dterzakis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας παιδια,Έχω ένα πρόβλημα με ένα καινούργιο σύστημα. Όταν βάζω RAM στο slot 1 το PC δεν ξεκινάει. Κάνει να ξεκινήσει και επανεκκινεί.Μιλάω με τα support της MSI και Intel και μάλλον είναι θέμα επεξεργαστή, μιας και ο memory controller είναι στη CPU.Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος, με διαθέσιμο Intel 1150, μπορεί να περάσω από τον χώρο του, να κουμπόσουμε στο κουτί μου τον επεξεργαστεί του για να δω αν είναι θέμα της μητρικής ή της CPU. Περιοχή Αθήνα.Ευχαριστώ. Επεξ: Να συμπληρώσω ο επεξεργαστής που έχω είναι ο 4670κ, η μητρική είναι μίνι με 2 μόνο θέσεις ram και είναι η MSI z97i gaming ac, έχω δοκιμάσει 5 διαφορετικές μνήμες, έχω κουμπώσει τον επεξεργαστεί 3 φορές, τελευταίο bios. Το PC δουλεύει κανονικά με μνήμη μόνο στο slot 2.
SPANK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Έ αμα δουλεύει στο 2o slot έχει πρόβλημα η μητρική , εγγύηση υπάρχει ?
dterzakis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Η μητρική ναι από amazon.co.uk. Και η CPU αλλά η intel κάνει την δύσκολη γιατί δεν είμαι ο πρώτος αγοραστής και είνα από ebay. Όπως και να έχει, εγώ συνεχίζω να μιλάω με τα support για να βγάλω άκρη αλλά θα με βοηθούσε αν μπορούσα να δοκιμάσω με άλλη CPU.Πάντως και η MSI και Intel λένε ότι μάλλον είναι ο επεξεργαστής και τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν μπορούσα να βεβαιωθώ ότι είναι η μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα