thpon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα, θέλω να συνθέσω έναν υπολογιστή ο οποίος θα κάνει δουλειά μικρού σερβερ μοιράζοντας εμπορικό λογισμικό σε 2 pc. Πέρα από το λογισμικό δεν θα κάνει άλλη εργασία. Δεν θα είναι όλη μέρα ανοιχτός παρά μόνο τις ώρες εργασίας. Θέλω να έχει; - επεξεργαστή intel i3, θα ήθελα i5 αλλά θα ξεφύγουμε στην τιμή - τουλάχιστον 4 giga ram - Κάρτα γραφικών δεν χρειάζομαι από την στιγμή που δεν θα παίζει παιχνίδια. - Έναν μικρο σκληρό δίσκο <250GB, κατά προτίμηση ένας ssd 128GB θα μου έκανε. - Τροφοδοτικό κτλ δεν έχω ιδέα τι χρειάζεται Ο πύργος δεν θέλω να υπερβαίνει τα 500 ευρώ για να έχω μετά για οθόνη, πληκτρολόγιο και ups. Άμα μπορώ να βρω κάτι μέχρι τα 400 θα με ευχαριστούσε.
alkerath Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Αν και δεν πιστευω οτι τον χρειαζεσαι τον SSD πλεον συμφερει αν βαλεις να βαλεις 240. Αλλιως πας εδω http://www.e-shop.gr/ocz-arc100-25sat3-120g-arc-100-120gb-25-ssd-sata3-p-PER.320919για 120 που ζητησες. Εφοσον δεν θα κανει αλλη δουλεια συνδεσε καμια παλια οθονη η αγορασε καμια απο κανα ιντερνετ καφε με κανα 20-30€. Περιφεριακα επισης οτι φθηνοτερο μπορεις να βρεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα