nexus5 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 θελω να ροτισω τησ βαζουνε μονο οταν παει για Oc?η μπορουμε και για εμφανιση? το κουτι παιζει σοβαρο λογο? http://www.e-shop.gr/aerocool-strike-x-one-black-p-PER.809474 mine
dimitrisOP Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 θα το πουλησεις η θα το κρατησεις τελικα το συστημα? για oc ναι θες καλη ψυκτρα και σε αυτο το κουτι δεν χωραει τιποτα αξιολογο
nexus5 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 θα το πουλησεις η θα το κρατησεις τελικα το συστημα? για oc ναι θες καλη ψυκτρα και σε αυτο το κουτι δεν χωραει τιποτα αξιολογο ειχα μια συζητησει με ενα σωστο μελος του φορουμ,και μου ειπε οτι αυτο που παω να κανω ειναι μεγαλη μ***κια! ουσιαστικα αν το πουλησω δν θα εχω χρηματα για να παρω αλλο οτν γυρισω,και οτι θα πρεπει να κανω πολυ οικονομια στον στρατο. οποτε αποφασισα να επενδυσω ως 200ευρω για ιδροψυξη και κουτι μαζι! + να παρω ενα κινητο με videoclisi (100eyrv) και να εχω στην κατοχη μου 200ευρω και να κανω οσο μπορω λιγυ οικονομια με τα λευτα που θα περνω απο την κυπρο. οποτε αυτο με εκανε κε σκεευτηκα οτι το συστημα μου ειναι πολυ δυνατο,ισως χριαστει να το κανω λιγο πιο ομορφο(ισως ειναι και ο λοφος της εμφανισης που δεν το ηθελα...μετα μου ειπανε να κοιταξω το εσωτερικο του και οχι το εξωτερικο του,που ουσιαστικα ειναι μια τελεια μιχανη για 3-4χρονια ακομα,που το ταμπλετ δεν θα κρατουσε τοσο,και αν δν εβρισκα δουλεια και δεν εκανα οικονομια οταν εβγενα απο στρατο θα επρεπε να ξοδεψω 1000+για να ξαναφτιαξω κατι τοσο αξιολογω γτ σε 1χρονο που θα βγω απο στρατο θα εχουνε βγει ανερχομενα ομορφα παιχνιδια που αν διαθετα πχ 500ευρω δεν θα μπορουσα να τα παιξω,ενο τωρα που εχω ενα συστημα μμε αξιασ 1000+ευρω οταν βγω απο στρατο θα μπορω να παιξω οτι ποθησω...οποτε κατεληξα κραταω πσ,το κανω να φενετε πιο ομορφο για να εχω μια εξωτερικη ομορφια ενο ξερω οτι μεσα τουσ ειναι απιστευτα καλο κραταω καπια λευτα τσεπι,περνω ενα κινητο,παω στρατο,γυρναω και αν εχω λευτα περνω και ενα ταμπλετ για της βολτες μου που δεν νομιζω να το χριαστω. οπτοε ελπιζω να σκετομαι πολυ λογικα,ειχα αρκετους που μου στυλανε για το πσ..αλλα μονο ενας με εκανε και σκευτηκα...οτι γενικα ανπυγενα σε amd(μου το εγραψε στο ποστ μου...θα ητανε υποβαθμισει,οποτε κοβω το καπνιζω οπως το εχω ελλατοσει στα 3τσιγαρα την μερα(απο κοντα στα 16 τα μετραγα) ηταν ενας χοριζμος που με εκανε κε το αρχισα ...και απλα θα μιλησω με των πατερα μου και δειξει κατανοηση για οταν μπω στρατο να με βοιηθησει με τα χρηματα που ισως χριαστω,(40χρονων δεν ειναι καπνιστης ουτε πεινη,οταν εκοψε η μανα μου το τσιγαρο της εκανε ανακαινισει ολο το σπιτι...) εινια κατα του καπνιζματοσ,και απο μικρος μ ελεγε αν σε δω να καπνισεις πεθανες για εμενα,τσπα ειναι αυστηρος..) οποτε κραταμε πσ,διαθετουμε ως 200ευρω για κουτι και ιδροψυξη! για να φενετε πιο ομορφο και να λεω οτι εχω κατι αξιοθαυμαστω κοντα μου...γτ ειναι σκετι μαυριλα και μου φερνει καταθλιψη καμια φορα
dimitrisOP Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 http://www.e-shop.gr/nzxt-source-340-midi-tower-black-window-p-PER.814713 http://www.e-shop.gr/coolermaster-rl-n24m-24pk-r1-wc-nepton-240mm-p-PER.814369
Kostas93 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 σκεψου την εναλλακτικη.Πάρε ένα κινητό με 100 ευρώ που λες να κανεις τη δουλεια σου στο στρατό και κράτα τα χρήματα σου όλα.μόλις με το καλό τελειώσεις με το στρατό βλέπεις τι σου έχει μείνει και δίνεις τότε όσα χρηματα χρειαστεί. 1
