thomasG4 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Όλοι οι super heroes έχουν υλικό για 250 σεζόν. Ναι. Εννοούσα ποιοτικό υλικό. Γιατί είδαμε και το Arrow που απο τη 4η σεζόν άρχισε η κατηφόρα και τώρα έχει καταντήσει σαπουνόπερα.
Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Γιατί έχει παραγίνει το κακό είναι η αλήθεια με τις superhero series. Είναι η εύκολη λύση για τους tv producers για σίγουρη τηλεθέαση. Το θέμα είναι ότι παίρνουν μπάτζετ απο το Νetflix, που θα μπορούσε να το δώσει για να φτιάξει κάποια άλλη ποιοτική original σειρά με πρωτότυπο σενάριο και όχι να αρμέξει την επιτυχία του Punisher. Με την διαφορα ομως οτι για Punisher δεν εχουμε δει τιποτα καλο ουτε απο τις εν λογω ταινιες που εχουν βγει και ειναι και κατι που ζηταγε το ιδιο το κοινο.Αρα που ειναι παλι το κακο??
Bourdoulas Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ναι. Εννοούσα ποιοτικό υλικό. Γιατί είδαμε και το Arrow που απο τη 4η σεζόν άρχισε η κατηφόρα και τώρα έχει καταντήσει σαπουνόπερα. Δεν φταίει ο χαρακτήρας αλλά οι σεναριογράφοι.
alex_000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Είδα όλο το πρώτο season παρόλο που γενικά δεν είναι του γούστου μου (super hero theme). Η σειρά είναι ελαφρώς πάνω του μετρίου. Εξαίρεση ο εκπληκτικός Vincent d'Onofrio που ξεχωρίζει από το υπόλοιπο cast με την απόλυτα πειστική ερμηνεία του σε ένα δύσκολο ρόλο. Μπορώ να πω ότι το έβλεπα μόνο για αυτόν 1
KilliK Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Με την διαφορα ομως οτι για Punisher δεν εχουμε δει τιποτα καλο ουτε απο τις εν λογω ταινιες που εχουν βγει και ειναι και κατι που ζηταγε το ιδιο το κοινο.Αρα που ειναι παλι το κακο?? συν του οτι αν βασισουν την σειρα Punisher στο MAX run του Ennis, θα μιλαμε τοτε για μια εξαιρετικη,ποιοτικη σειρα.
ikaruga24 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Τέλειωσα και την δεύτερη season. Εξαιρετική και καλύτερη από την πρώτη η οποία επίσης μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, αξίζει να την δεις σίγουρα.
Rockavlon Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Διαβασα οτι μαλλον παει για το 2018 ή τελος του 2017 η τριτη σεζον αφου θα γυρισουν πρωτα το defenders.
naruto14 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Έχουμε πρώτα Luke Cage defenders και Iron fist. Και αν κρίνω το ότι βγάζει η μαρβελ 2 σεζόν του χρόνου όντως πάμε για 18...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Όντως το τελειωσα και εγώ και ναι ο Punisher τελικά ήταν άψογος. Βασικά δεν περίμενα ποτε τόσο gore σε τέτοιου είδους σειρά, σε μερικές φάσεις ξεπέρασε και Banshee Είχατε δίκαιο τελικά p.s. Πάντως οι γκόμενες είναι απαράδεκτες και κουραστικές όπως και στο Arrow που απλά δεν υπάρχει πια. Η Electra απλά τραγική, παρόλα αυτά η καλύτερη σειρά με "super heroes" που έχω δει, μακράν ανώτερο από το Jessica Jones που το βρήκα βαρετό και κουραστικό σε παρα πολλές φάσεις. 2
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Όντως το τελειωσα και εγώ και ναι ο Punisher τελικά ήταν άψογος. Βασικά δεν περίμενα ποτε τόσο gore σε τέτοιου είδους σειρά, σε μερικές φάσεις ξεπέρασε και Banshee Είχατε δίκαιο τελικά p.s. Πάντως οι γκόμενες είναι απαράδεκτες και κουραστικές όπως και στο Arrow που απλά δεν υπάρχει πια. Η Electra απλά τραγική, παρόλα αυτά η καλύτερη σειρά με "super heroes" που έχω δει, μακράν ανώτερο από το Jessica Jones που το βρήκα βαρετό και κουραστικό σε παρα πολλές φάσεις. H Electra μου άρεσε πάρα πολύ. Ωστόσο μίσησα μέχρι αηδίας την Karen Page. Δεν ξέρω αν έφταιγε η υποκριτική της ή ο χαρακτήρας που έπαιζα, αλλά ελπίζω να πεθάνει σύντομα 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Γούστα είναι αυτά αλλα όπως και να έχει I win!
Haris San Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εχω δει μεχρι το 10 της δευτερης σεζον.... Στην αρχη ειχα δει τα 2 πρωτα επισοδεια και ελεγα meh, αλλα το συνεχισα και ειναι ultra καυλα! Ειδικα το επισοδειο με τον punisher στην φυλακη, χαχαχαχααχ πραγματικα εχυσα!!! Με τα χιλια ακομα η καλυτερη σειρα με superheroes!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα