Alchemist` Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα. Έχω ένα pc με τον ανωτέρω επεξεργαστή στο σαλόνι και επειδή η στοκ ψύκτρα είναι αρκετα φασαριόζα και τέρμα ενοχλητική όταν θες να παρακολουθήσεις καμιά ταινία θέλω να την αλλάξω. Ξέρετε κάποια φτηνή - αθόρυβη λύση η οποία να είναι και ... decent, καθώς αυτός ο επεξεργαστής δεν είναι και ο πιο δροσερός που κατασκευάστηκε ποτέ... Έχω τσεκάρει μερικές στο e-shop με ~10-15 ευρώ αλλά δεν ξέρω αν θα είναι κάτι καλύτερο σχετικά με την υπάρχουσα. Ευχαριστώ.
discoboyminimal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 φιλε μου ειχα κ εγω τετοιο επεξεργαστη. ενδιαφερεσαι για μια asus triton 78? αφανταστα ησυχη και σου ριχνει θερμοκρασιες πολλες! την δουλευα με ρευματα και 3.3ghz επεργαστη και ημουν τελεια.
Alchemist` Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Την asus triton 78 δεν την ξέρω... Απαντώντας και στους 2, δεν θέλω κανένα τέρας έχω ένα άκυρο no-name midi tower τον 20 ευρώ. Δεν είναι και για πολλά-πολλά. Ευχαριστώ. EDIT: δεν παίζει να χωρέσει η asus στο κουτί για κανένα λόγο... Ty πάντως.
Physiciant Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Εφόσον δεν ξέρεις ποιο είναι το κουτί, μέτρησε την απόσταση της μητρικής μέχρι το side panel για να ξέρουμε στο περίπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα