johnyman247 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 παιδια θελω τη βοηθεια σας!θελω να παρω μια τηλεοραση για το σπιτι μου η οποια είναι το πολύ 48 inch(δε χωραει πιο μεγαλη).πηγα στα media για να δω αρκετες και μου αρεσε πολύ η Panasonic TX-48AS640 η οποια εχει 1200 hz και πραγματικα σε κατι βιντεακια που επαιζαι εκει ηταν απιστευτη!εσεις τι λετε για αυτην την τηλεοραση?αξιζει μηπως να παρω τη Samsung h6400 ?ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Σιγά μην έχει 1200 Hz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 παιδια θελω τη βοηθεια σας!θελω να παρω μια τηλεοραση για το σπιτι μου η οποια είναι το πολύ 48 inch(δε χωραει πιο μεγαλη).πηγα στα media για να δω αρκετες και μου αρεσε πολύ η Panasonic TX-48AS640 η οποια εχει 1200 hz και πραγματικα σε κατι βιντεακια που επαιζαι εκει ηταν απιστευτη!εσεις τι λετε για αυτην την τηλεοραση?αξιζει μηπως να παρω τη Samsung h6400 ?ευχαριστω Είναι μια χαρά τηλεόραση αλλά τα 1200Ηζ να ξέρεις δεν είναι πραγματικά, μην ενθουσιάζεσαι με τα νούμερα που βλέπεις. Ως μοντέλο είναι από τα καλύτερα που μπορείς να βρεις μέχρι τα 600 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyman247 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Είναι μια χαρά τηλεόραση αλλά τα 1200Ηζ να ξέρεις δεν είναι πραγματικά, μην ενθουσιάζεσαι με τα νούμερα που βλέπεις. Ως μοντέλο είναι από τα καλύτερα που μπορείς να βρεις μέχρι τα 600 ευρώ.. Ευχαριστω πολύ!ανάμεσα σε αυτή και την Samsung h6400 ποια μου προτείνεις?(δε με ενδιαφέρουν τόσο το smart και το 3d).κατι διάβασα για την Panasonic ότι όταν ένας μηχανισμός είναι off (IFC? ) τρέχει στα 50 hz.τι ακριβώς είναι αυτό? Ευχαριστώ και παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Είναι και τα 2 αξιόλογα μοντέλα για τα λεφτά τους, η Σαμσουνγκ υπερτερεί στο σμαρτ κομμάτι. Το θέμα με τα 50Ηζ αν θυμάμαι συνέβει με τα μοντέλα του Ην.Βασιλείου, τα ευρωπαικά μοντέλα δεν είχαν θέμα, ας με διορθώσουν αν κάνω λάθος. Τέλος ενα μικρό μείον για την Πανασόνικ είναι ότι όταν διαβάζει αρχεία από σκληρό ή usb οι υπότιτλοι είναι κάπως μικροί. Πάρε μια ταινία σε ένα στικάκι και πάνε δοκίμασε και τις 2 σε ένα κατάστημα και κρίνε καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyman247 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Είναι και τα 2 αξιόλογα μοντέλα για τα λεφτά τους, η Σαμσουνγκ υπερτερεί στο σμαρτ κομμάτι. Το θέμα με τα 50Ηζ αν θυμάμαι συνέβει με τα μοντέλα του Ην.Βασιλείου, τα ευρωπαικά μοντέλα δεν είχαν θέμα, ας με διορθώσουν αν κάνω λάθος. Τέλος ενα μικρό μείον για την Πανασόνικ είναι ότι όταν διαβάζει αρχεία από σκληρό ή usb οι υπότιτλοι είναι κάπως μικροί. Πάρε μια ταινία σε ένα στικάκι και πάνε δοκίμασε και τις 2 σε ένα κατάστημα και κρίνε καλύτερα. ευχαριστω πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα