or1onas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Eimai psimmenos na balw syndesh 384/128 alla exw ta akolou8a erwthmata k exw mperdeutei poly apo diafora pou akouw, ka8ws k apo polla kakoftiagmena site (otenet,oteshop,klp). Sto site tou ote se stelnoun sto oteshop k ekei exei mia forma arketa diforoumenh kata th gnwmh mou giati milaei gia thn enegopoihsh k apo katw grafei k gia to jetspeed. De 8elw na to parw to modem, mporw? 8elw na er8ei o ote na kanei mono thn energopoihsh ths grammhs, tpt allo! 8elw na balw ACN DSL alla enw mporoun na kanonisoun autoi oloi th douleia (ote,klp...), 8eloun mprosta 2mhnes syndesh(~110e)+2mhnes telh OTE(~65e)+telos energopoihshs(~60e)+modem(~130e)=~370e kai auta cash. Xerete an kammia etairia dexetai doseis 2 h 3 mhnwn? Mallon ema8a na zhtaw polla (k den exw k kammia sxesh me thn tellas!!! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisKTM Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Βαλε Vivodi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 To 8ema einai pws mporw na zhthsw apo ton OTE energopoihsh ths grammhs mono??? Nomizw oti h vivodi 8elei na exeis hdh kanei th metatroph apo ton ote... (Sthn perioxh mou de bazei me to diko ths diktyo, paei mesw ote) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, λέγεται πως μέχρι το τέλος του μήνα θα πάψει να είναι υποχρεωτική η αγορά modem από τον ΟΤΕ. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξε μια ματιά στο http://www.adslgr.com που ασχολήται εδώ και πολύ καιρό με το ADSL στην Ελλάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Ορισμένα καταστήματα του OTE δέχονται να γίνει η σύνδεση χωρίς να αγοράσεις modem από αυτούς. Αν ρωτήσεις σε διάφορα καταστήματα, θα ακούσεις πολλές απόψεις επί του θέματος Γιά να μην ψάχνεις και παιδεύεσαι, μπορείς να πας κατευθείαν στο κεντρικό κατάστημα του ΟΤΕ στον Πειραιά (Καραολή-Δημητρίου 19) και να κάνεις την αίτησή σου (έκανα εκεί αίτηση στις 24/9 και η γραμμή ενεργοποιήθηκε 10 μέρες αργότερα). Θα πληρώσεις μόνο το τέλος ενεργοποίησης (59€) στον επόμενο λογαριασμό. Την εγκατάσταση μπορείς να την κάνεις μόνος σου. Συνδέεις 3 βυσματάκισ στο splitter και σε 1 λεπτό είσαι έτοιμος. Modem μπορείς να αγοράσεις από το MGmanager ( http://www.mgmanager.gr ). Αυτό που πήρα εγώ (Zyxel 630 USB) στοίχισε μαζί με το splitter 83€. Γιά σύνδεση, προτείνω Tellas. Μόλις ενεργοποιηθεί η γραμμή σου, τηλεφωνείς στο 13800, δίνεις τα στοιχεία σου και την επόμενη μέρα σερφάρεις. Ο λογαριασμός θα σου έρχεται κάθε 2 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-evil-S Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Γιά να μην ψάχνεις και παιδεύεσαι, μπορείς να πας κατευθείαν στο κεντρικό κατάστημα του ΟΤΕ στον Πειραιά (Καραολή-Δημητρίου 19) και να κάνεις την αίτησή σου (έκανα εκεί αίτηση στις 24/9 και η γραμμή ενεργοποιήθηκε 10 μέρες αργότερα). gnwrizeis an mporw na kanw aitisi gia sindesi akomi kai se alli apo aytin pou ine to ipokatastima tou ote pou kanw tin aitisi?giati an einai etsi tote tha paw ekei na tin kanw tin alli vdomada. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Μπορείς. Εμένα στη Νίκαια ήθελαν να μου πουλήσουν υποχρεωτικά modem και όταν τους είπα ότι κάποιος γνωστός μου σε άλλη περιοχή έβαλε DSL χωρίς modem από τον ΟΤΕ, μου είπαν ότι μπορώ να κάνω αίτηση οπουδήποτε και αν θέλω μπορώ να ρωτήσω και αλλού. Αυτοί μου είπαν να πάω στον Πειραιά και εκεί έγινε η δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 paidia de mporw na katalabw giati stin a8ina ginetai ayto to mpaxalo!egw spoudazw irakleio krhths kai apla mpika sta kentrika tou ote, me e3ipiretise enas ipallilos kai apla epelega apo pc tis ri8miseis pou i8ela.diladi... 1)egkatastasi apo TELIKO XRHSTH h apo ote 2)modem epilogis DIKIS MOU i ote (ekei exeis 12 atokes doseis opote to protimisa) 3)klasika ti paketo adsl 8es 8elw na er8ei o ote na kanei mono thn energopoihsh ths grammhs, tpt allo! o ote DEN ERXETAI KA8OLOY!!!an epile3eis egkatastasi apo teliko xristi.apla sou anoigoune ta ports kai mpaineis.egw eixa grammi se 4 ergasimes. oso gia cash mprosta file or1onas den dineis mia!!!tipota!!!ola sto prwto logariasmo tou ote sou erxontai... diladi... anadromika teli (oi 2 mines pou eixes adsl alla den plirwses...) ta epomena 2 pagia doseis modem pagia pstn/isdn telos energopoihshs san isp ebala tellas kai me ena tilefwnima eixa sindesi...dineis 1+1 mines sto prwto logariasmo kai meta plirwneis ana dimino. ayta! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.