Προς το περιεχόμενο

Warhammer: End Times Vermintide [FPS]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως για όσους το προχώρησαν λίγο, το finale του Act 1 στο Wizard Tower απο level design είναι όλα τα λεφτά...  :-D

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μία φορά το έχω παντως, δεν βλέπω διπλά. Εκτός απο ένα entry απο το παλαιότερο public που είναι απλά στην λίστα (δεν το έχω installed).

Aπο Performance τα έχω βάλει όλα στο extreme και δεν τρώει ούτε frame.

Τυχερός και στα δυο.

Δημοσ.

Μα μου ελεγε φιλος μου,ρε κολλαει χανω πολλα fps (970sli+1440p) σε horde μονιμα κατω απο 30 μα κατι παιζει δεν γινεται.. Το βαζω και εγω το game..Ολα καλα 70αρια στην αρχη..μεχρι που σκαει τρελος κοσμος,ξυλο και παιζω 40 και λιγοτερο...Κατι θα συμβαινει λεω εκτος οτι ειναι και πολυ cpu bound κατι θα γινεται... Ε νομιζω το βρηκα... -.-'

SyuH68m.jpgΜ

Mολις δοκιμασα σε 1080p ..ακριβως 3700mb η μνημη...

Δημοσ.

Δοκίμασα διάφορες ρυθμίσεις και είχα από καθόλου έως λίγη διαφορά στα fps και είδα και το monitoring και κατάλαβα ότι, απλώς, είναι πολύ βαρύ στο cpu - οπότε τα γύρισα όλα max και είμαι στα ίδια...

Πιστεύω ότι έχει πολλά περιθώρια στο optimization, ακόμα...

Δημοσ.

Εγώ τα είπα αλλα ποιος τα διάβασε, μπορείς να λύσεις το πρόβλημα κλείνοντας τα interior shadows και βασικά ότι setting use cpu. Εμενα σπανια πέφτει πια κάτω από 40 και αυτό μονο όταν είμαι μέσα στο horde και κόβω και έχοντας τα decals στο τέρμα γιατί γουστάρω gore στο full. Από εκεί και πέρα και τέρμα να βάλεις τα graphs οι διαφορες είναι πολύ μικρές οπτικά ενώ χαοτικές σε performance. Optimization χλομό Occulist αυτά παλιά πια, άντε άμα ρίξουν κάνα downgrade και κάνουν κάνα driver με την nvidia/ati, αλλα μην περιμένεις ποτε τίποτα ιδιαίτερο, its too late now. Κάπου διάβασα για undead expansion μαζί με ακόμα ένα αλλα μου διαφεύγει το όνομα μιας και είμαι άσχετος από το universe.

p.s. άμα έχετε "lag" η λίγο choppy gameplay ενώ τα fps είναι τα ίδια να ξέρετε είναι το frame lock.

Δημοσ.

Ναι, μπορεί και να το αφήσουν στη μοίρα του, από optimization, αλλά, για την ώρα, έχουν δείξει ότι το υποστηρίζουν σε ημερήσια βάση, οπότε έχω κάποια ελπίδα.

Εμένα, πάντως, δεν ξέρω σε τι οφείλεται, αλλά τις βλέπω τις διαφορές στα γραφικά, ανάλογα τα options και με ενοχλούν από κάποιο επίπεδο και κάτω...πχ. Η διαφορά μεταξύ no AA και TAA, μου φαίνεται χονδροειδέστατη και δεν ξέρω πόσο άνιωθος πρέπει να είναι κάποιος για να λέει ότι δεν την καταλαβαίνει - κανας χύμας προερχόμενος από playstation και fifa στο σαλόνι, ίσως, μόνο.

FXAA (για εμένα είναι άθλιο mode και προτιμώ no AA - από FXAA) δε βάζουμε στο σπίτι μας, οπότε μη με ρωτάτε...:P

Δημοσ.

Μπα δεν με νοιάζουν καθόλου tbh τα graphs σε online game, στην τελική όλη την ώρα rush είναι το game, η έλλειψη σκιών indoors και βραδυ ok είναι κάπως.

p.s. σήμερα πρώτη φορα άκουσα voip in game και ήταν έλληνες :D

• Like 1
Δημοσ.

Single Player λεει τιποτα?

Τα κλασσικά brain-dead bots των L4D-ειδών έχει, ούτε tomes μαζεύουν, ούτε chest ανοίγουν, τις χειροβομβίδες τις βλέπουν με μισό μάτι... και καμιά φορά τυχαίνει να σε δολοφονεί κάποιο special enemy και αυτά να θαυμάζουν τα textures 2 βήματα πιο δίπλα. Γενικά θα απέφευγα το συγκεκριμένο game χωρίς 2-3 φίλους για παρέα.

• Moderators
Δημοσ.

Όχι κάτι του τύπου "Με σκίζουν βοήθεια" καθώς ο assassin ratty (hunter ;) ) του έκανε mild love making :D Εσύ πως και δεν το πείρες Ghost, πιο L4D gameplay πεθαίνεις ;)

1) Έχω δώσει λεφτά ήδη για άλλα...(γκουχ SWBF γκουχ)

2) Θέλω παρέα και άλλωστε L4D2 δεν ασχολήθηκα πολύ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...