savoukos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω.Απλά από απλή περιέργεια..Τι overclock θες να κάνεις?Είναι αναγκαία η υδρόψυξη?(εφόσον θες να κάνεις κ οικονομία-π έτσι λες κ είπες στο άλλο ποστ).Επίσης Τι να κάνεις τώρα την υδρόψυξη εφόσον πας φαντάρος?Όταν με το καλό επιστρέψεις σκέψου το τότε.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Nexus 5 πάρε απλά ένα καινούριο κουτί και την υδρόψυξη αργότερα . Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι αρκετά δυνατός και δεν θέλει oc και έτσι αν αγοράσεις αργότερα την υδρόψυξη (ας πούμε μόλις τελειώσεις τον στρατό) θα έχεις και λεφτά στην τσέπη καβάτζα για τον στρατό. Το παραπάνω κουτί που προτείνει ο dimitrisop καλύτερα να το πάρεις σε άσπρο, γιατί είδα ότι το υπάρχον κουτί σου που είναι μαυρίλα όπως λες σου χαλάει την διάθεση. Όποτε με αυτό σε άσπρο θα έχεις ένα όμορφο εμφανισιακά σύστημα αλλά και ευρύχωρο. http://www.e-shop.gr/nzxt-source-340-midi-tower-white-window-p-PER.814714
nexus5 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Nexus 5 πάρε απλά ένα καινούριο κουτί και την υδρόψυξη αργότερα . Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι αρκετά δυνατός και δεν θέλει oc και έτσι αν αγοράσεις αργότερα την υδρόψυξη (ας πούμε μόλις τελειώσεις τον στρατό) θα έχεις και λεφτά στην τσέπη καβάτζα για τον στρατό. Το παραπάνω κουτί που προτείνει ο dimitrisop καλύτερα να το πάρεις σε άσπρο, γιατί είδα ότι το υπάρχον κουτί σου που είναι μαυρίλα όπως λες σου χαλάει την διάθεση. Όποτε με αυτό σε άσπρο θα έχεις ένα όμορφο εμφανισιακά σύστημα αλλά και ευρύχωρο. http://www.e-shop.gr/nzxt-source-340-midi-tower-white-window-p-PER.814714 θα προχορισω στηνν αγορα του αυριιο-μεθαυριο ευχαριστω πολυ για να δοσω τν κυριος λογο,ειμαι μανιοκαταθλιπτικος...οποτε για αυτο θελω ασπρο! ευχαριστω παιδια που με βοηθησατε κε κυριοσ τν multicorecpu που με το ποστ του με εκανε κε καταλβα την υποβαθμισει,και γενικα το παλικαρι που αντι να των αγωρασει με εκανε κε κλτβα οτι δεν πρεπει να κιταμε τα εξωτερικα αλλα τα εσωτερικα
Whitefanged Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Φίλος σου έχω ιδέα. Πες στο στρατολόγο ότι είσαι μανιοκαθλιπτικός και δεν θα πας πουθενά. Ούτε Κύπρο, ούτε καν κέντρο. Μέχρι το 251 στην Κατεχάκη το πολύ πολύ. Άρα σου μένουν τα χρήματα από το κινητό (100 ευρώ) τα οποία μπορείς να τα προσθέσεις στο budget και να βάλεις custom υδρόψυξη αντί για AIO.
nexus5 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Φίλος σου έχω ιδέα. Πες στο στρατολόγο ότι είσαι μανιοκαθλιπτικός και δεν θα πας πουθενά. Ούτε Κύπρο, ούτε καν κέντρο. Μέχρι το 251 στην Κατεχάκη το πολύ πολύ. Άρα σου μένουν τα χρήματα από το κινητό (100 ευρώ) τα οποία μπορείς να τα προσθέσεις στο budget και να βάλεις custom υδρόψυξη αντί για AIO. αν το πω αυτο δεν θα περνω 280των μηνα,και θα εχω χαρτι ι5..που δεν θα βρισκω δουλεια,αυτο μου εχουνε πει...εχω και οξια οσφιαλγια και δεν μ δεινουνε ι4 το θεμα ειναι οτι θελω να παω στρατο-κυπρο για τα λευτα,οταν γυρισω να παω ταξιδι με την κοπελα μου. Δεν Μπορεις Να Τα ΒαλειΣ με Την ΜΟΙΡΑ Γεινε η αλλαγη που θες να δεις των κοζμο 1
savoukos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 αν το πω αυτο δεν θα περνω 280των μηνα,και θα εχω χαρτι ι5..που δεν θα βρισκω δουλεια,αυτο μου εχουνε πει...εχω και οξια οσφιαλγια και δεν μ δεινουνε ι4 το θεμα ειναι οτι θελω να παω στρατο-κυπρο για τα λευτα,οταν γυρισω να παω ταξιδι με την κοπελα μου. Δεν Μπορεις Να Τα ΒαλειΣ με Την ΜΟΙΡΑ Γεινε η αλλαγη που θες να δεις των κοζμο μόνο το δημόσιο σου ζητάει Ι1.Επίσης τα 280 ευρώ το μήνα να ξέρεις δεν σε βγάζουν θα χρειαστείς κ δικά σου.Ακόμα ενημερωτικά αν έχεις οξεία οσφυαλγία,στην Κύπρο δεν κάθεσαι..Θα έχεις ένα θεματάκι..
nexus5 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 μόνο το δημόσιο σου ζητάει Ι1.Επίσης τα 280 ευρώ το μήνα να ξέρεις δεν σε βγάζουν θα χρειαστείς κ δικά σου.Ακόμα ενημερωτικά αν έχεις οξεία οσφυαλγία,στην Κύπρο δεν κάθεσαι..Θα έχεις ένα θεματάκι.. to Ξερω για αυτο δεν περνω ι4 ΄) οποτε ειμαι μια χρα σε ολλα!!χαρικα οταν μου ειπανε οτι δεν περνω ι4!! οπτοε και κυπρο κε ολα μελι γαλα <3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα