Προς το περιεχόμενο

Daredevil (TV series 2015 )

Kostasspil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε εσάς που γράφετε ότι δεν σας αρέσει και πως είναι μάπα η σεζόν, σας γνωστοποιώ ότι, είστε ασέβαστοι και σας περιμένουν 1000 χρόνια βασανισμού στα έγκατα της κολάσεως για την αγνωμοσύνη που, με περίσσιο θράσος, δείχνετε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 499
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μ'αρεσε αρκετα η τριτη και τη βρηκα σαφως ανωτερη απο την δευτερη (αν και ηταν χαμηλος ο πηχης).

Τι γελιο με τον ψυχακια Ντεξ που εφερε κατεψυγμενη την καψουρα του στη θεση του συνοδηγου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ καλη η τριτη σεζον, απο το πεμπτο επεισοδειο και μετα. Πραγματικα στην αρχη το χτιζει τοσο πολυ που παραλιγο να κοιμηθουμε, αλλα μετα ξεκιναει η δραση και η πλοκη παιρνει μπροστα.  Οι ερμηνειες παντως εξαιρετικες, οπως μας εχει συνηθισει η σειρα. 

Επεξ/σία από kyriakos96
  • Like 1

Την ευχαριστήθηκα πραγματικά τη σεζόν (και αυτή).

Μια-δυο παρατηρήσεις, μόνο.

Ακόμα μια φορά, κάποιες χορογραφίες μάχης είναι κατώτερες άλλων. Υπήρξαν 1-2 που σε άφηναν "παραπονεμένο", όχι γιατί δεν είχε εκρήξεις-αποκεφαλισμούς-bloodfest, αλλά γιατί έδειχναν "τεμπέλικες". Παραμένουν στο σύνολό τους πολύ καλύτερες από Defenders αλλά κυρίως από Iron Fist.

Συνεχίζει το Netflix να "κρατά" πίσω ονόματα-στολές-χαρακτήρες, μέχρι την "κορύφωση" (βλ. 1η σεζόν εδώ) ή και ακόμα παραπέρα (όπως με τον Διάνα, σε αυτή). Όχι ότι με "χάλασε" ιδιαίτερα, αλλά κάπου χρειάζεται να συστηθεί επιτέλους ο κάθε "κακός" (αντίθετα, ο χοντρός εδώ παρουσιάστηκε εξαιρετικά), πριν τους τίτλους τέλους σεζόν κατά προτίμηση.

Γιουγκόυγκερλ, ακόμα μια φορά. Παραδόξως, βέβαια, λιγότερο σε αυτή τη σειρά, από όλες τις υπόλοιπες.

Τελείωσα και γω την τριτη σεζόν χτες, η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο επ δεν μου άρεσε, ο τρόπος δηλαδη που τελείωσαν την σεζόν, όλα τα άλλα επ πολύ καλά και αντίστοιχα της πρώτης σεζόν που ήταν και η καλύτερη!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

γενικά αδιάφορη η 3η σεζον.μέχρι το 6ο 7ο επεισόδιο ρίχνεις τρελό ύπνο, μετά κάτι πάει να γίνει.πολλά κλισέ με πολύ προβλεπόμενους διαλόγους και ελάχιστη δράση για σειρά της μάρβελ.  

1 ώρα πριν, johnyboy είπε

γενικά αδιάφορη η 3η σεζον.μέχρι το 6ο 7ο επεισόδιο ρίχνεις τρελό ύπνο, μετά κάτι πάει να γίνει.πολλά κλισέ με πολύ προβλεπόμενους διαλόγους και ελάχιστη δράση για σειρά της μάρβελ.  

Αδιάφορη δεν θα την πω αλλά συμφωνώ ότι θέλουμε πολύ περισσότερη δράση...

Ακόμα προσωπικά θα ήθελα τον DD με περισσότερες ύπερδυναμεις... Όπως στα κόμιξ... Όχι έτσι "λαπά" όπως τώρα... Στη 2η σεζόν κάτι πήγαινε να γίνει αλλά...

Θέλουμε δράση και η αδρεναλίνη να χτυπήσει κόκκινο... Όμως δεν το βλέπω να γίνεται.... 

