Millennium Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=P-Yr95pkQLE&feature=share 1
Millennium Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Warhammer: End Times - Vermintide Trailer: Dwarf Ranger Gameplay
LongTom Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Πολύ γλύψιμο ρε παιδί μου και θα του μείνει η γλώσσα στο πληκτρολόγιο.... Έλεος,τούτο το παιχνίδι δεν έχει κανένα αρνητικό; Τι σόι review είναι; Πάντως θα το δω (γιατί είναι από τα ελάχιστα warhammer fantasy), για να σχηματίσω άποψη.
Tobajara Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι review, είναι video από το developer. 3
Millennium Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Warhammer: End Times Vermintide - Bright Wizard Action Reel
Atallos1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Βγαινει γυρω στα 11 ευρω κ κατι ψιλα απο Nuveem Μια χαρα τιμη , μια χαρα παιχνιδακι για οσους γουσταρουν L4D φαση με μαχη απο Chivalry 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέχρι στιγμής πολύ καλά λόγια αλλα με φοβίζει το support, μου έλειψε το dark messiah combat, το ψήνω. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Όπως και τα προηγούμενα games έτσι και αυτό έχει crappy optimization, ενώ τρέχει γενικά καλά και έχει πολλές επιλογές (χωρίς bench) όταν σου την πέφτουν τα waves (που βασικά αυτό είναι το game) από 100 fps πέφτει μέχρι και 30. Άμα δεν έχετε high-end pc αποφύγετε το game. Τα system req are bs.
Oroku Saki Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Εχει πιο πολυ υψηλες απαιτησεις σε επεξργαστη η σε καρτα? Λεω να το βαλω απο βδομαδα ααλλα αν εχει τοσο σοβαρα προβληματα μπορω να περιμενω. Διαβαζω θετικες κριτικες στο steam οτι σαν παιχνιδι ειναι καλο. Τωρα το opzimization ειναι αλλο θεμα αλλα pc only παιχνιδι και αν μην εχει καλο optimization?
Millennium Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 40 minutes of Warhammer: End Times - Vermintide gameplay with a heartbreaking finale
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 I did, άμα εξαιρέσεις το performance και το RNG loot είναι μια χαρά fun game στα λεφτά του. Btw να ξες ότι λέει το steam δυο φορες θα το κατεβάσεις, είναι η beta και η updated, so u know πάντως κάτω από το MGS είναι στο steam. http://steamgraph.net/?action=games
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 μία φορά το έχω παντως, δεν βλέπω διπλά. Εκτός απο ένα entry απο το παλαιότερο public που είναι απλά στην λίστα (δεν το έχω installed). Eπαιξα το horn 4 φορές, 2 defeats @ the horn και 1 έφυγε ο host, 1 Μου crashαρε στο τέλος Aπο Performance τα έχω βάλει όλα στο extreme και δεν τρώει ούτε frame. ρίξε φrequest Mikolzed αλλά δεν νιώθω τίποτα, ακόμα ψάχνω τα bindings
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα