Προς το περιεχόμενο

Sony Experia z3 !!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια! Χτες μου ηρθε στα χερια μου το sony experia z3! Εγινα κατοχος Ζ3 πριν 2 μερες!!!Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος ομως εχω να κανω μια ερωτηση!! Σημερα δοκιμασα να βαλω το προσωπικο μου ηχο Mp3 παρατηρησα πριν τον επιλεξω για ηχο κλησης οτι ακουγεται ωραια απο το ηχειο οταν ομως το επελεξα κ δοκιμασα να μου κανω μια κληση να δω πως ακουγεται παρατηρησα οτι το mp3 ακουγεται σαν ηχος κλησης ποιο χαμηλα απο οσο επρεπε κ σε χειροτερη ποιοτητα απο οτι οταν παταω PLAY ΓΙΑ να το ακουσω! Συμβαινει στα experia z3 αυτο? η πρεπει να το κοιταξω στο σερβις?

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από Noex
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου, το θέμα είναι στο software(κάποιο bug...)είναι -ήταν κοινό πρόβλημα σε πολλά Z3,μπορείς να μου πεις την έκδοση που έχεις επάνω ?

Πχ 23.0.1.A.5.77 <--σε αυτή την έκδοση πολλοί αναφέρουν ότι διορθώθηκε το πρόβλημα...πάντως είναι θέμα software...!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτήν έχω που έγραψες... Δεν έχει διορθωθεί σε εμένα.. Έκανα και επανεγκατασταση λειτουργικού αλλά τίποτα.. Να το στείλω πίσω στην Sony? Η με μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση ?
Πάντως στον ήχο μηνυμάτων δεν Αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα!

Επεξ/σία από Noex
Δημοσ.

Καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με την Sony, γιατί όχι άλλωστε, για αυτό υπάρχει και η εγγύηση...!!!

Απλά από όσο ξέρω είναι θέμα λειτουργικού (bug),είναι αρκετά συχνό φαινόμενο στα Z3 δυστυχώς...

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με την Sony, γιατί όχι άλλωστε, για αυτό υπάρχει και η εγγύηση...!!!

Απλά από όσο ξέρω είναι θέμα λειτουργικού (bug),είναι αρκετά συχνό φαινόμενο στα Z3 δυστυχώς...

το εστειλα ειδη πισω! ειμαι και μεσα στο NTOA!! ελπιζω να φτιαχνεται αν οχι παω για αλλη συσκευη!

Δημοσ.

το εστειλα ειδη πισω! ειμαι και μεσα στο NTOA!! ελπιζω να φτιαχνεται αν οχι παω για αλλη συσκευη!

Δεν θα στο φτιάξουν.

Σε όλα τα z3 έτσι είναι.

Μόνο με root φτιάχνει.

Καλύτερα κοίτα από τώρα άλλη συσκευή εφόσον σε χαλάει.

Δημοσ.

Δεν θα στο φτιάξουν.

Σε όλα τα z3 έτσι είναι.

Μόνο με root φτιάχνει.

Καλύτερα κοίτα από τώρα άλλη συσκευή εφόσον σε χαλάει.

Μην μου λες τετοια ¨(((

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...