παπι Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ειχα βαλει μια αγγελια στην οποια ελυνα ασκησεις. Και τωρα διαγραφηκε με αυτο το μνμ.. Απαγορεύονται αυστηρά:[/size] (α) Η διαφήμιση/προώθηση καταστημάτων ή επαγγελματιών και σχετικών προϊόντων.[/size] (β) Αγγελίες που διαφημίζουν ή διαθέτουν απαγορευμένα από τη νομοθεσία αντικείμενα.[/size] (γ) Αγγελίες που αφορούν την μεταπώληση οποιουδήποτε αγαθού η υπηρεσίας από επαγγελματίες ή από καταστήματα οποιασδήποτε μορφής.[/size] (δ) Η με οποιοδήποτε τρόπο διάθεση παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.[/size] Δεν μπορω να καταλαβω σε ποια κατηγορια ανηκει η αγγελια μου. ΥΓ: Βαλτε μεγαλυτερα γραμματα... με zoom το διαβασα...
manousos82003 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Το γ, πωληση υπηρεσιας απο επαγγελματιες....
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 αν εννοεις οτι ελυνες ασκησεις με χρηματικη αμοιβη τοτε ναι η αγγελια δεν ανηκει απλα εδωμεσα. Ειναι παροχη υπηρεσιων οποτε και απαγορευεται.
paylidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 fyi παντως καποιοι τεχνικοι θησαυρίζουν μεσω παροχης υπηρεσιών (που προτείνουν μεσω πμ οταν δουν και εχεις προβλημα και δε ξερεις) εδω μεσα...
παπι Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Το γ, πωληση υπηρεσιας απο επαγγελματιες.... Μα δεν ειμαι επαγγελματιας.
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 γενικοτερα η παροχη υπηρεσιων απαγορευεται.απο τον επαγγελματια μεχρι αυτον που φτιαχνει Pc στο spare χρονο του
Federacion Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Ειδάλλως θα έπρεπε να χρωστάω εγώ τουλάχιστον ένα κατοστάρι στον σούπερ γκουφη για τις συμβουλές του! Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 2
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Ειδάλλως θα έπρεπε να χρωστάω εγώ τουλάχιστον ένα κατοστάρι στον σούπερ γκουφη για τις συμβουλές του! Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Θυμηστε μου να φτιαξω ενα donate button κατω απο το ονομα μου 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις