carrypizza Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα παιδια πιο ειναι καλυτερο στο αντουτου το s3 εχει 29000 και το g3s 17000
StigmaX Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα παιδια πιο ειναι καλυτερο στο αντουτου το s3 εχει 29000 και το g3s 17000 Το s3 πάνω απο 22-23κ antutu, δεν βγάζει για κανένα λόγο. Πέρα απο αυτό, το g3s αποτελεί σαφώς καλύτερη επιλογή, ως σύγχρονο τηλέφωνο με ότι αυτό συνεπάγεται.
carrypizza Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 εχω το σ3 τωρα θα κανω ενα test στο αντουτου και θα στειλω screenshoot οριστε
GianniSM Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 <p>εχω το σ3 τωρα θα κανω ενα test στο αντουτου και θα στειλω screenshoot</p> <p>οριστε</p> Σαν πρώην κάτοχος του S3 λέω πολύ υπεύθυνα πως είναι ο βασιλιάς του λαγκ μόνο custom με rom παλεύεται
StigmaX Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 εχω το σ3 τωρα θα κανω ενα test στο αντουτου και θα στειλω screenshoot οριστε Κατι δεν πάει καλά με το bench σου. Θες να μου πεις δηλαδη ότι ο s4 PRO που φοράει αποδίδει το ίδιο με το s600 του htc one... Που ανοίγεις τον dialer και φτιάχνεις καφέ μέχρι να πάρεις τηλέφωνο... 1
AntiCambeR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα παιδια πιο ειναι καλυτερο στο αντουτου το s3 εχει 29000 και το g3s 17000 Το LG G3s ειναι καλυτερη επιλογη αλλα καποιες απο τις συσκευες τις εχουν προβλημα.Δεν λειτουργει το notification led και το καλυπτει η LG αλλαζοντας πλακετα.Λογικα θα αρχισουν να βγαζουν παρτιδες χωρις προβλημα.Οποτε το ρισκαρεις. Η τιμη του ειναι "τσιμπημενη" κατα την γνωμη μου. Οσο για το S3 εχω διαβασει πιο πολλα αρνητικα παρα θετικα.ας βγαζει και 50,000 στο Antutu,εχει lag.Καλυτερο ειναι το LTE με 2 GB Ram,το απλο εχει 1 GB.
GianniSM Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Σε αυτά τα χρήματα γιατί δεν κοιτάς και το Moto G 2nd gen?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα