Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η sony με το ps εχει καλες ιδεες και πολιτικες για να αποθαρυνει την πειρατεια. σε λιγο θα μπορει να δινει τις κονσολες τσαμπα και να βγαζει κερδος απο τα παιχνιδια οπως γινεται με τα κινητα και τις εταιριες κινητης!

βρηκε τον τροπο να κραταει ομπρελα στη βροχη και οχι να φωναζει στη βροχη να σταματησει :D

• Like 2
Δημοσ.

μαρεσει πολυ το online και ανυπομονω να το παιξω με μιρκοφωνο στο PC για καλυτερη συνεννοηση. επισης, το αγαπημενο μου ειναι τα dogfights. εννοω αυτο με τα jet...

Δημοσ.

φοβερο παιχνιδι! 

ετσι εχω ακουσει δηλαδη ... γιατι εγω στο πσ το περιμενω 1.5 χρονο!! θα ειναι σαν να παιζω το pro2013 δλδ ενα πραγμα!!! τι χαρα ειναι αυτη

Εγώ ακόμα το PES13 παίζω :D

Δημοσ.

ειχα ps3 εχω ps4 και xbox ..κ περιμενω την εκδοση στο γαμ....pc.. Γιατι θελω καλυτερα γραφικα (μιας κ εχω καλο pc)

και γιατι θελω mouse keyboard ..κλασσικα GTA οπως παντα..ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ROCKSTAR ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ... καλυτερα να μην το εβγαζε ποτε... να παιζω ενα παιχνιδι που αλλοι εχουν ξεχασει και περι τινος προκειται.... Κατανταει αηδια... 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτο που εχει κανει η rockstar με το gta δεν μπορει να το κανει ο καθε ενας ουτε να βγαινουν τετοια παιχνιδια συνεχεια απλα το παιζουν οι παντες γιατι σατιριζει την ζωη και ειναι  οτι πιο κοντα στη πραγματικοτητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...