Προς το περιεχόμενο

i5 4670K OC 4,7 γίνεται?

Alexflyer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έχοντας τον επεξεργαστή μου στα 4,4 σταθερα θα ήθελα να θέσω το ερώτημα μπορώ να το παω στα 4,7 ? Αν ναι τι voltage να χρησιμοποιήσω.Στα 4,4 εχω το vcore στα 1.22...

Επεξ/σία από Alexflyer
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε μου vcore στα 1,39 ειναι απαγορευτικο νουμερο ειτε εχεις πεσει σε κακο τσιπακι ειτε κανεις λαθος οverclock στειλε αναλυτικα ολες τις ρυθμισεις επεισης τη ψυξη χρησιμοποιεις

Πρέπει να κάνεις δοκιμές 4,7 και 1,40 ρεύμα ένα intelburn και ανεβάζοντας 0,10 cpu και vcore και intelburn εως ότου δεν είσαι σταθερός.Απο ψύξη??

Κατέβασέ το άμεσα! Εδώ σε 45nm C2Q έχουμε όριο 1.4~1.45 με γκρίζα ζώνη απο τα 1.36v.

Φαντάσου στον Haswell στα 22nm τι κάνεις με 1.4v

Οριο ασφαλείας αυτά τα chips έχουν τα 1.3 σύμφωνα με ξένο site! ;)

"Anything over ~1.34 is going to severely shorten the life span of the CPU safe is relative to how long you sustain the voltage you can do 1.4 in shorts bursts for benching but at that voltage you are doing serious damage even over a matter of hours"

Mην χάνεις τον χρόνο σου άδικα ΔΕΝ ανεβαίνει το λάθος είναι της ΙΝΤΕL που του έδωσε και το προσωνήμιο κ πολύ μικρό o\c headroom μετά απο 3 διαφορετικά cpu ενά στην κατοχή μου και άλλα 2 γνωστών είναι μουλάρι ή έπεσα στα χειρότερα cpu μόνο ΕΓΩ

Mην χάνεις τον χρόνο σου άδικα ΔΕΝ ανεβαίνει το λάθος είναι της ΙΝΤΕL που του έδωσε και το προσωνήμιο κ πολύ μικρό o\c headroom μετά απο 3 διαφορετικά cpu ενά στην κατοχή μου και άλλα 2 γνωστών είναι μουλάρι ή έπεσα στα χειρότερα cpu μόνο ΕΓΩ

Τουλάχιστον δεν τον πλήρωσα οπότε οκ άλλα να έχεις πάρει z97 μητρική και να περιμένεις να ασχοληθείς με το αγαπημένο σου παιχνίδι benching ΕΙΝΑΙ το λιγότερο ξενέρωμα γιατί δεν είναι και φθηνό σαν setup ('ο υπολογιστής φίλου)

Σίγουρα στο o/c παίζει ρολο το τσιπάκι απλά γενικά υπάρχει μια ομοιγένεια στις επιδόσεις τώρα αν αλλάξει revision ΝΑΙ μπορεί να διαφοροποιηθεί πολύ αλλά και αυτό που λέω είναι γενικότητα και κατα βάση λάθος καθως ρόλο κυρίως παίζει όλο το σεταπ μητρική μνήμες cpu ψύξη και κυρίως bios έκδοση και ΠΟΙΟΣ θα είναι αυτός που θα σετάρει τις ρυθμίσεις κατα πόσο ξέρει τι κάνει αν και στις τελευταίες γενιές απο intel (ivy, haswell) είναι πολύ απλά τα πράγματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...