alex2539 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Εχω ενα macbook pro 15 late 2008. Προσπαθω να το συνδεσω με την tv μου. Εχω ενα hdmi καλωδιο και ενα converter minidiplay to hdmi. Η εικονα πεναει κανονικα, ενω ο ηχος οχι. Ακουγεται απο τα ηχεια του macbook. Δοκιμασα να συνδεσω τον ηχο ξεχωριστα με ενα καλωδιο jack to R-L (δεν ξερω αν το λεω σωστα) αλλα και παλι δεν βγαινει ηχος απο την τηλεωραση. Απλα αυτη τη φορα ουτε απο το macbook. Κανω κατι λαθος ή χρειαζομαι τιποτα παραπανω? Το hdmi καλωδιο λειτουργει τελεια με ηχο σε αλλες συσκευες. Μονο με το macbook δεν βγαζει ηχο.
atheatos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Εχω ενα macbook pro 15 late 2008. Προσπαθω να το συνδεσω με την tv μου. Εχω ενα hdmi καλωδιο και ενα converter minidiplay to hdmi. Η εικονα πεναει κανονικα, ενω ο ηχος οχι. Ακουγεται απο τα ηχεια του macbook. Δοκιμασα να συνδεσω τον ηχο ξεχωριστα με ενα καλωδιο jack to R-L (δεν ξερω αν το λεω σωστα) αλλα και παλι δεν βγαινει ηχος απο την τηλεωραση. Απλα αυτη τη φορα ουτε απο το macbook. Κανω κατι λαθος ή χρειαζομαι τιποτα παραπανω? Το hdmi καλωδιο λειτουργει τελεια με ηχο σε αλλες συσκευες. Μονο με το macbook δεν βγαζει ηχο. δεν υποστηρίζει αποστολή ήχου μέσω hdmi το συγκεκριμένο μοντέλο , αν δεν κάνω λάθος.
alex2539 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μαλλον ετσι ειναι. Τωρα ηχο πως θα τον μεταφερω?
Nickospas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεις να μεταφερεις ηχο με ενα aux καλωδιο απο το pc στη tv
alex2539 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 http://czyydzc.en.alibaba.com/product/517420570-209576377/3_5_aux_av_cable.html Αυτο εννοεις? Με ενα τετοιο δοκιμασα αλλα δεν εβγαζε ηχο η τηλεοραση ουτε το macbook.
Nickospas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Όχι "καρφί " σαν τα ακουστικά του κινητού και από της 2 πλευρές και θα έχεις σίγουρα ήχο
Nickospas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://img.dxcdn.com/productimages/sku_34115_1.jpg&imgrefurl=http://www.dx.com/p/gold-plated-3-5mm-m-m-audio-jack-connection-cable-19cm-34115&h=600&w=600&tbnid=hMA8rSarWZTGUM:&zoom=1&q=audio+jack&docid=elZy5qU9_IJQDM&ei=aHTXVOGmEtPXaueogcAB&tbm=isch&ved=0CB4QMygDMAM
bratsos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ο ηχος βγαινει κανονικα απο mini display port. Απλος η apple το εχει απαγορευψει σε μοντελα 2010 ή παλιοτερα. Αμα βαλεις windows και δοκιμασεις απο εκει, θα δεις ο ηχος παιζει κανονικα... Ισως υπαρχουν χακεριες για να το ξεκλειδωσεις και σε μακ αλλα δεν το συστηνω διοτι ολες τους πανε και αλλαζουν το firmware (το κλειδωμενο BIOS που εσει δεν εχεις προσβαση)
alex2539 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δοκιμασα και σε windows. Παλι ο ηχος βγαινει απο τα ηχεια του macbook... Μηπως κανω κατι λαθος?
Iwnas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Πηγαινε στις ρυθμίσεις του Mac στον ήχο και θα το βρεις Δεν τον εχω μπροστα μου αυτή τη στιγμή να σου πω ακριβως Θα σου πω το βραδυ αν δεν το βρεις {<br /> Created = 1;<br /> Domain = "www.everymac.com";<br /> Expires = "2016-12-25 17:15:01 +0000";<br /> Name = "__atuvc";<br /> Path = "/";<br /> Value = "1%7C52";<br />}
bratsos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δοκιμασα και σε windows. Παλι ο ηχος βγαινει απο τα ηχεια του macbook... Μηπως κανω κατι λαθος? Το ειχα δοκιμασει σε μακμπουκ προ 2010 με ανταπτορα mini dispaly port to HDMI. Μαλιστα σε δυο ιδια μοντελα 2010. Στο δευτερο κιολας ειχε πειραγμενο firmware και επαιζε απευθειας και απο μακ λειτουργικο. Τωρα στο δικο σου τη ακριβως επεξεργαστη εχει ? Ειναι 64 ή 32 μπιτ? Αυτη την περιοδο πηρα ενα αλλο μακμπουκ 2011 με thunderbolt εκει υποστηριζετε επισημα ο ηχος απο την apple. Οποτε επειδη δεν εχω παλιο μακ δεν μπορω να σου προτεινω κατι συγκεκριμενο. (Το πρωτο το πουλησα 300, το δευτερο επαθε βλαβη και ηθελε rebaling και το ανταλαξα για ενα απλο ποδηλατο με ταχυτητες) Το τριτο μου ειρθε με ενα καμμενο σλοτ μνημης αλλα μεχρι στιγμης δεν μου κανει αλλα νουμερα.) Ηθελα να το στειλω πισω αλλα το ελλαντα κουριερ ζηταγε για δεμα αποστολη στη αμερικη 50 ευρω το καθε κιλο, (Το χρεωναν 3 κιλα) Απο εκει εμαθα γιατι το ελλαδισταν βαζει μεγαλο import tax (τελωνειο) στα εισαγωμενα αγαθα. Οπως και να εχει και τα τρια μου κοστισανε το καθενα γυρω στα 400 ευρω... (Το τελευτεο το κερδισα σε δημοπρασια, οχι best offer) Εκει που το συνδεεις (προτζεκτορας ή τηλεωραση) εχεις δοκιμασει με αλλη συσκευη (media player hdmi, laptop hdmi) αμα παιζει ο ηχος κανονικα?
alex2539 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 http://support.apple.com/kb/sp499 Αυτο ακριβως εχω με τον p8600 στα 2.4 Αναβαθμησμενη ραμ στα 5 γκιγκα και ssd. Η τηλεοραση που το συνδεω, με αλλη συσκευη ενα android tablet και ακριβως το ιδιο καλωδιο hdmi παιζει κανονικα ηχο!
bratsos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Το μονο που μπορω να σου προτεινω ειναι να κανεις φορματ και να τα ξαναπερασεις ολα απο την αρχη. Βεβαια αμα ειναι αρκετα γεματο, υπαρχει και ποιο ευκολη και σιγουρη λυση... Να αγορασεις μια καρτα ηχου USB υπαρχουν τετιες με τις χουφτες στο εμποριο σε χαμηλη τιμη. Εφοσον εχεις περασει μεσω bootcamp και τα windows Αμα ομως θελεις και υποστηριξη drivers για μακ OS ισως αναγκαστασεις να παρεις καμια ποιο ακριβη ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα