CarbonFibre Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Για όποιον τον ενδιαφέρει το Netflix ενημέρωσε τις 2 σεζόν του Daredevil από 4Κ σε 4Κ HDR. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 ποια ειναι η διαφορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 ποια ειναι η διαφορα; Μπορείς να διαβάσεις λίγο για το HDR μιας και ενδεχομένως να μην αποδώσω σωστά τα οφέλη του. http://www.stuff.tv/features/why-its-time-get-pumped-about-hdr-television http://www.forbes.com/sites/quora/2016/09/29/4k-enabled-versus-hdr-what-does-it-mean-for-your-tv/#17bb75013589 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 ποια ειναι η διαφορα; Απο οτι καταλαβα οτι ισχυει και στις φωτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpgalanis Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Είδα τις 2 σεζόν σχεδόν στο καπάκι. Ωραία σειρα σε γενικές γραμμές αν και νομίζω πως η πρώτη σεζόν μου άρεσε λίγο περισσότερο. Όχι ότι η 2η ήταν κακή απλα έμπλεξαν πάρα πολλούς χαρακτήρες και κάπου χάθηκε η μπάλα. Ίσως έφταιγε κιόλας πως την είδα αφού είχα δει την σειρά του Punisher πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Παίδες πότε θα βγει στο netflix o 3oς κύκλος???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Αν δεν ανακοινωθει κατι επισημο,δεν μπορουμε να ξερουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 19 Οκτωβρίου ο τρίτος κύκλος. edit: ah, τώρα είδα ότι δημιουργήθηκε ξεχωριστό topic 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Χρειάζεται ξεχωριστό topic? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Εχει δικιο ο thresh, @Praetorian σβηστο αν θελεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Γιατί όχι; Καλύτερα κατά τη γνώμη μου ξεχωριστό topic. (επίσης δεν έχω συντονιστικές αρμοδιότητες για διαγραφή topic στην Ενότητα αυτή ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 22 minutes ago, Praetorian said: Γιατί όχι; Καλύτερα κατά τη γνώμη μου ξεχωριστό topic. (επίσης δεν έχω συντονιστικές αρμοδιότητες για διαγραφή topic στην Ενότητα αυτή ) Αν ήταν πολλά επεισόδια ή με τρελή συζήτηση κάθε season όπως πχ γινόταν στα GoT/Lost κτλπ ναι, αλλά εδώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Επιτέλους μια καλή σειρά. Χορτάσαμε σαβούρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Απλά respect! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα