Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι τώρα αυτά που μου έχουν κάνει εντύπωση ειναι και τα 2 απο την Phantex και το ενα ειναι το Pro και το αλλο το Luxe.

Το Primo εχει σαν extra και αερα απο τα πλαγια αλλα κολωνω λιγο με την τιμη του (αν και ειπα οτι θα πηγαινα μεχρι 250 ευρω και για να μαι ειλικρινης ακομα το σκεφτομαι).

Μεταξύ Pro και Luxe οι βασικες διαφορες ειναι μονο αισθητικες η κανω λαθος;
Βλεπω να ειναι ιδια αλλα το Luxe εχει LED.
Κατ' τα αλλα, και τα δυο μοιαζουν ιδια στα δικα μου τουλαχιστον ματια.

Μηπως το Pro εχει καλυτερη εισροη αερα απο μπροστα μιας και δεν εχει αυτη τη πλάκα που εχει το Luxe?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν και καλα specs, για τα λεφτα του ειναι ενα απλο κουτι σε εμφανιση οπως ολα τα αλλα. Πιστευω για ποσα ανω των 100 ευρω τουλαχιστον να παρει κανεις κατι ιδιαιτερο σε εμφανιση. Επισης πολλα λεφτα βρε παιδι μου :devil:

Εγω θα του ελεγα να κοιταξει σε corsair παντως.

Δυστυχώς, ο ποιοτικός έλεγχος της Corsair στα κουτιά δεν είναι ο πλέον άριστος. Κομματάκια σπάνε ακόμα και σε reviews που κυκλοφορούνε. Πολύ πλαστικούρα. Και εγώ ήμουν υπέρ των ακριβών Corsair κάποτε, αλλά βλέποντας την ποιότητα του τωρινού μου κουτιού (ΝΖΧΤ Η440) των 117€ σε σχέση με τον ανταγωνισμό, άλλαξα άποψη. 

Τα λεφτά είναι όντως πολλά. Αλλά, όταν κάποιος προτίθεται να τα δώσει, ας πάρει το καλύτερο. Γνώμη μου. Αν το σκέφτεται, υπάρχουν αρκετές καλές επιλογές στο εύρος 100-200€. ΑΝ μιλάμε για κορυφαίο airflow κυρίως, τότε ας δεί αυτό: http://www.skroutz.gr/s/279518/CoolerMaster-HAF-X.html. Από εμφάνιση δεν... Από airflow όμως...

Δημοσ.

Δυστυχώς, ο ποιοτικός έλεγχος της Corsair στα κουτιά δεν είναι ο πλέον άριστος. Κομματάκια σπάνε ακόμα και σε reviews που κυκλοφορούνε. Πολύ πλαστικούρα. Και εγώ ήμουν υπέρ των ακριβών Corsair κάποτε, αλλά βλέποντας την ποιότητα του τωρινού μου κουτιού (ΝΖΧΤ Η440) των 117€ σε σχέση με τον ανταγωνισμό, άλλαξα άποψη. 

Τα λεφτά είναι όντως πολλά. Αλλά, όταν κάποιος προτίθεται να τα δώσει, ας πάρει το καλύτερο. Γνώμη μου. Αν το σκέφτεται, υπάρχουν αρκετές καλές επιλογές στο εύρος 100-200€. ΑΝ μιλάμε για κορυφαίο airflow κυρίως, τότε ας δεί αυτό: http://www.skroutz.gr/s/279518/CoolerMaster-HAF-X.html. Από εμφάνιση δεν... Από airflow όμως...

Το haf X που προτεινεις φιλε μου εχει 2 optical drive slots και εγω χρειάζομαι 3 :/

Δημοσ.

Το haf X που προτεινεις φιλε μου εχει 2 optical drive slots και εγω χρειάζομαι 3 :/

6 θέσεις για 5.25" έχει. Πού τις είδες τις 2; 

Δημοσ.

6 θέσεις για 5.25" έχει. Πού τις είδες τις 2; 

Γράψε λάθος, ακόμα ανοίγουν τα μάτια μου, πάω να δω reviews από το κουτί.

Τελικά έκανα λάθος και για την διαπίστωση μου σχετικά με το Luxe.

Το Luxe σε σχέση με το Pro δεν έχει μόνο εμφανισιακές διαφορές αλλά και πολύ περισσότερο χώρο πάνω για extra ανεμιστήρες.

Δημοσ.

Γράψε λάθος, ακόμα ανοίγουν τα μάτια μου, πάω να δω reviews από το κουτί.

Τελικά έκανα λάθος και για την διαπίστωση μου σχετικά με το Luxe.

Το Luxe σε σχέση με το Pro δεν έχει μόνο εμφανισιακές διαφορές αλλά και πολύ περισσότερο χώρο πάνω για extra ανεμιστήρες.

