skopelmix Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Τέτοια νήματα μειώνουν την αξιοπιστία του φορουμ,αν δεν θέλετε να το διαγράψετε καντε το μεταφορά στο μπλα μπλα
hackerW32 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 εγω προτείνω οταν γίνεται εγράφη να περνάμε και ενα τεστ δυσλεξίας, εαν αποτύχεις, ban ip, ban mac address Με τα ρέστα πάρε και ένα λεξικό. Τέτοια νήματα μειώνουν την αξιοπιστία του φορουμ,αν δεν θέλετε να το διαγράψετε καντε το μεταφορά στο μπλα μπλα τωρα μετα απο οοολα αυτα και εγω εύχομαι να σας βγουν δυσλεκτικά τα παιδια σας μπας και νιώσετε λιγο ναι το παιρνω προσωπικά. προμπλεμ? ρε την παλεύετε ορισμένοι; 2
NT1G Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Ε ναι χρειάζεται τέστ δυσλεξίας , ban, κρέμασμα κ.τ.λ να βάλεις έναν απλό μαμημένο ορθογραφικό έλεγχο στον browser.
hlt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί απλά δεν γκουγκλάρουν την λέξη που δεν είναι σίγουροι πως γράφετε...(Εγώ αυτό κάνω)
hackerW32 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 ειδες μονο ορθογραφικά εσυ; και εσυ και εσυ και εγω εκανα πολλα ορθογραφικα οταν ηρθα εδω πριν 4 χρονια 7 χρονια αλλα τα παιδια τοτε δεν με αρχισανε στο κραξιμο.. ελα απλα κοφετετο και την επομενη φορα που δεν θα βγαζετε νοημα με κατι που εγραψε καποιος απλα, εαν θελετε (αφου μπαίνετε στο κοπο να γραψετε-κραξετε) πειτε του να ξαναπει αυτο που θελει. Αυτα τα post με τρελαινουνε. Απορω εαν κανουν τον κοπο να διαβασουν αυτα που εγραψαν. Οταν λες amd ή intel εννοεις επεξεργαστη ή καρτα γραφικων ή και τα 2? ΝΑ κοφετετο;; πα την παναγια δεν το εγραψα επιτηδες, και το διαβασα μια φορα το κειμενο πριν πατήσω "απαντηση" λες στον αλλον "εε κοφετετο? τι ηθελες να γραψεις?" οχι "τραβα παρε ενα λεξικο ρε πακι" κοφτε το
Sheogorath Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 δεν εχεις ιδεα μου φενεται τι ειναι η δυσλεξία.. ... καλο θα ητανε να μην κοροϊδεύουμε καποιος οταν βλεπουμε οτι ο γραπτος τους λογος εχει λαθοι. εχει ορθογραφικα; του προτείνεις ενα spell check οπως μου ειχανε πει και εμενα πριν απο 4 χρονια εδω στο φορουμ και με βοήθησε αρκετα. βλεπεις οτι δεν βγάζεις νοημα; απλα τον ξαναρωτάς για να ξαναγραψει αυτο που θελει, με την δευτερη που ξαναειπε αυτο που ηθελε μια χαρα καταλαβα τι ηθελε να πει α και το κολητός ειναι με 2 "λ" αν δεν το υπογράμμιζε το spell check δεν θα το εβλεπα To να γράφω στις 3 η ώρα το βράδυ μες τα νεύρα γιατί κάποιος με προσβάλει, ναι, έχω δικαίωμα να μου ξεφύγει κάτι. Αλλά και ποτέ δεν είπα ότι σπουδάζω νομική, φιλολογία κτλ. ΗΜΜΥ είμαι... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ορθογραφικά, όλοι κάνουμε, και εγώ είμαι σε αυτούς που κάνουν περισσότερο. ΑΛΛΑ Όταν ο συλλογισμός κάποιου μπάζει νερά και θυμίζει υπερβολικά τρολλ, ναι, μου ανάβει το troll allert. Απλά με όλα όσα έχουμε δει εδώ μέσα αλλά και άλλα φορουμ, μας έχει κάνει καχύποπτους. Το παιδί μπορεί να μην είναι τρολλ στην τελική. Μιλήσαμε με π.μ μετά έτσι και αλλιώς. Αλλά η συμπεριφορά του φαινόταν υπερβολικά φτιαχτή και αστεία, ενώ οι προσβολές του δεν είχαν σχεδόν ούτε ένα ορθογραφικό λάθος. Κάτι δεν κολάει... Αυτά από μένα, ούτε ταμπέλες βάζω, ούτε κατηγορώ. Παρατηρήσεις γράφω...
alkerath Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μπορει καποιος να κλεισει το συγκεκριμενο νημα και OP http://speech.ilsp.gr/greeklish/Αν σε βοηθαει μπορεις ακομα και αυτο να χρησημοποιεις γιατι και για εμας ειναι δυσκολο να βγαλουμε νοημα καποιες φορες.Τελος, σε παρακαλω κανε ενα νεο νημα με το τι ακριβως θες, δεν μας ενδιαφερει τι ειχες, τι πουλησες η αν θα πας φανταρος η αν καπνιζεις. Ευχαριστω. 4
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μπορει καποιος να κλεισει το συγκεκριμενο νημα και OP http://speech.ilsp.gr/greeklish/ Αν σε βοηθαει μπορεις ακομα και αυτο να χρησημοποιεις γιατι και για εμας ειναι δυσκολο να βγαλουμε νοημα καποιες φορες. Τελος, σε παρακαλω κανε ενα νεο νημα με το τι ακριβως θες, δεν μας ενδιαφερει τι ειχες, τι πουλησες η αν θα πας φανταρος η αν καπνιζεις. Ευχαριστω. χαχαχαχα
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Το εξαντλήσαμε το θέμα και σταματήστε τα offtopic ορισμένοι γιατι θα αρχίσω να γίνομαι κακός 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις