smoke0man2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 το συστημα μου εχει εναν Α10 7700κ 8gb ram ASUSTeK COMPUTER INC. A88XM-A 111GB Samsung SSD 840 EVO 120G SATA Disk Device 931GB Western Digital WDC WD10 EZEX-08M2NA0 SATA Disk Device (SATA) το τροφοδοτικο μου ειναι xfx 550 pro εχω τα win 7 home premium 64bit και θελω να αρχισω να κανω στρεαμ αλλα το θεμα ειναι οτι θελω μια καλη καρτα γραφικων αλλα να μην εχει και bottleneck απο τον cpu οποτε παιδια προτεινεται μου μια μεχρι 250 (χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει να ειναι 249 ) ΕΑΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΛΑΘΟς ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ
discoboyminimal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 καλημερα. καταρχην,το stream ξερεις τι σημαινει? 1
smoke0man2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 καλημερα. καταρχην,το stream ξερεις τι σημαινει? livestream με obs στο TWICH Ξεκίνα πρώτα με vdsl κ 10mbit upload. πως μπορω να δω εαν γινεται?
discoboyminimal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 τωρα κατι κανεις..(αν και stream δεν ειναι αυτο που λες..τουλαχιστον ειπες τι θες να κανεις) παρ ολα αυτα..για να streamαρεις , δεν θες καρτα γραφικων , αλλα καλο upload. σε τι αναλυση θα streamαρεις? (εσυ θα streamαρεισ σ)το twitch.tv (και αυτο) θα το 'streamαρει' στους viewers?η εσυ θα streamαρεις σε καθεναν απο τους viewers? πως λειτουργει? γιατι αν ειναι το 2ο (που δεν πιστευω κιολας) χρειαζεσαι τουλαχιστον synchronous gbit για να το κανεις..
smoke0man2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 τωρα κατι κανεις..(αν και stream δεν ειναι αυτο που λες..τουλαχιστον ειπες τι θες να κανεις) παρ ολα αυτα..για να streamαρεις , δεν θες καρτα γραφικων , αλλα καλο upload. σε τι αναλυση θα streamαρεις? (εσυ θα streamαρεισ σ)το twitch.tv (και αυτο) θα το 'streamαρει' στους viewers?η εσυ θα streamαρεις σε καθεναν απο τους viewers? πως λειτουργει? γιατι αν ειναι το 2ο (που δεν πιστευω κιολας) χρειαζεσαι τουλαχιστον synchronous gbit για να το κανεις.. κοιτα απο οτι εχω καταλαβει μαλλον το πρωτο ειναι αλλα εκτοσ απο αυτο τωρα stremarw σε αθλια ποιοτηρα 360p ( to ξερω οτι δεν χρειαζεται η gpu αλλα τι θελω για να παιζω καλυτερα και πιο hi end παιχνιδια
discoboyminimal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 ...........αλλο το ενα αλλο το αλλο..καμια σχεση. πηγαινε στο θεμα με τις αποριες για αναβαθμιση gpu.
smoke0man2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 και με το αλλο ? τι κανω ? το ιντερνετ ? εαν καταλαβα σωστα?
Xristaras12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 με απλή adsl γραμμή(κοινώς 100kb/s ανέβασμα)δεν θα σε βλέπει κανείς σύν ότι αν παίζεις Multi το Ping Θα είναι στον θεό και θα lagάρεις. χρειάζεσαι vdsl γραμμή,πρέπει να δεις ποιος πάροχος στην περιοχή σου προσφέρει vdsl(αν προσφέρει)
discoboyminimal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 θες τουλαχιστον 5mbps upload. καθαρα ! για να κανεισ upload απο 3-4mbps βαρια βαρια και το υπολοιπο 1mbps να ειναι αρκετο για να μπορεις να κινησε στο internet , gaming κλπ. χωρις να κωλας η να εχεις spikes.
smoke0man2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 επειδη ειμαι αχρηστος μπορειτε λιγο να με βοηθησετε εχω wind αλλα μαλλον θα παω σε coonx
discoboyminimal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δεν εισαι αχρηστος , απλα βαριεσε να ψαξεις νομιζω. https://www.ote.gr/vdsl/ διαβασε...
smoke0man2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ !! ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ
Xristaras12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 ελάχιστες περιοχές έχουν vdsl δεν είσαι ο μόνος,εκτός κ αν μένεις σε κανένα απομακρυσμένο χωρίο
smoke0man2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 οχι μωρε αθηνα -αιγαλεω μενω ..τελος παντων ποια gpu προτεινεται με a10-7700k?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα