Προς το περιεχόμενο

[software]Hard Disk Sentinel Professional free[ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε χρειαζεται verification

Το συγκεκριμενο προγραμμα γινεται ιnstall στο PC μου οποτε θελει.Το κατεβασα και εβγαλε error.Ουτε με εκτελεση ως διαχειριστης.

Βασικα το ειχα σε εκδοση Pro αλλα δεν θυμομουν αν ηταν trial.Εκανα uninstall το παλιο πριν δοκιμασω να βαλω αυτο του θεματος.

Αν δεν γινει install θα βαλω παλι το παλιο.

Εβαλα 1 e-mail και "κατεβασα"  απο το 1ο link(File 1).Το 2ο link(File 2 Mirror) τι διαφορα εχει?

Να δοκιμασω με το 2ο link?

Εντω μεταξυ το προηγουμενο HD Sentinel που ειχα μου εδειξε 1 Bad Sector στον δισκο και health 98% ενω πριν λιγο καιρο ηταν 100% χωρις Bad Sector.Ο δισκος ειναι Seagate καπου 1 χρονου και ειναι αυτος που εχω περασμενα τα Windows.

Δημοσ.
Εβαλα 1 e-mail και "κατεβασα"  απο το 1ο link(File 1).Το 2ο link(File 2 Mirror) τι διαφορα εχει?

Να δοκιμασω με το 2ο link?

Καμία διαφορά δεν έχουν τα link, είναι το ίδιο απλά το κατεβάζεις από αλλού.

Τα errors πιθανόν να έχουν σχέση με τα bad sectors του δίσκου σου, ή μπορεί να μην ολοκληρώθηκε σωστά το download.

Αυτό ισχύει στάνταρ στο μεταξύ άραγε;

"Must be downloaded, installed, and registered before this offer is over; if you want the ability to install or re-install whenever you want, get Hard Disk Sentinel Professional with free lifetime upgrades"

Σε λίγες μέρες σκοπέυω ν'αλλάξω σκληρό και να εγκαταστήσω εκ νέου τα πάντα. Θα το χάσω δηλαδή;

Ευχαριστώ τον TS :)

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι γίγαντας.

Σε ευχαριστώ πολύ. :)

Απενεργοποιείς τα updates και το δουλεύεις ως standalone version 4.40.

Αλλιώς θα κάνει update σε 4.60, και θα σου κλειδώσει μετά από 30 μέρες.

Για χαζούς τους πέρασες να έδιναν τα πάντα όλα free?

Promotion του software τους κάνουν. Λογικό το βρίσκω.

Έχεις δίκιο. Έκανα uninstall-install και τώρα είναι registered. Thanks. 

Δημοσ.

Δεν θεωρείται νόμιμο αυτό που ζητάς, οπότε η απάντηση είναι ΟΧΙ (τουλάχιστον από μεριάς μου).

Δεν ήξερα πως δεν είναι νόμιμο αφού το έδιναν δωρεάν αλλά μάλλον έχεις δίκιο.

ΟΚ λοιπόν νομοταγή από μεριάς σου πολίτη.

Δημοσ.

Δωρεάν το δίνανε πρίν κάποιες μέρες για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μάλιστα κατόπιν registration.

Μαλιστα το ίδιο το επιβεβαιώνεις κι εσύ, οπότε το να ζητάς σε φορουμ κάτι που είναι ενάντια στους κανονισμούς και του ίδιου του φόρουμ αλλά και του άλλου site, νομίζω είναι λιγάκι παρακινδυνευμένο. Δεν είναι μόνο θέμα του ποιός είναι νομοταγής και ποιός όχι. ;)

Δημοσ.

Δωρεάν το δίνανε πρίν κάποιες μέρες για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μάλιστα κατόπιν registration.

Μαλιστα το ίδιο το επιβεβαιώνεις κι εσύ, οπότε το να ζητάς σε φορουμ κάτι που είναι ενάντια στους κανονισμούς και του ίδιου του φόρουμ αλλά και του άλλου site, νομίζω είναι λιγάκι παρακινδυνευμένο. Δεν είναι μόνο θέμα του ποιός είναι νομοταγής και ποιός όχι. ;)

Ναι φυσικά και έχεις δίκιο, παρασύρθηκα από το δωρεάν και δεν το σκέφτηκα πως είναι ενάντια στους κανονισμούς, οπότε και ανακαλώ αυτό που ζήτησα.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το κατέβασα και εγώ, ευχαριστώ πολύ. Να κάνω μια άσχετη ερώτηση;  Όταν λέμε ευχαριστώ τον TS, εννοούμε αυτόν που έγραψε το post? Ξέρω χαζή ερώτηση, αλλά είμαι νέος εδώ και ακόμα μαθαίνω!! :-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...