Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα βαλει μια αγγελια στην οποια ελυνα ασκησεις. Και τωρα διαγραφηκε με αυτο το μνμ..

Απαγορεύονται αυστηρά:[/size]

(α) Η διαφήμιση/προώθηση καταστημάτων ή επαγγελματιών και σχετικών προϊόντων.[/size]

(β) Αγγελίες που διαφημίζουν ή διαθέτουν απαγορευμένα από τη νομοθεσία αντικείμενα.[/size]

(γ) Αγγελίες που αφορούν την μεταπώληση οποιουδήποτε αγαθού η υπηρεσίας από επαγγελματίες ή από καταστήματα οποιασδήποτε μορφής.[/size]

(δ) Η με οποιοδήποτε τρόπο διάθεση παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.[/size]

Δεν μπορω να καταλαβω σε ποια κατηγορια ανηκει η αγγελια μου.

ΥΓ: Βαλτε μεγαλυτερα γραμματα... με zoom το διαβασα...

Δημοσ.

αν εννοεις οτι ελυνες ασκησεις με χρηματικη αμοιβη τοτε ναι η αγγελια δεν ανηκει απλα εδωμεσα:P.

Ειναι παροχη υπηρεσιων οποτε και απαγορευεται.

Δημοσ.

fyi παντως καποιοι τεχνικοι θησαυρίζουν μεσω παροχης υπηρεσιών (που προτείνουν μεσω πμ οταν δουν και εχεις προβλημα και δε ξερεις) εδω μεσα...

Δημοσ.

γενικοτερα η παροχη υπηρεσιων απαγορευεται.απο τον επαγγελματια μεχρι αυτον που φτιαχνει Pc στο spare χρονο του

Δημοσ.

Ειδάλλως θα έπρεπε να χρωστάω εγώ τουλάχιστον ένα κατοστάρι στον σούπερ γκουφη για τις συμβουλές του!

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 2
Δημοσ.

Ειδάλλως θα έπρεπε να χρωστάω εγώ τουλάχιστον ένα κατοστάρι στον σούπερ γκουφη για τις συμβουλές του!

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Θυμηστε μου να φτιαξω ενα donate button κατω απο το ονομα μου:P

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...