Την τέλειωσα και εγώ, την θεωρώ το ίδιο καλή με τις προηγούμενες αν όχι περισσότερο. Το character building προσωπικά μου άρεσε αν και εγώ θα ήθελα λίγο περισσότερη δράση αλλά και πάλι την ευχαριστήθηκα. Για άλλη μια φορά ο kingpin κεντάει και είναι το μεγάλο ατού της σειράς και είναι άλλη μια απόδειξη ότι ένας καλός κακός είναι απαραίτητος για να πλαισιωθεί ένας ήρωας. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε

Ακόμα προσωπικά θα ήθελα τον DD με περισσότερες ύπερδυναμεις... Όπως στα κόμιξ... Όχι έτσι "λαπά" όπως τώρα...

Ποιες υπερδυνάμεις έχει στα comic? Ό.τι έχει στα κόμικ έχει και στη σειρά...

Επίσης η λίστα μου "θα βλέπω τα αντίθετα από αυτά που βλέπει" αυξάνεται τελευταία :P

Επεξ/σία από Wayward

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Wayward είπε

Ποιες υπερδυνάμεις έχει στα comic? Ό.τι έχει στα κόμικ έχει και στη σειρά...

Επίσης η λίστα μου "θα βλέπω τα αντίθετα από αυτά που βλέπει" αυξάνεται τελευταία :P

Υπερδυνάμεις δεν έχει αν εξαιρέσουμε τις υπόλοιπες αισθήσεις του λειτουργούν με υπεράνθρωπη ακρίβεια και ευαισθησία, δίδοντάς του ικανότητες πέραν των ορίων ενός ανθρώπου που βλέπει...

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στις σκηνές..... δεν είναι τόσο σβέλτος, να αιωρείται στην πόλη, να ισορροπεί και να εκτινάσσεται όπως στα κόμικ ή στην ταινία DareDevil (2003) με τον Ben Affleck....

Τον θέλω μερικά κλικ παραπάνω σε ταχύτητα, πολεμικές τέχνες, δύναμη..... λίγο boost ....

Επεξ/σία από IcemanGr71

Ok κατάλαβα, λίγο πιο parkour θες :P

Είναι αλήθεια πως στην πρώτη σαιζόν είχε περισσότερα τέτοια. Από εκεί και πέρα δε νομίζω πως χάνει κάπου ειδικά σε close combat, αλλά τις έχει φάει και από κάτι κομπάρσους στη σειρά...

• Like 1

Μόλις τώρα, Wayward είπε

Ok κατάλαβα, λίγο πιο parkour θες :P

Είναι αλήθεια πως στην πρώτη σαιζόν είχε περισσότερα τέτοια. Από εκεί και πέρα δε νομίζω πως χάνει κάπου ειδικά σε close combat, αλλά τις έχει φάει και από κάτι κομπάρσους στη σειρά...

Σωστά το έθεσες.... κανονικά τους απλούς κομπάρσους με μία έπρεπε να τους τακτοποιούσε.... 

Στη 2η σεζόν κάτι πήγε να γίνει... να δούμε λίγο parkour ρε αδερφέ.... αλλά μας τα χάλασαν.....

Και τόσο ξύλο που έχει φάει και τόσο αίμα που έχει χάσει.... αιμοδότης έχει γίνει κανονικός :-)

Από την άλλη βέβαια έχει κάποιες σκηνές (εκείνες στυλ Oldboy) που έχει πλακώσει ένα λόχο μόνος του :P

Οπότε μάλλον απλά το μοιράζουν να τρώει και καμια φάπα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Wayward είπε

Από την άλλη βέβαια έχει κάποιες σκηνές (εκείνες στυλ Oldboy) που έχει πλακώσει ένα λόχο μόνος του :P

Οπότε μάλλον απλά το μοιράζουν να τρώει και καμια φάπα

Κάτι τέτοιο δεν το βλέπω να γίνεται.... 

dd1.jpg

Daredevil16_02.jpg

daredevil-en-capitan-america-guerra-civil-original.jpg

Επεξ/σία από IcemanGr71

Ε ναι διότι για να σταθεί απέναντι στο Spider-man ή κάποιον αντίστοιχου power range πρέπει να βρίσκονται σεναριακές ευκολίες.

Επίσης στο σύμπαν της σειράς δεν το έχουν χτίσει έτσι όποτε δύσκολο να δεις κάτι αντίστοιχο του κόμικ

Προσωπικά δε με ενοχλεί η πιο grounded προσέγγιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...