Prospector8 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ωραιος ο Dj2k..Εβαλα OFF τις 3 επιλογες για shadows που εχει,και το παιχνιδι ειναι παλι playable στα 1440p. 55minimum 80max fps,3680mb η Vram ..τωρα μαλιστα
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 τελικα και γω θα ρίξω τίποτα, δεν ξέρω αν ειναι mem leak η το map που έπαιξα πρώτη φορά αλλά στο wizard tower είναι choppy moppy μερικές φορές. Mikolzed το steam ID, lvl 9 και το γύρισα στην τύπησα. Απο Lore WH fantasy είμαι νύχτας, απο 40Κ μια χαρά
Occultist Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ωραιος ο Dj2k..Εβαλα OFF τις 3 επιλογες για shadows που εχει,και το παιχνιδι ειναι παλι playable στα 1440p. 55minimum 80max fps,3680mb η Vram ..τωρα μαλιστα Το βλέπεις και μόνος σου ότι ζητάει πολλή vram και σε πάει να τρέχει και η αργή μνήμη μέσα - όχι ότι δεν είναι κακογραμμένο, αλλά και πάλι θα είχες θέμα στα ίδια settings...
Prospector8 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Επαιξα ολοκληρο match ετσι,οποτε ισως να εφταιγε και το map,στους υπονομους ημουν.Θα δειξει και στα αλλα,αλλα γενικα το 90% των fps ηταν πανω απο 60...
Occultist Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Επαιξα ολοκληρο match ετσι,οποτε ισως να εφταιγε και το map,στους υπονομους ημουν.Θα δειξει και στα αλλα,αλλα γενικα το 90% των fps ηταν πανω απο 60... Πρέπει να ανακάλυψες τον τροχό τότε, γιατί σε όλους τους υπόλοιπους, με το διπλάσιας ισχύος hardware, πάει χάλια, με πάνω από το μισό game στα 40-50 fps και μέχρι 35 fps στο χοντρό λούκι. Εκτός και αν μιλάμε για τις πετσοκομμένες ρυθμίσεις που αναφέρθηκαν...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ο καλύτερος χάρτης να μετρήσεις fps είναι ο πρώτος, ειδικά με το που βγαίνεις από το πρώτο guard post. Τα sun shadows low-high δεν έχουν διαφορα στα fps και χωρίς αυτά δεν λέει, τα local shadow (interior) είναι μούφα (εκτος άμα το βάλεις τέρμα που είναι ok αλλα +-10 fps) έτσι κι αλλιώς οποτε κλειστά γιατί τρώνε 20 fps, το SSAO είναι κάκιστο οποτε και αυτό κλειστό, το screen space reflections επίσης κλειστό καμια διαφορα αλλα 10 fps κάτω. Το framelock κάνει το game choppy και laggish, το v-synch είναι επίσης bugged. Αυτά από τα πολλά test που έκανα. Άμα διορθώσουν τα local shadows θα είμαι happy αλλα χλωμό. η έλλειψη πάντως benchmark σε pc title είναι τραγική... Πάντως η εταιρία αυτή δεν το έχει το optimization με την καμια, ευτυχώς αυτήν την φορα είναι playable έστω με κάποιες υποχωρήσεις, το Vikings τι low τι high τα ίδια fps είχε, τουλάχιστον έχει κάποιο scaling το game.
Occultist Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Εμένα είναι αμελητέες οι διαφορές fps στα διάφορα settings που δοκίμασα - πράγμα που επιβεβαιώνει ότι το χοντρό πρόβλημα του παιχνιδιού είναι στο cpu κομμάτι. Οπότε, τα βάζω όλα max και μου φτάνει που καταφέρνει και είναι πάντα playable - για παραπάνω, ΔΕΝ το παιχνιδάκι... ΥΣ. Δε θέλω να ξέρω καν πως θα παίζει σε AMD cpu - unplayable across the board το κόβω
Prospector8 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ο καλύτερος χάρτης να μετρήσεις fps είναι ο πρώτος, ειδικά με το που βγαίνεις από το πρώτο guard post. Τα sun shadows low-high δεν έχουν διαφορα στα fps και χωρίς αυτά δεν λέει, τα local shadow (interior) είναι μούφα (εκτος άμα το βάλεις τέρμα που είναι ok αλλα +-10 fps) έτσι κι αλλιώς οποτε κλειστά γιατί τρώνε 20 fps, το SSAO είναι κάκιστο οποτε και αυτό κλειστό, το screen space reflections επίσης κλειστό καμια διαφορα αλλα 10 fps κάτω. Το framelock κάνει το game choppy και laggish, το v-synch είναι επίσης bugged. Αυτά από τα πολλά test που έκανα. Άμα διορθώσουν τα local shadows θα είμαι happy αλλα χλωμό. η έλλειψη πάντως benchmark σε pc title είναι τραγική... Πάντως η εταιρία αυτή δεν το έχει το optimization με την καμια, ευτυχώς αυτήν την φορα είναι playable έστω με κάποιες υποχωρήσεις, το Vikings τι low τι high τα ίδια fps είχε, τουλάχιστον έχει κάποιο scaling το game. Mε αυτες τις ρυθμισεις ακριβως που ειπες,επαιξα και benchara ολη την πρωτη πιστα 1440p 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Καλά κανονικά με τα specs σου και τα graphs του game θα έπρεπε να έχεις 60 fps min αλλα τελοσπάντων έχε χάρη που είναι fun το game.
Prospector8 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Σχεδον 4100mb Vram xD Ειναι τιγκα unoptimized για τα γραφικα που προσφερει.. Χαβαλε εχει,δεν εχω τρελαθει προσωπικα,αλλα λογικα με παρεα που δεν εχω παιξει ακομα ,θα αξιζει τρελα. 1
Bspus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Τα κλασσικά brain-dead bots των L4D-ειδών έχει, ούτε tomes μαζεύουν, ούτε chest ανοίγουν, τις χειροβομβίδες τις βλέπουν με μισό μάτι... και καμιά φορά τυχαίνει να σε δολοφονεί κάποιο special enemy και αυτά να θαυμάζουν τα textures 2 βήματα πιο δίπλα. Γενικά θα απέφευγα το συγκεκριμένο game χωρίς 2-3 φίλους για παρέα. Κριμα, και ψαχνω ενα καλο single player first person απο τοτε που τελειωσα το dying light. Thanks
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μάλλον θα πρέπει να περιμένεις το επόμενο τους game Hellraid άμα βγει ποτε φυσικά.
Occultist Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μάλλον θα πρέπει να περιμένεις το επόμενο τους game Hellraid άμα βγει ποτε φυσικά. Γιατί, εκείνο υποτίθεται ότι θα είναι καλή single player εμπειρία;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Γιατί, εκείνο υποτίθεται ότι θα είναι καλή single player εμπειρία; No ιδέα, αλλα το combat system (melee) είναι ότι καλύτερο έχω δει σε fps κρίνοντας από τα προηγούμενα, εάν φυσικά έχει το ίδιο, που δεν βρίσκω λόγο να μην, άμα βγει ποτε. Anyways για την ώρα καλο είναι το vermin, μόλις πήρα επιτέλους και σοβαρό σπαθί
Millennium Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Warhammer: End Times - Vermintide hits 300,000 sales, celebrates with free DLC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα