johnmt2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα παιδια, εχει εδω και 3 μερες που εβαλα στο συστημα μου αυτη την καρτα και οποτε μπαινω σε παιχνιδια, η οποτε τρεχω το gpu stress στο furmark ειτε μου κρασαρουν οι drivers, η μαυριζει η οθονη, η κανει επανεκκινηση το pc με εχει στεναχωρεσει πολυ αυτο το θεμα γιατι δεν μπορω να ευχαριστηθω την νεα μου καρτα.. το συστημα αποτελειτε απο: i3 2100-b75 mobo-gtx 770 msi gaming-1hdd-1ssd και το συστημα τροφοδοτειται απο ενα corsair vs550, μυριζομαι psu overload, τι εχετε να πειτε παιδια βαση την εμπειρια σας? ευχαριστω για τον χρονο σας!
Hyphen Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 το τροφοδοτικο ειναι στα ορια θα προτεινα καλυτερο για τετοια καρτα ετσι και αλλιως. oταν κανει restart ανοιγει αμεσως ή πρεπει να το αφησεις λιγο?
Whitefanged Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Η προηγούμενη gpu ήταν amd? Όπως τα γράφεις μου μοιάζει σαν να μην έχουν καθαρίσει οι προηγούμενοι drivers. Δοκίμασε με ένα προγραμματάκι που κάνει αυτή τη δουλειά π.χ. http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html και μετά ξαναπέρνα τον driver της nvidia. Αν δεν είναι αυτό, τότε μάλλον τροφοδοτικό. 2
TRILOBYTER Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Πολυ παραξενο, γιατι η καρτα σου τραβαζει περιπου 250 βατ σε full load stress? Το τροφοδοτικο σου εχει single rail 42a οποτε δεν επρεπε να εχει κανενα προβλημα. Τσεκαρε με drivers πρωτα. Εκτως και αν για καποιο λογο εχεις ελλατωματικο τροφοδοτικο. Το τροφοδοτικο δεν ειναι στα ορια. Το συστηματακι σου αντε να τραβαει 350 βατ σε παιχνιδια. Υπαρχει και η περιπτωση να λεει μαλακιες η corsair οσον αφορα τα χαρακτηριστικα του τροφοδοτικου http://www.corsair.com/en-au/vs-seriestm-vs550-550-watt-power-supply 1
johnmt2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 εψαξα σε ξενα φορουμς και ειδα οτι ισως φταιει το 3d vision στους drivers της nvidia. το τροφοδοτικο οι περισσοτεροι οτι ειναι μια χαρα, δεν ξερω τι να πω, ειμαι πολυ μπερδεμενος. θα δοκιμασω αλλους drivers.
Whitefanged Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 εψαξα σε ξενα φορουμς και ειδα οτι ισως φταιει το 3d vision στους drivers της nvidia. το τροφοδοτικο οι περισσοτεροι οτι ειναι μια χαρα, δεν ξερω τι να πω, ειμαι πολυ μπερδεμενος. θα δοκιμασω αλλους drivers. Βγάλε πρώτα σωστά τους προηγούμενους.
TRILOBYTER Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 unistall σε safe mode, αλλιως δεν γινεται σωστα η δουλεια. Κανε αυτο που σου ειπε ο φιλος απο πανω.
SPANK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Το τροφοδοτικό ειναι μια χαρά και υπεραρκετό θα έλεγα . εμενα μου κάνει θέμα drivers οποτε κανε uninstall τους drivers μετα καθάρισμα με ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/και πέρνα τους καινούργιους απο το site της nvidia
johnmt2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 παντα ανεκαθεν τους drivers του εβγαζα με ddu, τωρα εβαλα τους 320.49 ετρεξα το furmark και ετρεξε κανονικοτατα η καρτουλα χωρις κανενα προβλημα, λογικα θεμα drivers ειναι προσεξα ομως οτι απο τα 1202mhz που ετρεχε η καρτα σιγα σιγα κατεβηκε στα 1110mhz γιατι να το κανει αυτο? οι θερμοκρασιες εφτασαν μεχρι τους 79 βαθμους..
SPANK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεί να πέφτουν τα mhz ανάλογα με τι φορτίο θέλει να τραβήξει η κάρτα εκεινη την στιγμή
Whitefanged Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 παντα ανεκαθεν τους drivers του εβγαζα με ddu, τωρα εβαλα τους 320.49 ετρεξα το furmark και ετρεξε κανονικοτατα η καρτουλα χωρις κανενα προβλημα, λογικα θεμα drivers ειναι προσεξα ομως οτι απο τα 1202mhz που ετρεχε η καρτα σιγα σιγα κατεβηκε στα 1110mhz γιατι να το κανει αυτο? οι θερμοκρασιες εφτασαν μεχρι τους 79 βαθμους.. Μπορεί να είναι throttling επείδη ανεβαίνει η θερμοκρασία. Φτιάξε ένα custom profile για τα φουρφούρια να δίνουν περισσότερο από πιο νωρίς και δες αν το κάνει ακόμα.
johnmt2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 στο furmark το εκανε αυτο με τα mhz.. και στο furmark ειναι γνωστο οτι η καρτα στρεχει συνεχεια στο 99%, τελικα εβαλα το dying light και μετα απο 5 λεπτα κρασαρε το παιχνδι και με πεταξε στην επιφανει εργασιας, και εκει δουλευε μονο το ποντικι και ετσι εκανα restart το pc.. μηπως εχει θεμα η καρτα ρε παιδια?
Whitefanged Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Στο furmark οι nvidia κάρτες ρίχνουν mhz για να σώσουν τον εαυτό τους. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που το ξεγελάς για να μην γίνεται αυτό, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Το furmark δεν είναι για χόρταση και τυραννάει την κάρτα αρκετά. Κάνε τις δοκιμές σου με κάτι άλλο. Δοκίμασε να κάνεις clean install σαν τελευταία λύση.
Sakiz105 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Αν σου κρασαρει μονο τους drivers που βγηκαν απο 16 σεπτεμβριου και μετα δεν φταιει η καρτα.Αν σου κρασαρει σε ολους τους drivers ισως να παιζει κατι αλλα δυσκολα να φταιει η καρτα.Κανε παλι καθαρη εγκατασταση και βαλε μονο το physx και τον driver τιποτα αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα