Προς το περιεχόμενο

Daredevil (TV series 2015 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 499
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αργεις

αυτα παθαίνεις οταν σου κατσικωνετε κόσμος... Επισης, η δεύτερη σεζόν ειναι waayy better απο την πρώτη.

Ερώτηση

Το πιθάρι ειχε την κοκκινομαλα μεςα ή απλώς το κανανε απλώς recharge?

Δημοσ.

Το ξεκίνησα και γω προχθές, περιμένω τους υπότιτλους για το 7ο. Ντάξει τι να πούμε απλά τα σπάει η σειρά. Είναι λίγο καλύτερη από την πρώτη σεζόν. Επίσης ο Punisher και γενικά ο χαρακτήρας ταιριάζει γάντι στον Jon Bernthal. Η ξανθιά λίγο μου φαίνεται κάπως και ο Φόγκυ. 

Δημοσ.

Το τελείωσα και εγώ. Νομίζω πως μου άρεσε περισσότερο από την πρώτη σα σύνολο.

Οι χαρακτήρες αναπτύχθηκαν αρκετά και είχαν αρκετό screen time ίσως εκτός του Nelson τον οποίο μου φάνηκε πως δεν ήξεραν που να τον πάνε σα χαρακτήρα.

Τα fight scenes είναι μάλλον ό,τι καλύτερο έχω δει σε τηλεοπτική σειρά.

Λατρεύω τον Charlie Cox στο ρόλο αλλά και ο Bernthal ήταν πολύ καλός αν και αρχικά στο μυαλό μου είχα ένα Punisher πιο γομάρι.

Μου άρεσε πολύ το

πως εμφανίστηκε και ο Kingpin ενώ δεν τον περίμενα και ο D'Onofrio είναι καταπληκτικός όπως και στην πρώτη σαιζόν

Μια απορία προς στους περισσότερο μυημένους καθώς δεν έχω καλή γνώση του χαρακτήρα: η Electra έτσι είναι? Την είχα στο μυαλό μου αρκετά διαφορετική σα χαρακτήρα.

Δημοσ.

Oι σκοτεινές σκηνές παραμένουν πάντως αρκετά σκοτεινές. Οι μάχες και γενικά οι λεπτομέρειες το βράδυ δεν φαίνονται καθαρά.

Δημοσ.

Oι σκοτεινές σκηνές παραμένουν πάντως αρκετά σκοτεινές. Οι μάχες και γενικά οι λεπτομέρειες το βράδυ δεν φαίνονται καθαρά.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει το source, η οθόνη σου και γενικότερες ρυθμίσεις?

Εγώ στα 720p σε 50 inches τουλάχιστον έβλεπα τα πάντα καλά. Δεν ξέρω πως μπορεί να φαίνεται σε monitor πχ διότι δεν το άνοιξα στο pc μου καθόλου.

Δημοσ.

την τελείωσα

Περιμένω σειρά punisher , είναι κ θα είναι απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες κ γούσταρα κάθε δευτερόλεπτο του
Ο Froggy συνεχίζει να μου φαίνεται αντιπαθητικός , μου την έσπασε π δεν τον σκότωσε κάποιος
Δεν έμαθα τώρα τον daredevil αλλα ακόμα να χωνέψω το σκάλωμα του να μη σκοτώνει , αν το σκεφτούμε καλά τόσοι αθώοι  πέθαναν πέθαναν επειδή ακριβώς άφησε συγκεκριμένους κακοποιούς να ζήσουν. Το ποιο φυσιολογικό για εμένα θα ήταν να αποφεύγει να σκοτώσει αλλα στους πολύ επικίνδυνους, στα "κεφάλια" να σερβίρει ταφόπλακα. 

Πολύ ωραία season , την απόλαυσα 

Δημοσ.

Ερώτηση

Το πιθάρι ειχε την κοκκινομαλα μεςα ή απλώς το κανανε απλώς recharge?

Κανείς εεε?

Δημοσ.

Κανείς εεε?

θα μάθεις στο τέλος , βασικά τελευταία σκηνή , μη στο χαλάσω χαχχα

αν θες να μάθεις τόσο πολύ τελικά

στο τέλος της season , τελευταία σκηνή δείχνει μέσα την Electra

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει το source, η οθόνη σου και γενικότερες ρυθμίσεις?

Εγώ στα 720p σε 50 inches τουλάχιστον έβλεπα τα πάντα καλά. Δεν ξέρω πως μπορεί να φαίνεται σε monitor πχ διότι δεν το άνοιξα στο pc μου καθόλου.

1080p, 50 ίντζες, καλιμπραρισμένη με προγράμματα τηλεόραση. Είναι η μόνη σειρά/ταινία που έχει θέμα.

Δημοσ.

can confirm that, το βλέπω με το netflix acc μου και πραγματικά έχει ένα μεγάλο θέμα σε αυτόν τον τομέα

Δημοσ.

Και γω ειχα θεμα με τις σκοτεινες σκηνες σε 40αρα καλιμπραρισμενη δεν εβλεπα σχεδον τιποτα.

Δημοσ.

Εγώ σε 4K που το είδα σε 48άρα δεν είχα θέμα.

Μέσω netflix πάντα.

Ναι μεν δεν υπήρχε πολύ φως αλλά δεν έχανα κάτι από λεπτομέρειες κτλ.

3 πράγματα μπορεί να ευθύνονται για τα θέματα που είχατε.

1)Όσοι το κατεβάζουν, δεν κατέβασαν καλό format(bitrate,fps κτλ)

Η σειρά γενικά είναι πολύ απαιτητική ειδικά για αυτά τα 2 και είναι φτιαγμένη με βάση το γεγονός πως απευθύνεται σε κατόχους λογαριασμών Netflix σε 4Κ ή στην χειρότερη Full HD

Θα μου πείτε και το House of Cards, σε αντίστοιχο κοινό απευθύνεται, αλλά δεν είναι superhero series ούτε action

2) Μέτρια TV ή κακορυθμισμένη για τέτοιες σκηνές

3) Κουρασμένα μάτια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...