Προς το περιεχόμενο

Daredevil (TV series 2015 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Meh, πιο πολύ μου άρεσε η Season 1. Η Season 2 υπερβολικά αργή, αν δεν είχαν βγει όλα τα επισόδεια μαζί θα την είχα κόψει κάπου στο 5ο.

Δημοσ.

θα μάθεις στο τέλος , βασικά τελευταία σκηνή , μη στο χαλάσω χαχχα

αν θες να μάθεις τόσο πολύ τελικά

στο τέλος της season , τελευταία σκηνή δείχνει μέσα την Electra

Όχι ρε εκεί. Για την αρχή μιλάω, εκεί που τους βρίσκουν ολους στο υπόγειο...

Δημοσ.

Όχι ρε εκεί. Για την αρχή μιλάω, εκεί που τους βρίσκουν ολους στο υπόγειο...

όχι , δεν είχε κάτι μέσα, θα καταλάβεις στο τέλος γιατι κάνανε όλη αυτή την ιστορία με τα αίματα , βασικά κ πριν το τέλος

Δημοσ.

Επισης

Σκεφτηκατε οτι μπορεί να ηταν σκοτεινή η εικόνα για να μην έχει πρόβλημα με το "αίμα"?

Δημοσ.

Και γω δεν είχα πρόβλημα στις σκοτεινές σκηνές. Πρέπει να το σκεφτούν σοβαρά για standalone σειρά αφιερωμένη στον Punisher με τον ίδιο ηθοποιό !

Δημοσ.

Ναι μερικες φορες ηταν πολυ σκοτεινες οι σκηνες,εβλεπες μεν, αλλα επρεπε η παραγωγη να ανεβασει την φωτεινοτητα λιγο :P

Δημοσ.

Πολύ καλύτερη η 2η season την τέλειωσα σήμερα και λογικά θα πάει και για 3η season , οσο για τον punisher αξίζει να πάρει μια σειρά ο χαρακτήρας τους αν και δεν τον είχα ποτε σε μεγάλη εκτίμηση μου άρεσε τώρα και ο συνδιασμός με τον συγκεκριμένο ηθοποιό του πάει γάντι

• Like 1
Δημοσ.

Εμείς είμαστε στο 3ο επεισόδιο ακόμα, έχουμε βάλει όριο για όλες τις σειρές ένα επεισόδιο την ημέρα για να μήν τελειώνουν γρήγορα. :-)

Μας αρέσει ο punisher, και ο ηθοποιός παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Τον γνωρίσαμε από το Walking Dead και στεναχωρηθήκαμε που έφυγε από τη σειρά γρήγορα.

Θα έχει φάση αν τελικά του δώσουν δική του σειρά Punisher.

Δημοσ.

Πολύ χειρότερη θα έλεγα εγώ η 2η σε σχέση με την πρώτη.

Μόνο που ο πιο ενδιαφέρων χαρακτήρας ήταν πάλι ο kingpin, τα λέει όλα!

Καλός ο Punisher, αλλά δεν είναι για πολλά πολλά. Αν του δώσουν σειρά θα πατώσει. Προσπάθησαν πολύ να του χτίσουν το background, αλλά κάτι δεν κολλάει. Ίσως να είναι και ο ηθοποιός, ο οποίος μπορεί ναι μεν να είναι καλός, αλλά να μην δένει ρε παιδάκι μου.

Boring season

Δημοσ.

Τελος λοιπον και ο δευτερος κυκλος. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι ανωτερος του πρωτου, ειχε πολυ καλες στιγμες αλλα και πολλα λαθη. Καταρχας μου φανηκε πως ο προυπολογισμοος του δευτερου κυκλου δεν ηταν οπως περιμενα. Οχι και τοσο καλη χορογραφια, στο τελος ειδικα κακοφανηκε. Αν δεν ηθελε ο ιδιος ο Charlie Cox να ασχοληθει σοβαροτερα με τις πολεμικες τεχνες, ανετα εβαζαν καποιον αλλον για τις σκηνες μαχης, πραγμα που δυστυχως δεν εγινε ποτε. Αρκετα κενα επισης στην υποθεση.. με αποκορυφωμα τους νιντζα στο τελος... εκτη δημοτικου και ανετα θα ειχα σκεφτει και γραψει κατι καλυτερο.

Η μεγαλυτερη αδυναμια  του δευτερου κυκλου, ο τρισχειριστος Punisher του Jon Bernthal. Οχι, δεν περιμενα να δω πιστη μεταφορα απο το κωμικ η απο καποια αλλη ενσαρκωση του ρολου οπως εγινε παλαιοτερα, αλλα σε καμια περιπτωση δεν επρεπε να επιλεγει ο Bernthal. Δεν παιζει τον Punisher, αλλα τον Shane απο το the walking dead. Χαθηκε να βαλουν ως Punisher τον Joe Manganiello οπου φωναζε απο χιλιομετρα πως ειναι ιδανικος για το ρολο; Ποσα εκατομμυρια θα ηθελε επιτελους σε σχεση με τον Bernthal; 

Καλυτερη στιγμη του δευτερου κυκλου, μαλλον ο Vincent D'Onofrio οπου ειναι και η καλυτερη ενσαρκωση του Kingpin που εχει γινει ποτε.

• Like 1
Δημοσ.

ε δεν νομιζω οτι θελαν απλα ενα κορμι για να παιξει τον punisher...νομιζω οτι ο bernthal σταθηκε μια χαρα...νομιζω οτι η μεγαλυτερη αδυναμια στη 2η σεζον ηταν στο γραψιμο...

Δημοσ.

Πολύ καλύτερη η 2η season την τέλειωσα σήμερα και λογικά θα πάει και για 3η season , οσο για τον punisher αξίζει να πάρει μια σειρά ο χαρακτήρας τους αν και δεν τον είχα ποτε σε μεγάλη εκτίμηση μου άρεσε τώρα και ο συνδιασμός με τον συγκεκριμένο ηθοποιό του πάει γάντι

Συμφωνω για τον ηθοποιο (Punisher ) οτι του παει γαντι και ειδικα με την στολη  στα τελευταια επισοδεια ειναι ακομα πιο καλος.

Απλα εγω δεν θελω να γινει η Marvel οπως της DC , δηλαδη να μπλεκονται συνεχεια οι ηθοποιοι απ την μια σειρα μεσα στην αλλη και αν εχω χασει το 6ο επισοδειο π.χ του arrow να μην μπορω να δω το 6ο του Flash ή κατι τετοιο παρομοιο , αυτος ειναι ο βασικος λογος που σταματησα και τα 2 .Επιπλεον , δεν γινεται για καθε ηρωα να κανουν νεα σειρα,  να εχουμε DD , Jessica Jones , SHIELD ... Οποιος βλεπει Jessica θα καταλαβε οτι μπηκε  βασικη ηθοποιος στο τελος μεσα στον DD ....και εκτος αυτου , στα comics μπλεκονται και αλλοι  ηρωες ,δηλαδη θυμαμαι την JJ να ειναι μπραβος του DD στην πραγματικη του ζωη οπως επισης να μιλαει και με τον γκομενο της τον Luke αν θυμαμαι καλα το ονομα του... 3η σεαζον ειμαι 100% σιγουρος οτι θα μπει ο Πιτερ Παρκερ και θα γεμισουμε αραχνες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...