Πολύ καλό είναι το Luxe. Απλά, να ξέρεις ότι και το primo σε σχέση με το Luxe έχει αρκετές. Δες reviews από hardwarecanucks. Έχουν ωραία και αναλυτικά βιντεάκια για τα περισσότερα καλά κουτιά που κυκλοφορούν. 

Δημοσ.

Πολύ καλό είναι το Luxe. Απλά, να ξέρεις ότι και το primo σε σχέση με το Luxe έχει αρκετές. Δες reviews από hardwarecanucks. Έχουν ωραία και αναλυτικά βιντεάκια για τα περισσότερα καλά κουτιά που κυκλοφορούν. 

Αυτουνου τα reviews βλεπω και του LinusTech.

Άρα λες να είμαι για κάτι μεταξύ Primo, Pro, Luxe και Haf X?

Πως και κανείς σας δεν λέει γι αυτό?

http://www.e-shop.gr/thermaltake-vn10001w2n-level-10gt-p-PER.651151

Δημοσ.

Πως και κανείς σας δεν λέει γι αυτό?

http://www.e-shop.gr/thermaltake-vn10001w2n-level-10gt-p-PER.651151

Μάλλον, επειδή δεν είναι του γούστου μας;  :-D

Δες και αυτό http://www.skroutz.gr/s/4542515/NZXT-Switch-810.html. Μη βιάζεσαι. Δες 2-3 reviews/videos για το κάθε ένα που σου αρέσει, και αποφάσισε με ψυχραιμία. Το κουτί σπάνια αλλάζει και θα το βλέπεις συνέχεια. Κοίτα να σου αρέσει πάνω από όλα. 

Δημοσ.

Μάλλον, επειδή δεν είναι του γούστου μας;  :-D

Δες και αυτό http://www.skroutz.gr/s/4542515/NZXT-Switch-810.html. Μη βιάζεσαι. Δες 2-3 reviews/videos για το κάθε ένα που σου αρέσει, και αποφάσισε με ψυχραιμία. Το κουτί σπάνια αλλάζει και θα το βλέπεις συνέχεια. Κοίτα να σου αρέσει πάνω από όλα. 

Εχεις δίκιο, θέλει υπομονή αλλά το airflow και το dustproof είναι τα βασικά μου θέματα οπότε και σαν ανάποδο γαμώτο αν δείχνει δεν θα με πειράξει :)

Αυτο το τελευταίο που δείχνεις κάηκε επειδή δεν έχει φίλτρο για την σκόνη από πάνω δυστυχώς αλλά και η μπροστινή πλευρά είναι αρκετά κλειστή από την πρόσοψη και δεν θα τραβάει αέρα full.

Το built in card reader ήταν ωραίο όμως :/

Δημοσ.

Όσον αφορά τα φίλτρα σκόνης, όταν αποφασίσεις για κουτί δες ν χρειάζεται φίλτρο βγάζει εξαιρετικά φίλτρα η demciflex και η silverstone

Δημοσ.

Όσον αφορά τα φίλτρα σκόνης, όταν αποφασίσεις για κουτί δες ν χρειάζεται φίλτρο βγάζει εξαιρετικά φίλτρα η demciflex και η silverstone

Τι λες καλλιτέχνη μου μεταξύ Phanteks Pro, Phanteks Luxe και Haf X ?

Δημοσ.

Τι λες καλλιτέχνη μου μεταξύ Phanteks Pro, Phanteks Luxe και Haf X ?

Phanteks Ethoo Pro  :-)

Φρόντισε να πάρεις και ποιοτικούς ανεμιστήρες και θα έχεις κουτί για πολλά χρόνια

Δημοσ.

To Pro κάνει θόρυβο. Έχουν αναφερθεί αρκετά παράπονα για τον μπροστινό ανεμιστήρα, ο οποίος είναι κολλημένος στο πλαίσιο του κουτιού και κάνει συριγμό. Κατά τα άλλα, εξαιρετικό κουτί για τα λεφτά του (αν και με τέτοιο budget υπάρχουν και καλύτερες επιλογές). 

Δημοσ.

To Pro κάνει θόρυβο. Έχουν αναφερθεί αρκετά παράπονα για τον μπροστινό ανεμιστήρα, ο οποίος είναι κολλημένος στο πλαίσιο του κουτιού και κάνει συριγμό. Κατά τα άλλα, εξαιρετικό κουτί για τα λεφτά του (αν και με τέτοιο budget υπάρχουν και καλύτερες επιλογές). 

Για να μαι ειλικρινής για την ώρα καταλήγω στο Luxe.

Είναι σαν το Pro αλλά μεγαλύτερο πάνω για πιο εύκολη εγκατάσταση ανεμιστήρων και πιο μικρό-οικονομικό από το Primo.

Αν κάποιος έχει πολύ ισχυρή γνώμη για το Primo τότε θα το ξαναστεφτώ πολύ σοβαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...