temeteron Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα, Έχω ένα κινητό Nokia 630 Dual Sim και μέσα έχει GPS με χάρτες Here πολύ βολική χάρτες και το καλό είναι πως όταν το συνδέω με το bluetooth μου Nokia 118 η φωνητικές οδηγίες ακούγονται στο ακουστικό Bluetooth. Σε άλλο κινητό Samsung Galaxy S4 mini δοκίμασα να πλοηγηθώ σε χάρτες της Google όλα καλά αλλά η φωνητικές οδηγίες ακούγονται από το κινητό αντί να ακούγονται από το ακουστικό Bluetooth. Ξέρει κανείς αν είναι κάποια ρύθμιση ή κάτι άλλο ; Ευχαριστώ
lion2486 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω στις συσκευές bluetooth έχει επιλογή "Ήχοι Πολυμέσων". Εγώ στο Android Έχω βάλει Here maps και είναι μια χαρά, μόνο τα ονόματα των οδών είναι μπέρδεμα στα Αγγλικά.
temeteron Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Εννοείς στις ρυθμίσεις bluetooth στο τηλέφωνο. Θα το δοκιμάσω να δω αν μπορώ να κάνω στο πρόγραμμα google maps να ακούγονται οι φωνητικές εντολές από το bluetooth ακουστικό μου. Ευχαριστώ!
temeteron Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω στις συσκευές bluetooth έχει επιλογή "Ήχοι Πολυμέσων". Εγώ στο Android Έχω βάλει Here maps και είναι μια χαρά, μόνο τα ονόματα των οδών είναι μπέρδεμα στα Αγγλικά. Τίποτα στις ρυθμίσεις bluetooth έχει μόνο απενεργοποίηση και ενεργοποίηση συσκευής bluetooth. Ούτε στο Here maps έχει κάποια επιλογή και έτσι ο ήχος ακούγεται από το κινητό αντί από το ακουστικό bluetooth. Υπάρχει κάποια λύση ξέρει κάποιος, μου κάνει εντύπωση πως και παίζει στα nokia χωρίς καμία ρύθμιση με το που συνδέσεις το blue την bluetooth συσκευή.
temeteron Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δοκίμασα τα πάντα ρε παιδιά και δεν μπορώ να ακούσω τις φωνητικές οδηγίες από το bluetooth το bluetooth ενεργοποιείται μόνο όταν κάνω κλήση. Το Bluetooth είναι το Nokia BH-118 σε συσκευή Lumia 630 έπαιζε μια χαρά τις φωνητικές λειτουργίες στο bluetooth. Σε κινητά Samsung S4 mini ή Samsung grand που έχω δοκιμάσει δεν ακούγεται η φωνητική καθοδήγηση από το bluetooth αλλά από την συσκευή. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ; Ευχαριστώ!
saruman123 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 https://support.google.com/websearch/answer/2839743?hl=el
temeteron Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 https://support.google.com/websearch/answer/2839743?hl=el Σε ευχαριστώ αλλά τα έχω δοκιμάσει και παρόλο που λέει πως επιλογή φωνής μέσω bluetooth δεν το κάνει ίσως είναι το bluetooth έτσι ώστε να παίζει μόνο σε here map με κινητό Nokia τι να πω.
saruman123 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μπορει να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις συσκευές.
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Εχω την εντυπωση οτι στο ανδροιδ για αναπαραγωγη πολυμεσων απο το βτ πρεπει να ειναι στερεο. Το δικο σου ειναι μονο. Παρολα αυτα ειναι μια εφαρμογη που ισως σε βοηθησει. Mono bluetooth router λεγεται... Δοκιμασε και πες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα