με των sql server της microsoft? PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (50) TiWorker.exeCLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT (101) WIN8_DRIVER_FAULTPAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (50) svchost.exePAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (50) svchost.exe
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Το πρόβλημα εμφανίστηκε οταν περάστηκε το πρόγραμμα , δηλαδή αν το βγάλεις ειναι οκ ?
toshd3000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 μαλλον θα το εχεις λυσει το θεμα αλλα η λυση σ'αυτο ειναι να μπεις στο site της dell και να κατεβασεις τους τελευταιους driver..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα