KilliK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 η πρωτη με τον Lundgren ειναι αρκετα καλη, σε σχεση με τις υπολοιπες.
Kostasspil Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Α πήγες πολύ πίσω, εννοούσα αυτήν του 2004 και αυτήν του 2008. Τις άλλες δν τις έχω δει.
KilliK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Site: Elodie Yung Cast as Elektra in the Netflix Original Series 'Marvel’s Daredevil' | News | Marvel.com meh...
linus__lost Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Kινεζα που θα κανει την Ελληνιδα??? Οτι να ναι..
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Kινεζα που θα κανει την Ελληνιδα??? Οτι να ναι.. Elodie Yung was born in Paris, France, of Cambodian and French descent. http://www.imdb.com/name/nm1392388/ Κατά τα άλλα, μάλλον το casting call έλεγε απλά για exotic looking woman, οπότε και η συγκεκριμένη επιλογή.
KilliK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 εκτος και αν πηγαινουν για την ασιατικη εκδοση της Ηλεκτρα και οχι την ελληνικη..
linus__lost Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 http://www.imdb.com/name/nm1392388/ Κατά τα άλλα, μάλλον το casting call έλεγε απλά για exotic looking woman, οπότε και η συγκεκριμένη επιλογή. To κινεζα πηγαινε για τα ασιατικα χαρακτηριστικα της.... Δεν μπορεις να την βαλεις να παιζει την Ελληνιδα και να εχει σχιστα ματια.
KilliK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 now that's what I am talking about. more pics here: Site: Jon Bernthal Films a Brutal Fight Scene for ‘Daredevil’ | Daredevil, Jon Bernthal : Just Jared
ikaruga24 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Την τέλειωσα και εγώ. Πάρα πολύ καλή. Δεν είναι εύκολο να βρεις άτομο που να ξέρει από stunts/χορογραφίες και να μην είναι εντελώς ξύλο στον φακό όταν μιλάει. Κατά τα άλλα ο KP ήταν σίγουρα το στοιχείο που έκανε τη διαφορά και επίσης γούσταρα που ήταν R και η βία ήταν άφθονη. Δεν ήταν τέλεια αλλά ήταν σίγουρα πολύ πάνω από τις προσδοκίες μου. Αναμένω season 2. 1
serdakis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια εγω παντω την βλεπω με αρκετη δυσκολια.Ειναι πολυ αργη και εχει μπλεξει πολυ την ιστορια γενικα. Επισης πολυ δραμα ρε παιδι μου.θα ηθελα περισσοτερη δραση και μυστηριο.
king2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια εγω παντω την βλεπω με αρκετη δυσκολια.Ειναι πολυ αργη και εχει μπλεξει πολυ την ιστορια γενικα. Επισης πολυ δραμα ρε παιδι μου.θα ηθελα περισσοτερη δραση και μυστηριο. Ολα ξεμπλεκονται σιγά σιγά. Για μένα είναι η καλύτερη σειρά του 2015 περιμένω την season 2 πως και πως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα