Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1/2 ηταν τ τελεθταιο προγραμμα π εκανα ινσταλ. εκανα σκαν κ με τα 2 π ειπε και με κασπερσκι. 8α τα δω σε λιγο αυτα π εστειλες κ θα σ πω.

ασχετο. εχθες το βραδυ εκλεισα με το χερι το πισι γτ ειχε κολλγσει. εχει σημασια?

edit. το πρωτο το ειχα κατεβασει τ πρωι κ μαλλον ειναι μονο για κ/β της microsoft.

1/2; Όλα έχουν σημασία. Τι έκανες την ώρα που κόλλησε; Το προγραμματάκι δεν ειναι μόνο για Microsoft.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έκανες πρόσφατα κάτι install ;

Βy the way δοκίμασε και αυτό: http://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=26950

TIP: 

PS. Ελπίζω να έχεις κάνει scan όπως σου είχε πει ένα παιδί απο πάνω. Είναι βασικό.

STΑ 2 δευτερα λινκ κατεβαζω τ πρωτο αλλα δεν κανει κατι. απλα λεει οτι περναει  αρχεια στ συστημα μου.

τ προγραμμα απο το δευτερο λεει οτι ολα τα κουμπια ειναι σωστα..

1/2; Όλα έχουν σημασία. Τι έκανες την ώρα που κόλλησε; Το προγραμματάκι δεν ειναι μόνο για Microsoft.

μια φεβρουαριου. πως λειτουργει αυτο τ προγραμμα?

Για να ενεργοποιήσετε τις δυνατότητες που περιλαμβάνονται σε αυτό το λογισμικό, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε πληκτρολόγιο USB της Microsoft. Τα πληκτρολόγια PS/2 και συσκευές που δεν έχουν κατασκευαστεί από τη Microsoft δεν θα λειτουργήσουν με αυτό το λογισμικό. Ορισμένα παλαιότερα πληκτρολόγια USB της Microsoft, επίσης, δεν υποστηρίζονται. Εάν συνδέσετε και χρησιμοποιήσετε ένα πληκτρολόγιο USB της Microsoft το οποίο υποστηρίζεται, θα ενεργοποιηθούν οι δυνατότητες που σχετίζονται με το δεδομένο πληκτρολόγιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διάβασα οτι είναι για όλα...Τι να πεις. Λοιπόν το πρώτο που λες οτι περνάει απλα αρχεία στο σύστημα σου τελειωσε;

Πήγαινε εδώ και πες μου τι βλέπεις τσεκαρισμένο: Control Panel\Ease of Access\Ease of Access Center\Make the keyboard easier to use

Επεξ/σία από kraken92
Δημοσ.

Διάβασα οτι είναι για όλα...Τι να πεις. Λοιπόν το πρώτο που λες οτι περνάει απλα αρχεία στο σύστημα σου τελειωσε;

Πήγαινε εδώ και πες μου τι βλέπεις τσεκαρισμένο: Control Panel\Ease of Access\Ease of Access Center\Make the keyboard easier to use

ολα ξετικαριστα εκτος απο ενα που λεει να εχω πατημενο τ ναμ λοκ γ 5 δευτερα..

Δημοσ.

Με το πρόγραμμα που μου είπες ότι περνάει κάτι αρχεία τι έγινε;

tipota. κατεβηκε ητα. ζιπ.εχε αρχειο απλα περασε καποια αρχεια κ τελος..

Δημοσ.

Τελικά πείραξες μητρική ε; :P

ε τι να κανω!! αφου ειδα κ αποειδα. θα κανω αυριο τ πρωι επανεγκατασταση των γιντοους πιυ λεει οτι κρταει τις εφαρμογες? θα δειξει!

γρψτε λαθος! δεν γνται κατι τετοιο. θα κανω φορματ κ ο θεος βοηθος :D

Δημοσ.

Είναι πολύ απλό...κάτι έκανες πριν κλείσεις το pc σου την τελευταία φορά...Μόλις κάνεις format όλα θα φτιάξουν. Επίσης ελπίζω να έχει partitions για να γίνει πιο εύκολα το φορματ.

Δημοσ.

Είναι πολύ απλό...κάτι έκανες πριν κλείσεις το pc σου την τελευταία φορά...Μόλις κάνεις format όλα θα φτιάξουν. Επίσης ελπίζω να έχει partitions για να γίνει πιο εύκολα το φορματ.

τν ειχα χωρισει σε μερη τον δισκο αλλα τον ενωσα παλι. ας τον ξανα χωρισω :Ρ

Δημοσ.

No partitions = κόλαση όταν χρειαστεί να κάνεις format :P

εκανα φορματ. δουλεψε μια χαρα την πρωτη μερα αλλα απο σημερα παλι τα ιδια. τι φταιει? καποια ενημερωση? η μητρικη? ξαφνικα οι θυρες υσβ μου δεν γουσταροθν πληκτρολογια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...