Alchemist` Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα. Έχω ένα pc με τον ανωτέρω επεξεργαστή στο σαλόνι και επειδή η στοκ ψύκτρα είναι αρκετα φασαριόζα και τέρμα ενοχλητική όταν θες να παρακολουθήσεις καμιά ταινία θέλω να την αλλάξω. Ξέρετε κάποια φτηνή - αθόρυβη λύση η οποία να είναι και ... decent, καθώς αυτός ο επεξεργαστής δεν είναι και ο πιο δροσερός που κατασκευάστηκε ποτέ... Έχω τσεκάρει μερικές στο e-shop με ~10-15 ευρώ αλλά δεν ξέρω αν θα είναι κάτι καλύτερο σχετικά με την υπάρχουσα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 φιλε μου ειχα κ εγω τετοιο επεξεργαστη. ενδιαφερεσαι για μια asus triton 78? αφανταστα ησυχη και σου ριχνει θερμοκρασιες πολλες! την δουλευα με ρευματα και 3.3ghz επεργαστη και ημουν τελεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Ποιο είναι το κουτί σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Την asus triton 78 δεν την ξέρω... Απαντώντας και στους 2, δεν θέλω κανένα τέρας έχω ένα άκυρο no-name midi tower τον 20 ευρώ. Δεν είναι και για πολλά-πολλά. Ευχαριστώ. EDIT: δεν παίζει να χωρέσει η asus στο κουτί για κανένα λόγο... Ty πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Εφόσον δεν ξέρεις ποιο είναι το κουτί, μέτρησε την απόσταση της μητρικής μέχρι το side panel για να ξέρουμε στο περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα