Athanasios2104 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Εδώ και καιρό έχω ένα περίεργο flickering της οθόνης με το που ανοίγω τον υπολογιστή. Το περίεργο έχει να κάνει ότι με το που ενεργοποιώ και μετά απενεργοποιώ την επιλογή "Reduce DVI frequency on high-resolution displays" στο My Digital Flat-Panels > Properties > DVI Settings στο AMD CCC, το flickering εξαφανίζεται Πήρα και ένα βιντεάκι γιατί μία εικόνα χίλιες λέξεις: https://drive.google.com/file/d/0B0L_2VBbqjyCR3ZQWlM3WURlam8/view?usp=sharing
Athanasios2104 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 τι έγινε ρε παιδιά, ουδείς; δεν ξέρω αν βοηθάει, έχω 5850 OC'ed (watercooled) και η οθόνη είναι Dell eIPS 2209waf
j1m4kos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 φιλε μου απο οσο ξερω αυτη η οθονη εχει το τροφοδοτικο και την κεντρικη πλακετα της σε μια πλακετα. Χωρις να ειμαι σιγουρος πιστευω πως ειναι καποιος πυκνωτης πανω σε αυτη την πλακετα που εχει χαλασει και προκαλει αυτο το flickering.( μπορει να μην εχει φουσκωσει αλλα και παλι μπορει να ειναι χαλασμενος )
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 και γιατί το πρόβλημα φτιάχνει πολύ απλά ενεργοποιώντας της επιλογή στο CCC;
j1m4kos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 οπως σου ειπα το τροφοδοτικο και κεντρικη πλακετα ειναι μαζι αυτο σημαινει πως για καποιες λειτουργιες η οθονη στελνει εντολη να ανοιξει ενα συγκεκριμενο κύκλωμα που κανει την συγκεκριμενη λειτουργια . Το συγκεκριμενο κυκλωμα μπορει να χρησιμοποιει καποιον πυκνωτη ο οποιος μπορει να εχει χαλασει . Ολα αυτα εχουν να κανουν ομως με την οθονη καλυτερα δοκιμασε σε καποια αλλη οθονη τον υπολογιστη γιατι μπορει να ειναι και θεμα καρτας γραφικων ή ενος απλου καλωδιου .
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 κατάλαβα τι είπες, άλλα αν ήταν θέμα hardware, μία software επιλογή δεν θα έφτιαχνε το πρόβλημα και μιλάω για απλή ενεργοποίηση και μετά αμέσως απενεργοποίηση, δηλαδή δεν αλλάζει κάτι στην κατάσταση του συστήματος εκτός από μία προσωρινή (όσο κρατάει να κάνεις click > apply > click > apply) αλλαγή ρυθμίσεων
j1m4kos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Εγω σου λεω καποια πιθανα προβληματα. Παντως ετσι οπως φαινεται δεν εχει καποιο προβλημα ουτε η οθονη ουτε η καρτα απλα αυτη την ρυθμιση πρεπει να γινει επειδη λογικα χρησιμοποιεις αναλυση μεγαλυτερη των 1280x1024 και η συχνοτητα που στελνει η καρτα γραφικων μεσα της θυρας dvi δεν μπορει να υποστηριχθει απο την οθονη σου
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 και γιατί μετά ξαναφτιάχνεται; να πω ένα παρόμοιο παράδειγμα για το τι συμβαίνει και δεν βγάζω άκρη: 1) κάνω overclock τον επεξεργαστή 2) σέρνεται ο υπολογιστής 3) πατάω ένα κουμπί που λέει "reset cpu frequency to factory settings" 4) όλα κομπλέ 5) πατάω ένα κουμπί που λέει "reset the previous reset" 6) όλα κομπλέ (εν τέλει δλδ πάλι με το αρχικό overclock)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα