Hal9000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Τον τελευταίο χρόνο έχουμε παρουσιάσει στο Insomnia αρκετά smartphones τα οποία προέρχονται κυρίως από επώνυμους κατασκευαστές, αλλά και κάποια τα οποία έρχονται απευθείας από την Κίνα, με τους τοπικούς κατασκευαστές να προτείνουν κάποιες πολύ συμφέρουσες προτάσεις.Το τελευταίο διάστημα, μια συσκευή με την ονομασία UMI Zero, έχει συγκεντρώσει αρκετό θόρυβο γύρω από το όνομα της αφού όπως συμβαίνει με κάθε αντίστοιχο smartphone, συνδυάζει κλασσικά την πολύ καλή τιμή, με πολύ καλές επιδόσεις και στην προκειμένη περίπτωση, και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Ψάχνοντας στο Διαδίκτυο δε βρήκαμε είναι η αλήθεια πολλά στοιχεία για την εταιρεία UMI η οποία το 2014 έκανε έντονη την παρουσία της στην Κίνα και μέσω διαδικτυακών καταστημάτων, διαθέτει δύο κυρίως smartphones, με το κορυφαίο εκ των δύο να είναι το Zero το οποίο και παρουσιάζουμε. Μπορέσαμε να προμηθευτούμε το UMI Zero από το ηλεκτρονικό κατάστημα Geekbuying, με τιμή €190, κάτι που σίγουρα θα έχει κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον σας. Για να δούμε όμως αν όλα είναι ρόδινα ή αν κρύβονται εκπλήξεις που μπορεί να σας αποτρέψουν από την αγορά του. Site: Αναλυτική Παρουσίαση UMI Zero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssof Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Εντυπωσιακό με την πρώτη ματιά !!! Διαβάζοντας όμως τα σχόλια σε γειτονικό φόρουμ καταλαβαίνεις πως μπορείς να παρασυρθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisGt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 περιμενω καποια εταιρια να βγαλει κινητο με cyanogenmod και root απ το εργοστασιο εκεινο το παιρνω χωρις 2η σκεψη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hall2001 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μετά το φιάσκο του umi x2 turbo που είχα στην κατοχή μου και θεωρώ ίσως το χειρότερο τηλέφωνο που έχει περάσει από τα χέρια μου, δεν πρόκειται να ξαναπάρω umi ποτέ μα ποτέ όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Τα σχόλια στο αλλο φορα συνήθως αφορουν αυτους που τους ετυχαν προβληματα . Αυτοι μπαινουν στην διαδικασια να γραψουν . Οσοι παρελαβαν και ειναι ικανοποιημενοι δεν ασχολουνται . Απο εκει και περα η τιμη σε σχεση με τα χαρακτηρηστικα του ειναι πολυ δελεαστικη . Και εγω το εφερα για ενα φιλο αλλα τελικα δεν το θελει . Το εχω ακομα σφραγισμενο ( λογω του οτι το εβαλα Site: αγγελια εδω για να μην πει καποιος οτι ειναι μτχ ) οπως ηρθε απο κινα στην συσκευασια και τρογωμαι να το ανοιξω να το δω δοκιμασω .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jasontns Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ...δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που θα αγοράσει android κινητό με 1gb ram έλεος δηλαδή..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo06 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ...δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που θα αγοράσει android κινητό με 1gb ram έλεος δηλαδή..!!! 2 έχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv9dro Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μου θυμιζει mi3 ή μηπως επηρεαστηκα απο την γραμματοσειρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannios1983 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Και μετα απο το λαθος του tinydeal να το βγαλει στα 70 ευρω και μετα να το παρει πισω στελνοντας email σε ολους..δεν αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannios1983 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Και μετα απο το λαθος του tinydeal να το βγαλει στα 70 ευρω και μετα να το παρει πισω στελνοντας email σε ολους..δεν αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panoutsos13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 περιμενω καποια εταιρια να βγαλει κινητο με cyanogenmod και root απ το εργοστασιο εκεινο το παιρνω χωρις 2η σκεψη... Υπάρχει το Micromax Yureka αν έχει έχεις κανένα γνωστό στην Ινδία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galiatsosgio Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα, το είχα τι τηλέφωνο και για το μόνο που ήμουν ευχαριστημένος ήταν η οθόνη του. Κατά τα άλλα η συμβουλή μου είναι "ΜΑΚΡΙΆ από αυτό". Ατελείωτα προβλήματα επανεκκινήσεις στο άκυρο κακός ήχος ή φωτογραφική μέτρια το λογισμικό τρομερά ελειπές και γεμάτο bugs η μπαταρία άγνωστο πόσο κρατάει σε άλλους πάει μια μέρα σε άλλους πέφτει από τέρμα στο μηδέν σε εμένα και σε κάποιους άλλους φούσκωσε και άνοιξε το πίσω μέρος. Για του λόγου το αληθές : http://forum.xda-developers.com/android/general/umi-zero-flagship-2ghz-mtk6592t-5-ogs-t2897177/. Αυτή τη στιγμή είναι στην επιστροφή για to2c και θα το ανταλλάξω με ZTE Nubia Max. Μέχρι τώρα 4 στους 10 έχουν επανεκκινήσεις χώρια τα άλλα..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημητρης Σερρες Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Παιδια καλησπερα.σχετικα με το umi zero εχουν χαλασει κ οι 2 καμερες κ το φλας.δεν αποκρινονται στην ουσια στα καλα καθουμενα.κ αυτο φυσικα αναλογα το λογισμικο που το βαζω καθε φορα.καμια ιδεα κανεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημητρης Σερρες Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drakoulin Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 επειδή ψάχνομαι για κινητό δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα μπορώ να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα