GianniSM Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Έστω και κλώνους; εγώ πάντως μια φορά με κλέψαν και από τότε πάντα στην τσέπη (δεν γουστάρω κατασκοπία επίσης)
trayban Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το μεγεθος λεει δε τη πειραζει ιδ, αφου εχει Μεγάλη τσαντα.... Απλα θελει ενα κινητο που να εχει καλη φωτογραφικη μωρε. mallon paei gia γ3 xrysafi Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2015 από trayban
GianniSM Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Το μεγεθος λεει δε τη πειραζει ιδ, αφου εχει μεγαλι τσαντα.... Απλα θελει ενα κινητο που να εχει καλη φωτογραφικη μωρε. mallon paei gia γ3 xrysafi Μια χαρά τηλ θα το χαρεί και το χρυσαφί από κοντά δεν είναι τόσο κακό όσο φαίνεται στις φώτος
faronas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Z3 compact που βγαίνει σε βαθυ κόκκινο , πράσινο και άλλα χρώματα και έχει τρομερή κατασκευή και αφου είναι και γυναίκα θα θέλει και περίεργα χρώματα 1
leo06 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Z3 compact που βγαίνει σε βαθυ κόκκινο , πράσινο και άλλα χρώματα και έχει τρομερή κατασκευή και αφου είναι και γυναίκα θα θέλει και περίεργα χρώματα μεχρι 350 είπε,το z3c κάνει 380
Uberalles_gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ που κοιτάω για το S5 που έχει 400 ευρώ, να αλλάξω γνώμη; Να δω κάτι άλλο; Κάποια πρόταση;
elenit24 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ που κοιτάω για το S5 που έχει 400 ευρώ, να αλλάξω γνώμη; Να δω κάτι άλλο; Κάποια πρόταση; Να δεις κάτι άλλο, η samsung έχει πέσει σαν εταιρία και δεν είναι στα high της.. θα πεις τι με νοιάζει. αλλά τώρα αρχίζει πάλι απο την αρχή και βγάζει καινούρια κινητά με καλύτερη εμφάνιση,μέχρι και η ιδια το κατάλαβε(επιτέλους) Επίσης κατα την γνώμη μου, επειδή είχα ένα samsung δεν με ικανοποίησε καθόλου γιατι το touchwiz ηταν άθλιο, βαρύ με καμιά χρήσιμη ρύθμιση,δεν το συστήνω με τίποτα.. Θα μπορούσες να κοιτάξεις οτιδήποτε άλλο σε αυτά τα λεφτά,αν θες samsung υπομονή να βγάλει κινητά της προκοπής και με διαφορετικό ui(σιγά την υπομονή σε ένα μήνα ανακοινώνει και 100 διαφορετίκες κυκλοφορίες κινητών ). Αλλιώς θα μπορούσες να κοιτάξεις κάνα note μεταχειρησμένο.Προσωπικά, αν και δεν μαρέσουν τα μήλα.Θα προτιμούσα 5s αντί για s5 ! (γενικά θα προτιμούσα το μήλο απο το samsung )
Uberalles_gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου @elenit24
StigmaX Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Να δεις κάτι άλλο, η samsung έχει πέσει σαν εταιρία και δεν είναι στα high της.. θα πεις τι με νοιάζει. αλλά τώρα αρχίζει πάλι απο την αρχή και βγάζει καινούρια κινητά με καλύτερη εμφάνιση,μέχρι και η ιδια το κατάλαβε(επιτέλους) Επίσης κατα την γνώμη μου, επειδή είχα ένα samsung δεν με ικανοποίησε καθόλου γιατι το touchwiz ηταν άθλιο, βαρύ με καμιά χρήσιμη ρύθμιση,δεν το συστήνω με τίποτα.. Θα μπορούσες να κοιτάξεις οτιδήποτε άλλο σε αυτά τα λεφτά,αν θες samsung υπομονή να βγάλει κινητά της προκοπής και με διαφορετικό ui(σιγά την υπομονή σε ένα μήνα ανακοινώνει και 100 διαφορετίκες κυκλοφορίες κινητών ). Αλλιώς θα μπορούσες να κοιτάξεις κάνα note μεταχειρησμένο.Προσωπικά, αν και δεν μαρέσουν τα μήλα.Θα προτιμούσα 5s αντί για s5 ! (γενικά θα προτιμούσα το μήλο απο το samsung ) Το touchwiz αλλάζει ριζικά με το lollipop οπότε αν ξέρεις ότι η συσκευή που επιλεγεις θα πάρει αναβάθμιση δεν υπάρχει λόγος αποφυγης αυτού.
maddoctor Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Τι είναι ρε παιδιά το lollipop;; :D ( http://www.android.com/versions/lollipop-5-0/ ) 2
ikaruga24 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Να προτείνω εγώ τώρα το Nokia 930 ή θα φανώ περίεργος; Ξέρω ότι η μπαταρία του δεν είναι τέρας αλλά νομίζω ότι για γυναίκα είναι ότι πρέπει σαν συσκευή με ακριβώς ότι θα έψαχνε μια γυναίκα. - νορμάλ μέγεθος - εξαιρετική οθόνη - απίστευτη κάμερα (για κινητό πάντα) - πολύ όμορφο Δεν νομίζω να ενδιαφέρει και τίποτε άλλο την μέση γυναίκα.
trayban Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Να προτείνω εγώ τώρα το Nokia 930 ή θα φανώ περίεργος; Ξέρω ότι η μπαταρία του δεν είναι τέρας αλλά νομίζω ότι για γυναίκα είναι ότι πρέπει σαν συσκευή με ακριβώς ότι θα έψαχνε μια γυναίκα. - νορμάλ μέγεθος - εξαιρετική οθόνη - απίστευτη κάμερα (για κινητό πάντα) - πολύ όμορφο Δεν νομίζω να ενδιαφέρει και τίποτε άλλο την μέση γυναίκα. wp phone...Τα σκεφτόμουν κι εγώ αλλά το απ στορ είναι λίγο...
ikaruga24 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Και τι την νοιάζει την γυναίκα το appstore; Πάρε της εκεί πέρα το 930 να δει άσπρη μέρα. Και μόνο από την εμφάνιση και ποιότητα της φωτογραφικής που έχει θα ξετρελαθεί η δικιά σου.
StigmaX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Η αλήθεια να λέγεται, αν το store δεν είναι θέμα, στα 300 το 930 αποτελεί εξαίρετη επιλογή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα