Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο σημερα το πρωι οταν ανοιξα τον υπολογιστη δεν δουλευε κανενα κουμπι του πληκτρολογιου περα τα κουμπια πανω πανω συντομευσης(κουμπιουτερακι, ανοιγμα υπολογιστη μου κλπ). Νομιζα οτι εφταιγε το πληκτρολογιο αλλα μολις συνδεσα ενα δευτερο πληκτρολογιο που ειχα εκανε παλι τα ιδια. Τι παζει να φταιει?

Να πω επισης οτι και στα 2 πληκτρογια ειναι ανοιχτο το πρωτο λαμπακι απο τα 3 πανω δεξια.

Το κανονικο πληκτρογιο που εχω ειναι το gtx 280 ths trust. το αλλο logitech k200.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

για δοκιμασε να μπεισ bios + safe mode.

μετα κανε ελεγχο για ιους με malwarebytes + hitman pro

το malware τ εχω ηδη. το χιτμαν το ειχα αλλα θα τ ξανα κατεβασω. μπαινω σε σαιφ και ερχομαι να πω τ εγινε

τιποτα απολυτως...

και ειναι κριμα να κανω φορματ γ αυτον τον λογο..

στα μπαιος δουλευει κανονικα το πληκτρολογιο.

αλλος τροπος να επαναφερω τον υπολογιστη σε ποιο παλιο χρονικο σημειο περα απο το σιντι υπαρχει?

Δημοσ.

απεγκατεστησε το πληκτρολογιο  με το usbdeview.(αν ειναι usb)

και ξανασυνδεσε τα να κανουν install τα windows..

μην κανεισ ακομα φορματ, περιμενε να σου πει και κανενας αλλος καμια γνωμη εδω μεσα

Δημοσ.

Απο σημερα το πρωι οταν ανοιξα τον υπολογιστη δεν δουλευε κανενα κουμπι του πληκτρολογιου περα τα κουμπια πανω πανω συντομευσης(κουμπιουτερακι, ανοιγμα υπολογιστη μου κλπ). Νομιζα οτι εφταιγε το πληκτρολογιο αλλα μολις συνδεσα ενα δευτερο πληκτρολογιο που ειχα εκανε παλι τα ιδια. Τι παζει να φταιει?

Να πω επισης οτι και στα 2 πληκτρογια ειναι ανοιχτο το πρωτο λαμπακι απο τα 3 πανω δεξια.

Το κανονικο πληκτρογιο που εχω ειναι το gtx 280 ths trust. το αλλο logitech k200.

Δοκίμασες να το συνδέσεις και σε άλλο port;

ΤIP: Δοκίμασε να αποσυνδέσεις όλα τα περιφερειακά απο πίσω, να αποσυνδέσεις και το ρεύμα και κράτα το κουμπί power για 15-30 δευτερόλεπτα πατημένο για ένα hardware reset. Έπειτα συνέδεσε τα πάλι όλα και ενημέρωσε. Καλό είναι να συνδέσεις τα βασικά πάνω για δοκιμές, δλδ ποντίκι και k/b.

Δημοσ.

Δοκίμασες να το συνδέσεις και σε άλλο port;

ΤIP: Δοκίμασε να αποσυνδέσεις όλα τα περιφερειακά απο πίσω, να αποσυνδέσεις και το ρεύμα και κράτα το κουμπί power για 15-30 δευτερόλεπτα πατημένο για ένα hardware reset. Έπειτα συνέδεσε τα πάλι όλα και ενημέρωσε. Καλό είναι να συνδέσεις τα βασικά πάνω για δοκιμές, δλδ ποντίκι και k/b.

14 θυρες εχω συνολο μπροστα πισω αλλα τιποτα σε καμια..

οταν λες και το ρευμα? ουσιαστικα να μην αφησω τιποτα?

τιποτα ξανα. ετσι και αλλιως μονο ποντικι και πληκτρολογιο εχω..

τι σκατα παιζει να εγινε?

Δημοσ.

14 θυρες εχω συνολο μπροστα πισω αλλα τιποτα σε καμια..

οταν λες και το ρευμα? ουσιαστικα να μην αφησω τιποτα?

τιποτα ξανα. ετσι και αλλιως μονο ποντικι και πληκτρολογιο εχω..

τι σκατα παιζει να εγινε?

Αυτά που σου είπα τα έκανες step by step; Έχει σημασία για αυτό στο λέω. Όταν λέω ρεύμα εννοώ το καλώδιο που ενώνεται με το τροφοδοτικό σου.

Δημοσ.

Αυτά που σου είπα τα έκανες step by step; Έχει σημασία για αυτό στο λέω. Όταν λέω ρεύμα εννοώ το καλώδιο που ενώνεται με το τροφοδοτικό σου.

εβγαλα θυρες υσβ εβγαλα καλωδιο ηχειων εβγαλα και hdmi και τεκος καλωδιο τροφοδοτικου. το κουμπι του τροφοδοτικου το αφησα ον. πατησα να ανοιξει ο υπολογιστης και παταγα τ κουμπι 30 δευτερα. στην αρχη πηγε ν παρει μπρος σαν να ειχε μεινει λιγο ρευμα μεσα.

δοκιμασα κ τ υσβdeview αλλα τιποτα..

Δημοσ.

το ποντίκι δουλεύει κανονικά; Στο bios μπορείς να μπεις; Αν ναι τότε σταματάει όταν ξεκινάν τα Windows. Δοκίμασε και θα σου πω τι θα κάνεις.

Δημοσ.

το ποντίκι δουλεύει κανονικά; Στο bios μπορείς να μπεις; Αν ναι τότε σταματάει όταν ξεκινάν τα Windows. Δοκίμασε και θα σου πω τι θα κάνεις.

το ποντίκι δουλεύει κανονικά. στα μπιος μπαινω. το πληκτρολογιο δε δουλευει απο το καλως ορισατε κα μετα. οπως ειπα τα πανω πανω κουμπια του κουμπουτερακι κλπ δουλευουν..

Δημοσ.

Μπες στο bios και πήγαινε στο USB controller kai USB keyboard support και πες μου τι βλεπεις. To επόμενο που θα κάνεις είναι System restore και θα φτιάξει κατα 99%.

Δημοσ.

Μπες στο bios και πήγαινε στο USB controller kai USB keyboard support και πες μου τι βλεπεις. To επόμενο που θα κάνεις είναι System restore και θα φτιάξει κατα 99%.

Μπήκα στ βίος αλλά δεν βρήκα που είναι αυτά που λες. Επαναφορά συστήματος έννοιες? Προσπάθησα να κάνω.αλλά.δεν έβρισκε κάτι για.να.πάει πίσω μου έλεγε..

Δημοσ.

μονοδρομος το φορματ...

λεει δεν εχουν δημιουργηθει σημεια επαναφορας στη μοναδα δισκου. γτ ομως? εχει κανει ποσες σημαντικες ενημερωσεις εγκαταστση...

Δημοσ.

θα έπρεπε να έχει βάλει τουλάχιστον μια το σύστημα μόνο του. Ακολούθησες αυτό που έστειλα και τίποτα; Tι Windows έχεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...