Προς το περιεχόμενο

Warhammer: End Times Vermintide [FPS]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ γλύψιμο ρε παιδί μου και θα του μείνει η γλώσσα στο πληκτρολόγιο.... :rolleyes:  :lol:

Έλεος,τούτο το παιχνίδι δεν έχει κανένα αρνητικό; Τι σόι review είναι; 

Πάντως θα το δω (γιατί είναι από τα ελάχιστα warhammer fantasy), για να σχηματίσω άποψη.

Δημοσ.

Βγαινει γυρω στα 11 ευρω κ κατι ψιλα απο Nuveem

Μια χαρα τιμη , μια χαρα παιχνιδακι για οσους γουσταρουν L4D φαση με μαχη απο Chivalry

• Like 2
Δημοσ.

Όπως και τα προηγούμενα games έτσι και αυτό έχει crappy optimization, ενώ τρέχει γενικά καλά και έχει πολλές επιλογές (χωρίς bench) όταν σου την πέφτουν τα waves (που βασικά αυτό είναι το game) από 100 fps πέφτει μέχρι και 30. Άμα δεν έχετε high-end pc αποφύγετε το game. Τα system req are bs.

Δημοσ.

Εχει πιο πολυ υψηλες απαιτησεις σε επεξργαστη η σε καρτα?  Λεω να το βαλω απο βδομαδα ααλλα αν εχει τοσο σοβαρα προβληματα μπορω να περιμενω. Διαβαζω θετικες κριτικες στο steam οτι σαν παιχνιδι ειναι καλο. Τωρα το opzimization ειναι αλλο θεμα αλλα pc only παιχνιδι και αν μην εχει καλο optimization?

Δημοσ.

Το τιμησε κανεις; Εγω τωρα κατεβαζω.

Δημοσ.

I did, άμα εξαιρέσεις το performance και το RNG loot είναι μια χαρά fun game στα λεφτά του. Btw να ξες ότι λέει το steam δυο φορες θα το κατεβάσεις, είναι η beta και η updated, so u know
;) πάντως κάτω από το MGS είναι στο steam. http://steamgraph.net/?action=games

Δημοσ.

μία φορά το έχω παντως, δεν βλέπω διπλά. Εκτός απο ένα entry απο το παλαιότερο public που είναι απλά στην λίστα (δεν το έχω installed).

Eπαιξα το horn 4 φορές, 2 defeats @ the horn και 1 έφυγε ο host, 1 Μου crashαρε στο τέλος :P

Aπο Performance τα έχω βάλει όλα στο extreme και δεν τρώει ούτε frame.

ρίξε φrequest Mikolzed αλλά δεν νιώθω τίποτα, ακόμα ψάχνω τα bindings :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...