De@th L0rd Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν το παλιό μου LevelOne wbr-6601 έχει αρχίσει να τα φτήνει, αργεί πολύ και στους 3 υπολογιστές που έχω συνδεμένους πάνω (με άλλο ρούτερ που δοκίμασα δε γίνεται αυτό), το έχω 5 χρόνια , το web interface του πια βγάζει τις πιο πολλές φορές τον κώδικα από το html αντί για τις επιλογές δε μπορώ να το ρυθμίσω. Πρέπει αν σβήνω cookies από browsers που παλιά γινόταν κάτι, τώρα τίποτα μόνο με τον internet explorer μπορώ να δω τις επιλογές(μισές). Chrome, FF, Opera μια από τα ίδια. Επίσης στα torrents αν αφήσω καμια 10ρια active χωρίς να κάνει seeding κάποιο απλά να είναι idle περιμένοντας connections, σέρνεται το σύμπαν στο ίντερνετ. Με το που το που το πατήσω stop, συνέρχεται η γραμμή κάπως. Θέλω ένα καλό ρουτερ με 4 τουλάχιστον ethernet κ αποσπώμενη κεραία wifi που να αντέχει τα torrents. Budget μέχρι 100 ευρώ. Για τα tp-link τι γνώμη έχετε;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 καλημερα, αν δεν μπορεις να επαναφερεις το δικο σου με αναβαθμισεις... στα χρηματα που διαθετεις θα βρεις tp-link αξιοπιστο αλλα δες και αυτα ειναι εγγυηση οι εταιρειες... .. 1)Linksys router EA6100-EJ RJ-45 4 ports 100 Mbps Wireless 1167 Mbps 2)ROUTER 3COM ADSL108MBPS WIRELESS ANEXA
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν το παλιό μου LevelOne wbr-6601 έχει αρχίσει να τα φτήνει, αργεί πολύ και στους 3 υπολογιστές που έχω συνδεμένους πάνω (με άλλο ρούτερ που δοκίμασα δε γίνεται αυτό), το έχω 5 χρόνια , το web interface του πια βγάζει τις πιο πολλές φορές τον κώδικα από το html αντί για τις επιλογές δε μπορώ να το ρυθμίσω. Πρέπει αν σβήνω cookies από browsers που παλιά γινόταν κάτι, τώρα τίποτα μόνο με τον internet explorer μπορώ να δω τις επιλογές(μισές). Chrome, FF, Opera μια από τα ίδια. Επίσης στα torrents αν αφήσω καμια 10ρια active χωρίς να κάνει seeding κάποιο απλά να είναι idle περιμένοντας connections, σέρνεται το σύμπαν στο ίντερνετ. Με το που το που το πατήσω stop, συνέρχεται η γραμμή κάπως. Θέλω ένα καλό ρουτερ με 4 τουλάχιστον ethernet κ αποσπώμενη κεραία wifi που να αντέχει τα torrents. Budget μέχρι 100 ευρώ. Για τα tp-link τι γνώμη έχετε; αν ειναι να δωσεις 100 ευρω δωσε 140 ευρω να παρεις ενα draytek 2760n delight να ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση. 1
De@th L0rd Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 αν ειναι να δωσεις 100 ευρω δωσε 140 ευρω να παρεις ενα draytek 2760n delight να ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση. Θα δουλεύει όμως με τις γραμμές χαλκού που μόνο σε 12 ρι προφίλ κλειδώνω σταθερά; Η θα το πάρω κ θα κάθεται;
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 μπορεις να ψαξεις για αρνητικα σχολια για το draytek αλλα δεν νομιζω να βρεις αν ηθελες κατι φτηνο και σταθερο αλλα οχι για hardcore δουλειες θα ελεγα Technicolor/thomson που ειναι Rock stable.αν εχει κανας φιλος κανενα δοκιμασε το να δεις αν σου κανει
madsc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δύο είναι οι βασικοί κανόνες που πρέπει να θυμάστε στα p2p δίκτυα. 1. Τα παραπάνω ταυτόχρονα connections ζητάνε παραπάνω cpu/ram από το router. Δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ίδιες συνδέσεις ένα οικιακό router που χαρίζουν οι isp's με αυτό που προτείνει ο poulinos. 2. Τα max half open/established connections που μπορείς να πιάσεις είναι τα cap/limits που βάζει ο isp σου. Δεν πας παραπάνω ότι εξοπλισμό και να πάρεις. /sc
pettakos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Πως μπορουμε να δουμε ποια ειναι αυτα που βαζει ο isp?
