Alexflyer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχοντας τον επεξεργαστή μου στα 4,4 σταθερα θα ήθελα να θέσω το ερώτημα μπορώ να το παω στα 4,7 ? Αν ναι τι voltage να χρησιμοποιήσω.Στα 4,4 εχω το vcore στα 1.22... Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2015 από Alexflyer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 φιλε μου vcore στα 1,39 ειναι απαγορευτικο νουμερο ειτε εχεις πεσει σε κακο τσιπακι ειτε κανεις λαθος οverclock στειλε αναλυτικα ολες τις ρυθμισεις επεισης τη ψυξη χρησιμοποιεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Πρέπει να κάνεις δοκιμές 4,7 και 1,40 ρεύμα ένα intelburn και ανεβάζοντας 0,10 cpu και vcore και intelburn εως ότου δεν είσαι σταθερός.Απο ψύξη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexflyer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Sorry core voltage 1.39.Ψύξη έχω corsair h105 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Κατέβασέ το άμεσα! Εδώ σε 45nm C2Q έχουμε όριο 1.4~1.45 με γκρίζα ζώνη απο τα 1.36v. Φαντάσου στον Haswell στα 22nm τι κάνεις με 1.4v Οριο ασφαλείας αυτά τα chips έχουν τα 1.3 σύμφωνα με ξένο site! "Anything over ~1.34 is going to severely shorten the life span of the CPU safe is relative to how long you sustain the voltage you can do 1.4 in shorts bursts for benching but at that voltage you are doing serious damage even over a matter of hours" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexflyer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Το κατεβασα στα 4.4 στα 1.22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Αρχοντας! Δεν άξιζε τα 200mhz για 0.17volts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexflyer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Το προβλημα ειναι μαλλον στο chip είχα προσπαθησει και παλιοτερα να τον παω 4.6 με voltage 1.28 αλλα memory dumb... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Mην χάνεις τον χρόνο σου άδικα ΔΕΝ ανεβαίνει το λάθος είναι της ΙΝΤΕL που του έδωσε και το προσωνήμιο κ πολύ μικρό o\c headroom μετά απο 3 διαφορετικά cpu ενά στην κατοχή μου και άλλα 2 γνωστών είναι μουλάρι ή έπεσα στα χειρότερα cpu μόνο ΕΓΩ Mην χάνεις τον χρόνο σου άδικα ΔΕΝ ανεβαίνει το λάθος είναι της ΙΝΤΕL που του έδωσε και το προσωνήμιο κ πολύ μικρό o\c headroom μετά απο 3 διαφορετικά cpu ενά στην κατοχή μου και άλλα 2 γνωστών είναι μουλάρι ή έπεσα στα χειρότερα cpu μόνο ΕΓΩ Τουλάχιστον δεν τον πλήρωσα οπότε οκ άλλα να έχεις πάρει z97 μητρική και να περιμένεις να ασχοληθείς με το αγαπημένο σου παιχνίδι benching ΕΙΝΑΙ το λιγότερο ξενέρωμα γιατί δεν είναι και φθηνό σαν setup ('ο υπολογιστής φίλου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Τελικά είναι και σε τι τσιπάκι θα πέσεις.Ευτυχώς εγω με τον 8370 ήμουν τυχερός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Σίγουρα στο o/c παίζει ρολο το τσιπάκι απλά γενικά υπάρχει μια ομοιγένεια στις επιδόσεις τώρα αν αλλάξει revision ΝΑΙ μπορεί να διαφοροποιηθεί πολύ αλλά και αυτό που λέω είναι γενικότητα και κατα βάση λάθος καθως ρόλο κυρίως παίζει όλο το σεταπ μητρική μνήμες cpu ψύξη και κυρίως bios έκδοση και ΠΟΙΟΣ θα είναι αυτός που θα σετάρει τις ρυθμίσεις κατα πόσο ξέρει τι κάνει αν και στις τελευταίες γενιές απο intel (ivy, haswell) είναι πολύ απλά τα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα