Προς το περιεχόμενο

[software]Hard Disk Sentinel Professional free[ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είχε παίξει και παλιότερα η απλή έκδοση και προβληματίζομαι γιατί γράφει no free upgrades στο συγκεκριμένο λίνκ,ενω στην απλή έχω κανονικά ειδοποίηση όταν υπάρχει καινούρια version. :fear:

• Like 1
Δημοσ.

Control Panel --> System and Security --> Action Center --> Change Smartscreen Settings

και επειδή έχεις τα ελληνικά windows.

Πίνακας Ελέγχου --> Σύστημα και ασφάλεια --> Κέντρο Δράσης --> Αλλαγή ρυθμίσεων του Φίλτρου Smartscreen

• Like 4
Δημοσ.

Control Panel --> System and Security --> Action Center --> Change Smartscreen Settings

εννοoυσα αν ειναι οκ ελεγμενο το προγραμμα και δεν κινδυνευουμε απο χειριτερο μπελα!  :)

Δημοσ.

Δεν είναι antivirus, είναι ένα φίλτρο για όσους δεν έχουν ιδέα από υπολογιστή να μην τρέχουν ότι να'ναι.

• Like 4
Δημοσ.

είχε παίξει και παλιότερα η απλή έκδοση και προβληματίζομαι γιατί γράφει no free upgrades στο συγκεκριμένο λίνκ,ενω στην απλή έχω κανονικά ειδοποίηση όταν υπάρχει καινούρια version. :fear:

Ναι δεν θα κανει updates..

H update εκδοση ειναι επι πληρωμή!

Δημοσ.

Στο mail σου στελνουν newsletter αλλά αν δεν θες, μπορείς να κάνεις unsubscribe μέσω του 2ου mail που θα σου έρθει. Έχω και γω απορίες:

1ον Μου έκανε κανονικά αναβαθμιση στην έκδοση 4.6 (ενώ λέει ότι δεν είναι αναβαθμισιμη)

2ον Μου λέει ότι η έκδοση είναι περιορισμένου χρόνου και ότι είναι unregistered. Επίσης κάτω αριστερά έχει προυδοποιηση για διπλοτυπη άδεια. Τι γίνεται;;;

Δημοσ.

Στο mail σου στελνουν newsletter αλλά αν δεν θες, μπορείς να κάνεις unsubscribe μέσω του 2ου mail που θα σου έρθει. Έχω και γω απορίες:

1ον Μου έκανε κανονικά αναβαθμιση στην έκδοση 4.6 (ενώ λέει ότι δεν είναι αναβαθμισιμη)

2ον Μου λέει ότι η έκδοση είναι περιορισμένου χρόνου και ότι είναι unregistered. Επίσης κάτω αριστερά έχει προυδοποιηση για διπλοτυπη άδεια. Τι γίνεται;;;

Terms and Conditions

Μήπως δεν έπρεπε να κάνεις αναβάθμιση στην 4.6;

• Like 1
Δημοσ.

για οσους δεν το προλαβανε την τελευταια φορα

http://sharewareonsale.com/s/hard-disk-sentinel-standard-sale

Είσαι γίγαντας.

Σε ευχαριστώ πολύ. :)

Απενεργοποιείς τα updates και το δουλεύεις ως standalone version 4.40.

Αλλιώς θα κάνει update σε 4.60, και θα σου κλειδώσει μετά από 30 μέρες.

Για χαζούς τους πέρασες να έδιναν τα πάντα όλα free?

Promotion του software τους κάνουν. Λογικό το βρίσκω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...