Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση των Logitech G51 Ηχείων

Byakuya

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά, θέλω επιτέλους να αναβαθμίσω τον ήχο στο pc, το budget μου είναι περίπου 150 ευρώ.

Μετά από αναζήτηση έχω καταλήξει σε αυτά

M-Audio AV40

Behringer ms40

Samson mediaone 4a

Έχω διαβάσει γενικότερα θετικά σχόλια στο internet και το πόσο καλύτερα είναι τέτοιου είδους monitors σε σύγκριση με multimedia pc speakers.

Το θέμα είναι ότι δεν έχω ακούσει ποτέ από κοντά τέτοιου είδους ηχεία και δεν ξέρω πως ακούγονται.

Παλαιότερα θυμάμαι σύνδεα το pc μου με κάτι σαν και αυτό (μέσω της aux θύρας με rca καλώδιο στην audigy)

http://bild5.qimage.de/aiwa-nsx-bl26-foto-bild-89560515.jpg

Ίσως το δικό μου μοντέλο να ήταν λίγο διαφορετικό, αυτή ήταν η καλύτερη photo που κατάφερα να αλιεύσω από το internet.

Δυστυχώς όμως κάποια στιγμή κάηκε η μονάδα της aiwa και τα αντικατέστησα με τα logitech g51, τα οποία με τα που τα σύνδεσα στο pc κατάλαβα αμέσως πόσο χειρότερα είναι από το αυτό το budget hi fi της aiwa που είχα.

Οπότε η ερώτηση μου είναι αν αυτά τα monitors ηχεία που ανέφερα πιο πάνω μπορούν να συγκριθούν με ένα ας πούμε ικανοποιητικό hi fi ή αν πρόκειται για εντελώς διαφορετικά ηχεία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αγαπητε μου φιλε ...

το aiwa που ειχες ηταν ενα hi fi που αυτο σημαινει πως οτι ena μερος του κοστους που εδωσες πηγε στο χειριστηριο στο ραδιοφωνο στο cd player και τα υπολοιπα στα ηχεια και στον ενισχυτη.

ενα ζευγαρι μονιτορ ναι μεν εχει εξοδους και ενισχυτη αλλα και ποιοτικο ηχο διοτι ολο το κοστος στοχευει εκει...χωρις αλλες πολυτελειες.επισης ειναι φτιαγμενα για αντεχουν να παιζουν πιο σωστα μιας και η χρηση τους ειναι για studio.

σαφως τα logitech που εχεις δεν αξιζουν...σαφως τα μονιτορ ειναι κλασσης ανωτερα απο το aiwa που ειχες...Εαν εισαι αθηνα η σαλονικη ειναι ευκολο να πας να ακουσεις το πως ακουγονται.εαν παλι οχι δες εαν υπαρχει κανενα καταστημα εκει που εισαι.Εαν παλι ουτε αυτο το μπορεις τοτε τα μονιτορ ειναι μονοδρομος.κατι αλλο απλα δεν...

απο κει και περα το πια θα διαλεξεις ειναι στο γουστο σου.εαν μας πεις τι μουσικες ακους ισως να μπορεσει καποιος να σου προτινει κατι.

αγαπητε μου φιλε ...

το aiwa που ειχες ηταν ενα hi fi που αυτο σημαινει πως οτι ena μερος του κοστους που εδωσες πηγε στο χειριστηριο στο ραδιοφωνο στο cd player και τα υπολοιπα στα ηχεια και στον ενισχυτη.

ενα ζευγαρι μονιτορ ναι μεν εχει εξοδους και ενισχυτη αλλα και ποιοτικο ηχο διοτι ολο το κοστος στοχευει εκει...χωρις αλλες πολυτελειες.επισης ειναι φτιαγμενα για αντεχουν να παιζουν πιο σωστα μιας και η χρηση τους ειναι για studio.

σαφως τα logitech που εχεις δεν αξιζουν...σαφως τα μονιτορ ειναι κλασσης ανωτερα απο το aiwa που ειχες...Εαν εισαι αθηνα η σαλονικη ειναι ευκολο να πας να ακουσεις το πως ακουγονται.εαν παλι οχι δες εαν υπαρχει κανενα καταστημα εκει που εισαι.Εαν παλι ουτε αυτο το μπορεις τοτε τα μονιτορ ειναι μονοδρομος.κατι αλλο απλα δεν...

απο κει και περα το πια θα διαλεξεις ειναι στο γουστο σου.εαν μας πεις τι μουσικες ακους ισως να μπορεσει καποιος να σου προτινει κατι.

Μάλιστα πολύ ενδιαφέρον, όπως είπα το budget μου είναι λίγο περιορισμένο (γύρω στα 150 ευρώ) οπότε δεν μπορώ να πάω σε high end λύσεις και αναρωτιέμαι αν αυτά που πόσταρα αξίζουν ή αν υπάρχει κάτι καλύτερο που μπορώ να προτιμήσω σε αυτή την τιμή

Μουσική κυρίως ηλεκτρονική αλλά δεν είμαι και τόσο λάτρης του δυνατού μπάσου, στα g51 λόγω κιόλας του ξύλινου πατώματος το subwoofer δεν το ανοίγω ούτε μέχρι την μέση (γύρω στο 25%), πιστεύω δηλαδή πως αν τα ηχεία έχουν ένα σεβαστό punch δεν θα μου λείψει καθόλου το sub για μουσική.

μπορεις να βαλεις ενα τετραγωνο μαρμαρο εαν υπαρχει ξυλινο πατωμα ή ενα πλακακι οσο πιο χοντρο τοσο καλυτερα.

απο κει και περα πρεπει να τα ακουσεις.εγω δεν σου προτεινω κατι high end

αυτα που εχω ακουσει απο μονιτορ ειναι μονο για τα ακριβα του ειδους.

για τα φθηνα 

1)http://www.skroutz.gr/s/425587/M-Audio-Studio-Pro-3.html

2)http://www.skroutz.gr/s/348877/M-Audio-Studiophile-AV40.html

3)http://www.skroutz.gr/s/396649/M-Audio-Studiophile-BX5-D2.html

οπου μονο για τα av40 ξερω που μου χουν πει οτι αξιζουν.

αλλες μαρκες δεν μπορω να εκφερω αποψη.Μενει παρα να ακουσεις και να διαλεξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...