Προς το περιεχόμενο

Επεξεργασία Βίντεο σε Pentium 3

Angelcrow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτoμαι να αρχίσω και εγώ ερασυτεχνική επεξεργασία βίντεο στο pc μου.

Θέλω να μου προτείνεται κάποιο πρόγραμμα, μία κάρτα επεξεργασίας βίντεο για το σύστημα μου λοιπόν ή εστω μία tv-tuner που να έχει κάποιες δυνατότητες σ'αυτό τον τομέα.

Το συστημα μου είναι:

P3 800,motherboard intel(ata 100, usb 1,1), 512 ram 133fsb,20gb hd ata 100,cdrw,ati 9200 64mb ram,dvdrom 16x,sblive 5.1, winxp pro.

Σκέφτομαι επίσης και την αγορά ενός σκληρού δίσκου 80gb me 8 mb cache για αυτό το λόγο.

Ο σκοπός του όλου εγχειρήματος δεν είναι το ποιοτικό αποτέλεσμα αλλά η γνώση και το παιχνίδι γενικότερα.

Δημοσ.

Αναλογική κάμερα με σήμα svideo(νομίζω έτσι το λένε...άσχετος) και απλό compsiτe!

Τι hardware να αγοράσω; Λένε ότι η Terratec Cinergy 600 (tv-tuner) η οποία κοστίζει γύρω στα 120 ευρώ έχει πολλές καλές δυνατότητες για video capture σε mpeg2 ακόμα και dvx

Εσύ τι προτείνεις;

Δημοσ.

Kane ena search sto Insomnia sxetika me to video-in se kartes tv exw pei arketes fores thn apopsh mou ekei , pou einai ati8eth. Bebaia an 8eleis na blepeis tv kai na exeis poiothta teleios tou kolou se grab.. Allios mia pinacle-DC10 8a soy kanei poly kalh douleia kai me 50-60 euro metaxiro. Exei S-Video-in kai compossitive in kai h DC10+ exei kai out gia egrafh se S-VHS h VHS

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...