Προς το περιεχόμενο

Warhammer: End Times Vermintide [FPS]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τί σχέση το ένα με το άλλο; Αν δεν δούμε το παιχνίδι, και δυστυχώς χωρίς ιντερνετ σπίτι δεν μπορώ να δω την beta, δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατέβασα την beta που είχα πρόσκληση και το παιχνίδι είναι καλό. Θα το αγοράσω γιατί απλά έχει πλάκα, ωραία γραφικά και είναι Warhammer Fantasy (RIP)

Για όσους αρέσουν τα παιχνίδια όπως το Left 4 Dead είναι στην ίδια κατηγορία.

• Like 1
Δημοσ.

Rest In Peace επειδή τώρα είναι Age Of Shi...Sigmar; :P

Ναι :fear:

Έτοιμάζομαι να βάλω στο σφυρί τους δύο στρατούς που μου έχουν μείνει και δεν έχω συναμορλογήσει & βάψει ακόμα.

Το έχω γυρίσει στο Infinity.

• Moderators
Δημοσ.

Καλά, εγώ είχα χάσει επεισόδια και πρόσφατα διάβασα για την αλλαγή και ...οκ, περιμένω να δω παρόμοιο στο 40k όταν τα κακαρώσει επιτέλους ο Αυτοκράτορας / Golden Throne.

Δημοσ.

Καλά, εγώ είχα χάσει επεισόδια και πρόσφατα διάβασα για την αλλαγή και ...οκ, περιμένω να δω παρόμοιο στο 40k όταν τα κακαρώσει επιτέλους ο Αυτοκράτορας / Golden Throne.

<off topic>

Μπα. Στις 7/11 βγάζουν σε πλαστικό Horus Herecy, με πιο skirmish ruleset από το 40K.  Και όσο το  40Κ πουλάει καλά δεν αλλάζουν την συνταγή. Το Fantasy απλά δεν πουλούσε τα τελευταία χρόνια.

Κατ εμέ το Infinity είναι τρομερό για skirmishes ενώ το κόστος για να αρχίσει κάποιος είναι περίπου στο 1/10 από αυτό του 40Κ.

Αφού βιβλία δεν χρειάζονται (όλα είναι σε pdf από την επίσημη ιστοσελίδα) και με ~£40 έχετε 200 πόντους στρατό που είναι ιδανικός. 300 πόντοι είναι για tournaments. 

Και φυσικά μπορείτε να ξεκινήσετε με Operation Icestorm που δίνει 2 στρατούς και ένα σωρό άλλα για £60.

Υπάρχει εδώ μέσα συζήτηση για wargames?

</off topic>

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...