GreekPunisher14 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σε όλους! Έχω ένα XFX 750w αγορασμένο από το e-shop πριν ένα μήνα και τώρα άρχισε να μου κάνει ένα θόρυβο όταν το PC είναι Idle. Το έψαξα και είναι από τον ανεμιστήρα και θέλω να ρωτήσω αν το καλύπτει η εγγύηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
SPANK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Αν και δεν ειναι λειτουργικό πρόβλημα του τροφοδοτικού να μην δουλεύει το τροφοδοτικό δηλαδή μπορεί να στο καλλύπτει η εγγύηση κανε μια ερώτηση απο εκει που το πήρες η στείλε και ενα mail στην xfx
Sakiz105 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Στο καλυπτει αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα αλλαξουν αναμεστηρα και θα στο στειλουν πισω.Αυτο εκαναν σε εμενα με το δικο μου αλλα αυτος που εβαλαν δεν ειναι τοσο αθορυβος οσο ο προηγουμενος
GreekPunisher14 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Sakiz105, on 04 Feb 2015 - 4:06 PM, said:Sakiz105, on 04 Feb 2015 - 4:06 PM, said:Στο καλυπτει αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα αλλαξουν αναμεστηρα και θα στο στειλουν πισω.Αυτο εκαναν σε εμενα με το δικο μου αλλα αυτος που εβαλαν δεν ειναι τοσο αθορυβος οσο ο προηγουμενος δλδ με λιγα ογια στα e-shop είναι μπρος γκρεμος και πισω ρέμα. Και ποσες μερες σου κρατισαν το psu μεχρη να το φτιάξουν?
coolerman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Πολλά προβλήματα διαβάζω για το xfx σε fan,κρίμα! ΑΝ το στείλουν xfx περίπου μήνα(πάνω/κάτω)το eshop δεν το γνωρίζω ΑΝ στο αλλάζουν με άλλο η το στέλνουν xfx.καλεσέ τους
omghi2u Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 το δικο μου xfx 750 που πηρα πριν κανα 3μηνο δεν εχει θεματα με το θορυβο. δοξα τον θεο i guess ;p
GreekPunisher14 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 5 μερες Ευχαριστω, και και ελπιζω να μη μου σημβει και σεμνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα