Προς το περιεχόμενο

Daredevil (TV series 2015 )

Kostasspil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Εννοείται πως όχι, απλά ψάξε για τα κλιπάκια :P 

ontopic: goodbye life, into the DD black hole I go... cu on the other side (δεν έχω ιδέα πως μου ξέφυγε...)

Έφυγα για ψάξιμο η συγκεκριμένη ωριμάζει σαν το καλο κρασί. 

6 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Το true blood ηταν αρκετα καλο, αν και το σκατωσαν στο τελος. Αν σου αρεσουν τα vampiria το προτεινω

Μου φαίνεται αρκετά teen σειρά περισσότερο των zombie είμαι. Ίσως τσεκάρω 2 πρώτες σεζόν και βλέπουμε. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 499
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Arkin είπε

Έφυγα για ψάξιμο η συγκεκριμένη ωριμάζει σαν το καλο κρασί. 

Μου φαίνεται αρκετά teen σειρά περισσότερο των zombie είμαι. Ίσως τσεκάρω 2 πρώτες σεζόν και βλέπουμε. 

Ισα ισα που η αρχη ειναι ολα τα λεφτα. Γενικα βλεπεται ευχαριστα, μην πω πολυ ευχαριστα, και εχει μεσα απιστευτες γυναικαρες, γαματο soundtrack, και εναν κακο ολα τα λεφτα

Επεξ/σία από najinblue3

2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Να υπενθυμισω για τα τελευταια σχολια οτι υπαρχει αλλο θεμα που αφορα την εν λογω σειρα που αναφερεται πιο πανω :)

Κανε μας και καμια αναφορα να φαμε κανα warning η εστω ενα ban, sry που σε χαλασαμε το θεμα

• Thanks 1
  • Confused 1

41 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Αν δεν έχουμε δει τα Luke Cage, Iron Fisk, Jessice.Jones, παρά μόνο τις 2 DD σεζόν και Punisher θα είμαστε οκ;

Θα ελεγα αν εχεις δει το Defenders εισαι κομπλε, αλλιως δες το re-cap στο youtube πχ. Το dd arc στο defenders ειναι αρκετα καλο και γιναν πολλα πραματακια που οδηγουν στην 3η

Δεν έχω δει το Defenders παίδες. Μόνο 1η,2η σεζόν DD, και 1η Punisher.

Αν έχετε κάποιο recap βιντεακι σύνδεσης μεταξύ τους feel free ποσταρετε το

30 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Ε για να δει το Def, πρεπει να δει και τα αλλα ομως. Οποτε μια η αλλη ειναι

Ναι κανονικα εχεις δικιο, αλλιως δε βγαινει νοημα, και η σεζον του daredevil ξεκιναει μετα το τελος του defenders. 7νησιωτη καντα ενα binge ολα μαζι 😛Kαι re-cap να δεις, δε θα καταλαβεις τι γινεται με τους αλλους 3 και ολο το storyline 

1 hour ago, Zaknafein said:

Πάει κι αυτό... καλή ήταν η 3η σεζόν, η τελευταία σκηνή μόνο ήταν λίγο whatever, αλλά υποθέτω ότι είναι το hook για την 4η(;).

Τι εννοείς whatever?

56 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Τι εννοείς whatever?

Spoiler

Εννοώ ότι δείχνει τον Dex να χειρουργείται κτλ, ενώ ήταν σωριασμένος κάτω όταν μπούκαρε το NYPD... οπότε γιατί δεν είναι φυλακή/death row;

12 ώρες πριν, Zaknafein είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Εννοώ ότι δείχνει τον Dex να χειρουργείται κτλ, ενώ ήταν σωριασμένος κάτω όταν μπούκαρε το NYPD... οπότε γιατί δεν είναι φυλακή/death row;

προφανως το ενα δεν αποκλειει το αλλο.

13 ώρες πριν, Zaknafein είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Spoiler

Μπορεί να είναι φυλακή, Luke Cage φάση. Μην ξεχνάς ότι στον Luke, ο γιατρός που του έκανε το πείραμα, έζησε και μόλις επιδιόρθωσε τον Luke από την σφαίρα του αδερφού του, κράτησε όλο το ερευνητικό υλικό ώστε να μπορεί να το κάνει πάλι.

Η τελευταια σκηνη 

Spoiler

με το ζουμ στο ματι του, ισως να αφηνει ανοιχτο το ενδεχομενο για καποιου ειδους enchancement, οποτε το σεναριο με το πειραμα παιζει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...