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Πως μπορουμε να δουμε ποια ειναι αυτα που βαζει ο isp? δεν ξερω αν μπορεις ευκολα να τα δεις αλλα σιγουρα με ενα απλο ρουτερ της πλακας πρωτα θα γονατισει το ρουτερ μετα η γραμμη και μετα το οριο του Isp.εχω technicolor 784 που δεν ειναι κατι τρελλο seedaro 5-6 torrents μονιμα εχω και καμποσες συσκευες στο δικτυο και ειμαι μια χαρα χωρις να σουρνεται το ιντερνετ.μικρη καθυστερηση εχω μονο οταν seedaro στο full που ειναι λογικο.αλλα παλι δεν μου κολλαει το συμπαν.γραμμη forthnet. 9mbit περιπου down mε 1,4 Up.
pettakos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εχω το netfaster iad2 της hol, δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος, θα κοιταξω σε καποιο του εμποριου απο αυτα που συστηνετε, μαλλον το draytek vigor.
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εχω το netfaster iad2 της hol, δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος, θα κοιταξω σε καποιο του εμποριου απο αυτα που συστηνετε, μαλλον το draytek vigor. αν εχεις τα λεφτα για το 2760 delight edition τοτε ειναι μια πολυ καλη επιλογη.ειναι και vdsl περα απο adsl οποτε το κρατας και για μελλοντικη χρηση οταν βαλεις vdsl
pettakos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Αλλη πονεμενη ιστορια, τους εχω παρει 30 τηλεφωνα (υπερβαλλω) αρκετα παντως απο τον περασμενο Δεκεμβριο, για αναβαθμιση γραμμης σε vdsl, παρολο που εχουν τοποθετηθει καμπινες καινουργιες και στις δυο γωνιες του δρομου μου, αλλα ακομη τιποτα. Τελος παντων, μη σας κουραζω. Θα το κοιταξω. Οφειλω να ομολογησω, οτι μεχρι τωρα ημουν διστακτικος στην αγορα aftermarket modem-router διοτι η γραμμη μου ηταν voip, ξερω υπαρχουν και τετοια, ακριβα ομως, τωρα που την αλλαξα σε pots οι επιλογες μου φανταζομαι αυξανονται. Ευχαριστω για τις πληροφοριες.
speedman_26 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 για torrent seedbox και δεν χρειαζεται αγορα ρουτερ
pettakos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Αν ειναι να επιλεγω μεταξυ αυτων, ποιο θα προτεινατε? Το θελω και για Vdsl στο εγγυς μελλον. Σιγουρα υπαρχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα, τα οποια χοντρικα ποια ειναι? http://www.zyxel.com/uk/en/products_services/vmg1312_b_series.shtml?t=p http://www.tp-link.com/lk/products/details/?model=TD-W9980 http://en.avm.de/products/fritzbox/fritzbox-3490/ http://www.draytek.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=5435&Itemid=662&lang=en
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 μαλλον Draytek πρωτο και fritz Δευτερο zyxel τριτο tp link τεταρτο.
MikeG Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Γράφω στο ίδιο θέμα ώστε να μην ανοίγω νέο. Δεδομένα : Γραμμή PSTN, Πάροχος ΟΤΕ, κλειδώνω στα 13Mbps με το ZTE και από ότι ρώτησα εκ των έσω η γραμμή μου με κάτι καλύτερο θα παίξει στα 15. Οπότε ψάχνω ένα ADSL modem-router γύρω στο 50αρικο. Θα ήθελα να παίζει 300Mbps ασύρματο, να έχει δυνατό ασύρματο και η δυνατόν να μπορώ να συνδέσω πάνω δίσκο ώστε να τον διαμοιράσω στο διακτυάκι μου, οπότε μάλλον να έχει και usb. Έχετε να προτείνεται κάτι; Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα