Rapha Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Εχω το tablet PIPO Max-M9 και επεσε στο πατομα με την οθονη και ραγισε ! ξερει κανεις καμια οικονομικη λυση ;
meletis_m Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Εχω το tablet PIPO Max-M9 και επεσε στο πατομα με την οθονη και ραγισε ! ξερει κανεις καμια οικονομικη λυση ; Κοίταξε εαν σε συμφέρει απο ebay,amazon
Rapha Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Απο ebay δεν βρηκα κατι αλλα το θεμα ειναι πος δεν ξερω και να παρω την οθονη πος να το φτιαξω
meletis_m Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Απο ebay δεν βρηκα κατι αλλα το θεμα ειναι πος δεν ξερω και να παρω την οθονη πος να το φτιαξω Eαν αποφασίσεις να αλλάξεις οθόνη και να την προμηθευτείς απο ebay ρίξε μια ματιά εδω: Site: .Δεν το εχω δοκιμάσει οπότε δεν ξέρω να σου πώ αποτελέσματα ,με δικη σου ευθύνη. Τέλος κάνε μια ερώτηση σε καταστήματα της γειτονιάς σου ή σε Γερμανό και πάρε κάποια προσφορά
mikol28 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 μπορεί να σου βγει πιο φθηνά να αγοράσεις καινούργιο tablet από το να φτιάξεις την οθόνη . Για δες το
meletis_m Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Συμφωνώ με το μέλος mikol28 πρώτα όμως κάνε μια έρευνα.
cabdik Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 η οθονη εσπασε, ή το Digitizer...? εχει διαφορα..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα