Angelcrow Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Σκέφτoμαι να αρχίσω και εγώ ερασυτεχνική επεξεργασία βίντεο στο pc μου. Θέλω να μου προτείνεται κάποιο πρόγραμμα, μία κάρτα επεξεργασίας βίντεο για το σύστημα μου λοιπόν ή εστω μία tv-tuner που να έχει κάποιες δυνατότητες σ'αυτό τον τομέα. Το συστημα μου είναι: P3 800,motherboard intel(ata 100, usb 1,1), 512 ram 133fsb,20gb hd ata 100,cdrw,ati 9200 64mb ram,dvdrom 16x,sblive 5.1, winxp pro. Σκέφτομαι επίσης και την αγορά ενός σκληρού δίσκου 80gb me 8 mb cache για αυτό το λόγο. Ο σκοπός του όλου εγχειρήματος δεν είναι το ποιοτικό αποτέλεσμα αλλά η γνώση και το παιχνίδι γενικότερα.
OXTROS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Wraia apo PC psilo kala ta pas.. Gia arxh.. Apo Camera ti pezei ? DV ? Micro DV? Hi8? Video8? Digital8? FILM mipws ?
Angelcrow Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Αναλογική κάμερα με σήμα svideo(νομίζω έτσι το λένε...άσχετος) και απλό compsiτe! Τι hardware να αγοράσω; Λένε ότι η Terratec Cinergy 600 (tv-tuner) η οποία κοστίζει γύρω στα 120 ευρώ έχει πολλές καλές δυνατότητες για video capture σε mpeg2 ακόμα και dvx Εσύ τι προτείνεις;
OXTROS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Kane ena search sto Insomnia sxetika me to video-in se kartes tv exw pei arketes fores thn apopsh mou ekei , pou einai ati8eth. Bebaia an 8eleis na blepeis tv kai na exeis poiothta teleios tou kolou se grab.. Allios mia pinacle-DC10 8a soy kanei poly kalh douleia kai me 50-60 euro metaxiro. Exei S-Video-in kai compossitive in kai h DC10+ exei kai out gia egrafh se S-VHS h VHS
Dreamstorm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 gia tin epeksergasia tou video sigoura tha xreiasteis ena pio dinato mixanima,oxi oti me auto den tha kaneis tin douleia sou,alla tha varetheis na perimeneis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.