AribafM Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα, Έχω σύνδεση ADSL ΟΤΕ 24άρα. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να πιάσω ποτέ 24, αλλά και με 14 θα ήμουν αρκετά ικανοποιημένος. Όντως τους πρώτους έξι μήνες κλείδωνε στα 13-14, οπότε δεν υπήρχε θέμα. Μετά τους πρώτους 6 μήνες υπήρξε αισθητή μείωση και κλειδώνω στα 6,5 σταθερά. Πήρα τηλέφωνο τον ΟΤΕ και την πρώτη φορά μου είπαν πώς υπήρχε βλάβη. Ήρθε συνεργείο και η ταχύτητα απογειώθηκε(!) απο τα 6,5 στα 6,6. Μετά από αρκετό καιρό ξανακάλεσα τον ΟΤΕ και αυτήν την φορά μου είπαν πως η γραμμή μου έχει ταβάνι τα 16 αλλά με έχουν βάλει σε 6άρι προφίλ (γι αυτό κλειδώνω στα 6,5) και θα κάνουν αίτηση να δούν αν μπορεί να ανέβει αυτό. Μπορεί κανένας που γνωρίζει τι σημαίνει να μου εξηγήσει τι σημαίνει αυτό το προφίλ? Γιατί είναι λίγο εκνευριστικό εν έτει 2015 να πληρώνεις για 24 και να έχεις 6.. Η περιοχή μου είναι τα Χανιά Κρήτης Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και το χρόνο σας.
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 για να μην λεμε λογια στον αερα σηκωσε τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου μεσα απο το ρουτερ.λογικα σου εβαλαν μεγαλο Margin για καποιο λογο και σε εριξαν στα 6 Mbit αλλα δεν στεκει να το κανουν αμα δεν εχεις αποσυνδεσεις.αλλα για να μην κανουμε υποθεσεις σηκωσε ολα τα χαρακτηριστικα.ποσο συγχρονιζει και το βασικο margin/attenuation
CMD Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεί να μην έχουν ελεύθερο DSLAM και σε κόβουν. Αν είναι έτσι αν δεν αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους ή αν δεν φύγει κάποιος συνδρομητής το ίδιο πρόβλημα θα έχεις πάντα. Αν έχεις δυνατότητα πάνε σε vDSL 30ρα είναι 5€ ποιο ακριβή τον μήνα και σε κουμπώνουν σε άλλο εξοπλισμό και (λογικά) θα έχεις 30mbit σταθερά (όχι εως 30)
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεί να μην έχουν ελεύθερο DSLAM και σε κόβουν. Αν είναι έτσι αν δεν αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους ή αν δεν φύγει κάποιος συνδρομητής το ίδιο πρόβλημα θα έχεις πάντα. Αν έχεις δυνατότητα πάνε σε vDSL 30ρα είναι 5€ ποιο ακριβή τον μήνα και σε κουμπώνουν σε άλλο εξοπλισμό και (λογικά) θα έχεις 30mbit σταθερά (όχι εως 30) μην μπερδευουμε το θεμα ποσο συγχρονιζεις με θεμα ποσο συγχρονιζεις-ποσο κατεβαζεις.το να συγχρονιζει πχ 6 mbit και να κατεβαζει 6 ειναι θεμα χαλκου/αποστασης και ολα τα αλλα.θεμα χαλκου στην προκειμενη περιπτωση αφου πριν επαιζε πχ 16. αν ομως συγχρονιζει 16 αλλα κατεβαζεις με 6 τοτε ειναι θεμα πιταρισμενου dslam.αν το dslam ειναι πιτα τοτε και σε vdsl μπορει να εχει το ιδιο θεμα.απλα με το vdsl θα συγχρονισει 30 αν παιρνει απο Kv.αν παιρνει απο αστικο κεντρο μπορει να μην μπορει να πετυχει ουτε 20.αν ο φιλος μας τωρα συγχρονιζει 6,5 και οχι 16,5 τοτε δεν ειναι σιγουρα πιτα(πιτσα) dslam.
souz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 και μένα μου κολλάει πολλές φορές είναι η αλήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα