dobro Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) για οσους δεν το προλαβανε την τελευταια φορα http://sharewareonsale.com/s/hard-disk-sentinel-standard-sale Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2015 από dobro 24
Xristaras12 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 είχε παίξει και παλιότερα η απλή έκδοση και προβληματίζομαι γιατί γράφει no free upgrades στο συγκεκριμένο λίνκ,ενω στην απλή έχω κανονικά ειδοποίηση όταν υπάρχει καινούρια version. 1
Agathoklis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 τα windows 8.1 δεν μου επιτρεπουν να τρεξει το exe
saxos55 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Control Panel --> System and Security --> Action Center --> Change Smartscreen Settings και επειδή έχεις τα ελληνικά windows. Πίνακας Ελέγχου --> Σύστημα και ασφάλεια --> Κέντρο Δράσης --> Αλλαγή ρυθμίσεων του Φίλτρου Smartscreen 4
Agathoklis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Control Panel --> System and Security --> Action Center --> Change Smartscreen Settings εννοoυσα αν ειναι οκ ελεγμενο το προγραμμα και δεν κινδυνευουμε απο χειριτερο μπελα!
saxos55 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δεν είναι antivirus, είναι ένα φίλτρο για όσους δεν έχουν ιδέα από υπολογιστή να μην τρέχουν ότι να'ναι. 4
newtech Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 είχε παίξει και παλιότερα η απλή έκδοση και προβληματίζομαι γιατί γράφει no free upgrades στο συγκεκριμένο λίνκ,ενω στην απλή έχω κανονικά ειδοποίηση όταν υπάρχει καινούρια version. Ναι δεν θα κανει updates.. H update εκδοση ειναι επι πληρωμή!
MasterX Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ευχαριστω, το κατεβασα και εγω...μπορω να το εγκαταστησω και μετα απο καιρο; μπορω και σε 2 υπολογιστες;
malmsteen1984 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριατω τον ts. Το εγκατεστησα ηδη
AntiCambeR Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Το email που ζηταει ειναι προαιρετικο για να στελνουν διαφορα η χρειαζεται για να γινει verified?
f_chronis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Στο mail σου στελνουν newsletter αλλά αν δεν θες, μπορείς να κάνεις unsubscribe μέσω του 2ου mail που θα σου έρθει. Έχω και γω απορίες: 1ον Μου έκανε κανονικά αναβαθμιση στην έκδοση 4.6 (ενώ λέει ότι δεν είναι αναβαθμισιμη) 2ον Μου λέει ότι η έκδοση είναι περιορισμένου χρόνου και ότι είναι unregistered. Επίσης κάτω αριστερά έχει προυδοποιηση για διπλοτυπη άδεια. Τι γίνεται;;;
ziggywas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Στο mail σου στελνουν newsletter αλλά αν δεν θες, μπορείς να κάνεις unsubscribe μέσω του 2ου mail που θα σου έρθει. Έχω και γω απορίες: 1ον Μου έκανε κανονικά αναβαθμιση στην έκδοση 4.6 (ενώ λέει ότι δεν είναι αναβαθμισιμη) 2ον Μου λέει ότι η έκδοση είναι περιορισμένου χρόνου και ότι είναι unregistered. Επίσης κάτω αριστερά έχει προυδοποιηση για διπλοτυπη άδεια. Τι γίνεται;;; Terms and Conditions No free updates; if you update the program, you may lose it. Get Hard Disk Sentinel Professional with free lifetime upgrades if you want free updates. Μήπως δεν έπρεπε να κάνεις αναβάθμιση στην 4.6; 1
plpapadopoulos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 για οσους δεν το προλαβανε την τελευταια φορα http://sharewareonsale.com/s/hard-disk-sentinel-standard-sale Είσαι γίγαντας. Σε ευχαριστώ πολύ. Στο mail σου στελνουν newsletter αλλά αν δεν θες, μπορείς να κάνεις unsubscribe μέσω του 2ου mail που θα σου έρθει. Έχω και γω απορίες: 1ον Μου έκανε κανονικά αναβαθμιση στην έκδοση 4.6 (ενώ λέει ότι δεν είναι αναβαθμισιμη) 2ον Μου λέει ότι η έκδοση είναι περιορισμένου χρόνου και ότι είναι unregistered. Επίσης κάτω αριστερά έχει προυδοποιηση για διπλοτυπη άδεια. Τι γίνεται;;; Απενεργοποιείς τα updates και το δουλεύεις ως standalone version 4.40. Αλλιώς θα κάνει update σε 4.60, και θα σου κλειδώσει μετά από 30 μέρες. Για χαζούς τους πέρασες να έδιναν τα πάντα όλα free? Promotion του software τους κάνουν. Λογικό το βρίσκω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα