Kostasspil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Η ειρωνια ειναι, οτι πλεον ειναι και εδω διαθεσιμο το Netflix
7nisiotis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Το πιθανότερο είναι να υλοποίησαν το teaser αρκετό καιρό πριν επιβεβαιωθεί 100% η Ελλάδα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ίδιο με αυτό που postαρε πιο πάνω ο Κώστας
paularas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 small note, το άλλαξαν airing date για να μην πέσει επάνω στον aflek και το πηγούνι του και πήγε 1 εβδομάδα πίσω. εξ ου και το latest trailer με την αλλαγμένη ημερομηνία κτλ κτλ
paularas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 κρίμα... έπεφτε και 25ή μαρτίου, ήταν και παρασκευή, θα έπερνε φωτια το netflix 2 μέρες. το είχα σχεδιάσει τέλεια στο μυαλό μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 κρίμα... έπεφτε και 25ή μαρτίου, ήταν και παρασκευή, θα έπερνε φωτια το netflix 2 μέρες. το είχα σχεδιάσει τέλεια στο μυαλό μου Πάλι Παρασκευή δεν θα πέσει αφού πήγε μια βδομάδα πριν?
paularas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 θα είχα έτοιμο το body μου για τον μαραθώνιο m8
Speculoos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Daredevil may have just teased a new major villain for season 2 Λέτε; Το βρίσκω λίγο τραβηγμένο αλλά μόνο στη σκέψη τραπουλόχαρτο, Elektra, Punisher, μόνο cameo του Deadpool λείπει για να γίνει η σεζόν all time favourite! Σίγουρα δε θα ταιριάζει με το όλο down to earth story arc που χτίζει εδώ η Marvel για τους Defenders όπως είδαμε στην πρώτη σεζόν του DD και στην JJ, αλλα και πάλι
Kostasspil Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Με Iron Fist, πόσο down to earth να το κρατήσουν όμως...? edit: Ένα ακόμα πιθανό hint
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα