Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δυνατή πάντως κι η 2η season μέχρι το 5ο που έχω δει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δυνατή πάντως κι η 2η season μέχρι το 5ο που έχω δει... Κατα τα αλλα πως στο καλο εβλεπα κατι βαθμολογιες 4 και 5 στα 10 στο Metacritic ακομα δεν καταλαβαινω. Μαλλον παιζει αυτο που γραφανε στα σχολια και για την πρωτη season που καποιοι βαζανε 4ρια 5αρια και 6αρια οτι ουτε καν τα πρωτα επεισοδια δεν ειχαν δει. Το Ign πχ βλεπω να ειναι πιο κοντα σε βαθμολογιες σε σχεση με το τι αρεσει στον κοσμο σε αρκετες σειρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Στο imdb παντως ολα τα επεισοδια προς το παρον εχουν απο 9.4 και πανω . εχω φτασει μεχρι το 4 και σιγουρα το παει πολυ καλα . Πολυ πιθανο να μιλαμε για καλυτερη δευτερη σεζον απο την πρωτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Η αληθεια ειναι οτι οι απαιτησεις ηταν και μεγαλες εξ αρχης οχι μονο λογω της πρωτης παρα πολυ καλης season αλλα και λογω του επισης καλου jessica jones. Ειναι αλλωστε και οι 2 σειρες που υπηρχε και ''διαμαχη'' για το ποια ηταν καλυτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μιλάμε για αγγλικούς έτσι; Θα σε γελάσω. Είχα κατεβάσει το House of Cards S04 και δεν είχα θέμα με συγχρονισμού με τους πρώτους υπότιτλους που δοκίμασα. Για ελληνικούς έλεγα. Γενικα για τα rips κοιτας την πηγη και κατεβαζεις τον αντιστοιχο υποτιτλο. Επισης απο xsubs μπορεις να βλεπεις το χρονο του βιντεο της καθε εκδοσης και να κατεβαζεις τον υποτιτλο που εχει ιδια χρονικη διαρκεια με το βιντεο σου. ΥΓ: PSA οι καλυτεροι, UTR αρκετα καλοι (συνηθως μονο 1080p), LGC με μεγαλυτρο ογκο. Βασικά και στο xsubs και στο subz κοιτάω τα releases ή τα ονόματα αντίστοιχα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μολις ειδα το 3ο, ενταξει η σειρα επεστρεψε πολυ δυνατα και οντως μεχρι τωρα μου φαινεται ανωτερη απο την πρωτη σεζον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Τελικα το 68 στο metacritic ηταν μποικοταζ? Αλλοπροσαλλα πραγματα διαβαζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλά εγώ προσωπικά δεν έδινα και πολύ βάση το τι λένε οι κριτικοί για μια superhero σειρά. Όσο να ναι οι περισσότεροι θα είναι λίγο προκατειλημμένοι αρνητικά. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2016 από thomasG4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Μεχρι και το 3 εχω δει αλλα η σειρα ειναι φοβερη. Για το αν ειναι καλυτερη απο την πρωτη σεζον δεν θα κρινω ακομα αλλα θα ελεγα ειναι ισαξια. Η πρωτη ειχε αλλα πραγματα οπως το origin του ηρωα που ηταν εξαιρετικα ενδιαφέρων αλλα και η δευτερη εχει φοβερο "vilain" και οι σκηνες δρασης ειναι εξαιρετικες, μονο σε ταινιες εχουμε δει τετοια ποιοτητα. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2016 από Darky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Τελικα το 68 στο metacritic ηταν μποικοταζ? Αλλοπροσαλλα πραγματα διαβαζω. http://www.metacritic.com/tv/marvels-daredevil/critic-reviews Και στην πρωτη season υπηρχαν αναλογες βαθμολογιες οπως μπορεις να δεις. Και εγω ως τωρα 3 επεισοδια εχω δει και μπορω να πω οτι ειναι κορυφη η σειρα για αρχη. Νομιζω οτι το Ign αν και αρκετες φορες ειναι λιγο αναξιοπιστο απο πλευρας review,σε τετοιες σειρες ψιλο πεφτει μεσα http://www.ign.com/articles/2016/03/18/marvels-daredevil-season-2-review 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 "Entertainment WeeklyJeff JensenMar 16, 2016 50 Goddard, DeKnight, and D’Onofrio are gone, and so is the spark. Season 2--overseen by exec producers Douglas Petrie and Marco Ramirez, who both wrote on season 1--is a straight-up disappointmen" Από το metacritic, αναρωτιέμαι αν είδε όλη τη season... Κατά τα άλλα η season μοιράζει πόνο, Arrow/Flash/Gotham/Legends of Tomorrow μοιάζουν με teen drama b-series μπροστά της... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 πεφτει φτυαρι εξω, γιατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Το χω παρει σερι απο χτες και τωρα παω για το επεισοδιο 7. Τα πρωτα 4επεισοδια θα μπορουσαν να ηταν ξεχωριστη ταινια Daredevil Vs Punisher και να ηταν σαν ταινια του 8.5 απο αυτες τις τερατογενεσεις που βγηκαν στον κινηματογραφο.Ειδια τα επεισοδια 3 και 4 απο τα καλυτερα που εχω δει σε σειρα του ειδους.Οσα εχω δει ως τωρα η σειρα ειναι το λιγοτερο για ενα 7.8(που λενε και στο ign )για οσους δεν ειναι οπαδοι και ανετα ενα 8.5μεσο ορο σαν σειρα και τα πρωτα 4 επεισοδια 9+ σαν συνοχη. Αντε για τα υπολοιπα μισα επεισοδια τωρα να δω αν θα αλλαξει κατι προς το καλυτερο ή χειροτερο. Επισης ως τωρα ισως εχουμε επιτελους την καλυτερη μεταφορα/ερμηνεια punisher που εχουμε δει στην τηλεοραση και κινηματογραφο με διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 βλέπω το 2ρο της 2ης σεζόν κ γουστάρω full η σκηνή στο μαγαζί όπλων όλα τα λεφτά αχαχ αυτός ο foggy ή μάλλον froggy μόνο μου τη δίνει στα νεύρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Είδα μέχρι το 04 και μπορω να πω οτι η σειρα είναι καλύτερη απο την πρωτη. Μου άρεσε το ξύλο στο διάδρομο (again) αλλά έχω mixed feelings για το staircase brawl... :-\ Το χω παρει σερι απο χτες και τωρα παω για το επεισοδιο 7. Τα πρωτα 4επεισοδια θα μπορουσαν να ηταν ξεχωριστη ταινια Daredevil Vs Punisher και να ηταν σαν ταινια του 8.5 απο αυτες τις τερατογενεσεις που βγηκαν στον κινηματογραφο. Επισης ως τωρα ισως εχουμε επιτελους την καλυτερη μεταφορα/ερμηνεια punisher που εχουμε δει στην τηλεοραση και κινηματογραφο με διαφορα. Ισχυει Επίσης αν είναι να παρει ο punisher σειρα ή ας το κανουν στο cinemax ή ας πάρουν τους δημιουργούς του banshee =] πεφτει φτυαρι εξω, γιατι;Φαντάζομαι επειδή υπάρχει μια μίξη στο narrative... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα