Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόβλημα στο πρόβλημα αυτό το αμάξι αλλά όρεξη έχω να το κάνω. Όχι και τίποτα άλλο δεν έχω και λεφτά να πάρω άλλο.

Το πήγα για αλλαγή λαδιών και του είπα να κοιτάξει και τα υπόλοιπα υγρά αν θέλει τίποτα. Με έγραψε και τις 2 φορές. Σήμερα ανέβασε θερμοκρασία, είδα τον δείκτη και ήταν ξερός τελείως. 

α) Τώρα συμπλήρωσα αλλά μετά από ώρα όταν το ξανά είδα το είχε τραβήξει όλο και πάλι δεν είχε ένδειξη. Θέλει από κάπου εξαέρωση?

β) Δεν ξέρω αν όταν έβαλα υγρό στο ψυγείο ή από πριν έβγαζε, βγάζει νερό στον συνοδηγό (και από τον σωλήνα εξαγωγής αέρα στα πόδια και από πίσω από το ντουλαπάκι κάπου). Ανοίγω τον ζεστό αέρα και μου βγάζει μαζί και υγρασία και μια κάπως άσχημη μυρωδιά.

Δημοσ.

Τα λαστιχάκια πιθανόν από το ψυγείο του καλοριφέρ.Θέλει μάστορα για να το πρεσάρει πριν και μετά την επισκευή.Πρόσεχε γιατι τα νερά είναι από το κύκλωμα του ψυγείου.Με λίγα λόγια θέλει ΑΜΕΣΟ έλεγχο.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο... Βρήκα λοιπόν τον φταίχτη. Όντως είναι η δεξαμενή ψυκτικού υγρού...

Σε μάστορα δεν θέλω να το πάω γιατί πρώτων στην περιοχή μου δεν έχω αξιόπιστους και λεφτά αυτόν τον καιρό δεν. Μέσα για να το πρεσάρω έχω απλά πρέπει να μάθω τα bar. 

Ερώτηση, άμα βγάλω τον σωλήνα του ψυγείου για να το αδειάσω θα αδειάσει και αυτό μαζί? Τώρα για να βγει όλο αυτό τι διαδικασία θέλει? 

post-175011-0-30440200-1423070692_thumb.jpg

Δημοσ.

Θέλει άδειασμα.Να βοηθήσω δε μπορώ δυστηχώς αλλά ψάξε στο youtube για guide με το μοντέλο.Αν έχεις πρόσβαση στο ψυγείο του καλοριφέρ βγάλε τα λάστιχα από τα ρακόρ και αντικατέστησε τα.Εχεις μεγάλη πιθανότητα να είναι από εκεί.Αν τώρα έχεις δει τρύπα στο ψυγείο η αν τα αλλάξεις και συνεχίζει να έχει διαρροή τότε δε νομίζω να αποφύγεις το συνεργείο.

Δημοσ.

Ούτε το youtube μπορεί :P είναι σπάνιο μοντέλο και κανείς δεν έχει ασχοληθεί μαζί του. Το πήγα σε συνεργείο. Μου είπε πως μπορεί να το κάνει, εργασία 150€ και κανένα 30€ το ψυγείο, μου έκανε βέβαια και προσφορά 150€ όλα μαζί αλλά και πάλι πολλά. Με τα πολλά έκανε γεφύρωση τον σωλήνα και όταν βρω χρόνο να ασχοληθώ από το πρωί θα κάτσω σιγά σιγά να το λύσω.

Αυτό το έχω ξανά διαβάσει, μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει να έχουν χαλάσει τα λαστιχάκια του ψυγείου και όχι το ίδιο ψυγείο? άρα τι χρειάζομαι? για να μην πάρω το ψυγείο πριν το λύσω.

Δημοσ.

evo Μηπως ηρθε η ωρα να το στείλεις; πολλες ζημιές μαζεμενες σου βγαζει που στο τέλος σε συνολο στα 1-2 χρόνια ξεπερνουν την αξια του... :/

Δημοσ.

evo Μηπως ηρθε η ωρα να το στείλεις; πολλες ζημιές μαζεμενες σου βγαζει που στο τέλος σε συνολο στα 1-2 χρόνια ξεπερνουν την αξια του... :/

Ε είναι και 19 χρονών αμάξι! το μοτέρ είναι μια χαρά, τα περιφερικά αρχίζουν και το χάνουν. Ευτυχώς τα ανταλλακτικά αυτονών είναι φτηνά, μέχρι τότε θα το φτιάχνω όσο μπορώ. Τώρα να το δώσω πόσο? 1000€? και τι να πάρω? ένα ίδιο ίδιας ηλικίας? γιατί για να δώσω αυτή την στιγμή +1500€ για ένα corsa είναι κομματάκι δύσκολο.

Δώστο ρε συ και πάρε ένα evo! :P

Σωστααα! να το πουλήσω για να πάρω τις πόρτες και το καπό :P

• Like 3
Δημοσ.

Ε είναι και 19 χρονών αμάξι! το μοτέρ είναι μια χαρά, τα περιφερικά αρχίζουν και το χάνουν. Ευτυχώς τα ανταλλακτικά αυτονών είναι φτηνά, μέχρι τότε θα το φτιάχνω όσο μπορώ. Τώρα να το δώσω πόσο? 1000€? και τι να πάρω? ένα ίδιο ίδιας ηλικίας? γιατί για να δώσω αυτή την στιγμή +1500€ για ένα corsa είναι κομματάκι δύσκολο.

Σωστααα! να το πουλήσω για να πάρω τις πόρτες και το καπό :P

Στο λέω επειδή και τις προάλλες συζητάγαμε το ότι δεν άφηνε σταγόνα λάδι άρα και το μοτέρ δεν ειναι σε καλή κατάσταση.

Κοιτά το τι παίρνεις εξαρτάται απο το τι μπορείς να δώσεις. Πχ με 2000 έχει punto του 2005 με λογικά χλμ ;)

Με 1200 περίπου ίσως παίρνεις δεκαετίας accent

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...