funbreaker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Θέλω να δώσω πρόσβαση wifi σε αυτό το πράμα. Το router θα είναι στο κάτω όροφο και αυτό στον πάνω.Θα ήθελα να ρωτήσω: Να πάρω usb ή pci και τί διαφορές έχουν? Θα πιάνει σίγουρα? Σε τι κόστος να κινηθώ? Θέλω οσο το δυνατόν πιο φθηνό που όμως να είναι λειτουργικό με νορμάλ ταχύτητα και εμβέλεια. Δεν έχω ξανασχοληθεί με τέτοια μαραφέτια οπότε ότι πρόταση και συμβουλή έχετε είναι καλοδεχούμενη.
driverpit Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ποιος ο λόγος να δώσεις τόσα χρήματα για psi κάρτα δικτύου πάρε ένα wifi usb adapterγια να κανείς την δουλεία σου http://www.skroutz.gr/c/128/kartes-wifi-adaptores/m/64/D-Link.html?keyphrase=wifi+usb+adapter 1
funbreaker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ποιος ο λόγος να δώσεις τόσα χρήματα για psi κάρτα δικτύου πάρε ένα wifi usb adapterγια να κανείς την δουλεία σου http://www.skroutz.gr/c/128/kartes-wifi-adaptores/m/64/D-Link.html?keyphrase=wifi+usb+adapter Υπέθετα πως με usb adapter θα έχω περιορισμό στην ταχύτητα επειδή θα μπαίνει σε θύρα usb. Για ποιο λόγο επέλεξες D-link?
driverpit Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Όχι δεν θα έχεις περιορισμό στην ταχύτητα και εγώ στα δυο desktop που έχω σπίτι wifi usb adaptor χρησιμοποιώ. 1
funbreaker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ωραία, ως προς την εμβέλεια υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημά? Υπενθυμίζω πως θέλω να πιάνει στον πάνω όροφο. Να πάρω αυτό που είναι το φθηνότερο ή έχει κάποιο μειονέκτημα? Έχει κανείς κάποια πρόταση για κάποιο συγκεκριμένο?
elenigate7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Τα mini usb wireless δεν κάνουν για τέτοια απόσταση γιατί είναι 3dBi...Εγώ σου προτείνω μια εσωτερική κεραία με usb γύρω στα 38 ευρώ της Q-TECH με περισσότερα dBi. Στο λέω επειδή έχω δοκιμάσει λόγω δουλειάς τέτοιες κεραίες.
funbreaker Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Τελικά πήρα αυτό επειδή μου το πρότεινε φίλος που το έχει δοκιμάσει και ήταν οκ από εμβέλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα