Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες μην χαλατε τσαμπα χρονο.Ο ts ειναι προφανες οτι τρολλαρει και αυτο φενεται που δεν εχει απανταει σε καμια ερωτηση.Απλα αγνοηστε το παρον θεμα.

• Like 5
Δημοσ.

καλησπερα!
και οχι δεν τρολλαρω καθολου μαγκες!

μπενω στρατο

και κοπελα μου ελλαδα εγω θα παω κυπρο

θα θελω βιντεο κλησεις και να εχω ιντερνετ...

+οτι ισως χριαστω καπια χρηματα για στρατο..γτ πατερας με επιασε να καπνιζω!και κομμενα ολλα(το πσ το πειρα με δικα μου λευτα)

λοιπον το πουλαω γιατι ουσιαστικα δεν θελω τετιο μηχανημα...

θελω να ειναι μονο gaming,εχω των αδερφο μου με εναν amd8320-r9 270x

και δεν βρισκει δυσκολιες σε παιχνιδια...

οποτε γιατι να εχω ενα τοσο ακριβο μηχανιμα?ενο μπορω να φτιαξω αλλο με λιγοτερα χρηματα?

και φυσικα να κρατησω και τσεπι η να παρω το ταμπλετ που θελω για να μηλαω με την κοπελα μου..Ουσιαστικα ολλα για ενα μ***νι γυνονται

αν δεν ηθελα ταμπλετ δεν θα επερνα...εχω 500ευρω τσεπι...+650 απο το πσ που δεινω παω στα 1150..να παρω εναν amd  για hight ultra απαιτησεις παιχνιδια οπως Bf4 και οτι ανερχομενω ερχεται για ενα χρονο

ουσιαστικα το πουλαω για τα λευτα-και για το ταμπλετ με την κοπελα

Δημοσ.

αυτο λεω,οτι μετα δεν θα εχω λευτα για τον στρατο...

οποτε πρεπει να πουλησω το μηχανιμα για να εχω λευτα για στρατο...καλα ρε παιδια

τοσο καλο μιχανημα εχω και δεν το ξερω?δεν ειχα ιδεα οτν των εφτιαχνα,ειχα λευτα και επερνα

• Like 1
Δημοσ.

Διαβάστε το με προφορά μαύρου που πουλάει αναπτήρες κτλ στις παραλίες και θα καταλάβετε το τρολλάρισμά του...

Απλά έλεος δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις ρε παλικάρι?

'εχω 500ευρω τσεπι..."

"γτ πατερας με επιασε να καπνιζω!"

"και φυσικα να κρατησω και τσεπι..."

και άλλα πολλά...

• Like 4
Δημοσ.

Διαβάστε το με προφορά μαύρου που πουλάει αναπτήρες κτλ στις παραλίες και θα καταλάβετε το τρολλάρισμά του...

Απλά έλεος δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις ρε παλικάρι?

'εχω 500ευρω τσεπι..."

"γτ πατερας με επιασε να καπνιζω!"

και άλλα πολλά...

ο πατερας επιασε να καπνιζω και μου εκοψε και την ασφαλια σε αμαξι,τα λευτα ειναι απο δουλεια,δεν νομιζω να τρολλαρω,εχετε των λογο μου οτι τρολλ δεν πεφτει...μιλαω σοβαρα

500ευρω εχει το ταμπλετ

μεταχειριζμενω 350...

150ευρω στρατο/??ειχα μπει προτου παρω αναβολη για 4σ μερες χαλασα 35ευρω!!

πουλαω πσ φτανει στα 1150.μενουνε στα χερια μου γυρω στα

850-750!!!!!!!!!!!!!

κατανοιτο τωρα?αν εισαι βλακας και πιστευεις οτι τρολλαρω τι να σου πω...ειχα βαλει παλιοτερες αγγελιες για ταμπλετσ και ανεβαζα τησ τιμεσ

γτ με πληρωνανε..μεχρι που εδωσα σε ενα φιλικο ατομο ενα παλιο ολυμπιακοσ λαπτοπ και απεκτησα 500ευρω(συμπεριλαμβαμενου τα λευτα απο την δουλεια)

παντως εισαι γελοιοσ τυποσ να πιστευεισ οτι τρολλαρω απο την ωρα που σοβαρολογω,γελοιε

αν δεν μπορω να εκφρασω γενικασωστα αυτα που θελω να πω συγνωμη αλλαδεν το επελεξα,μου την σπανε τιπακια σαν την παρτυ σου που βγαζουνε συμπεραζματα χωρις να ακουσουνε πως ειναι ολα τα πραγματα κανονικα..και γενικα με τσαντισε το φορουμ που ολοι κοροιδευονε αυτουσ που δεν μπορουνε να εκφραζοντε κανονικα σαν ολουσ τουσ αλουσ που δεν το επιλεξανε

γενικα κρινετε,κοροιδευεται κτλπα επιδει κανουμε ορθογραφικα,οπα ρε φιλε?το επελεξα νομιζεις???

μπερδευω συλλαβες κτλπα,,η μ@@κια ειναι οτι λενε οτι δεν εχω δυσλεξια δεν περασα απο καπιο τεστ,απο το σχολειο μου το ειπανε,βεβεα δημοτικο υπιρχε καθηγητης που μ εκανε μονο σε μενα μαθημα..και μετα γυμνασιο λεγανε οτι εχω,λυκειο ειπανε οτι δεν εχω,ακομακαι οικογενιακος φιλος (δασκαλοσ ειπε οτι εχω)

δεν μπορω να τεκμιριοσω απαντηση!

δεν μπορω να γραψω αυτοπου ακριβωs σκευτομαι θελω!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΣ ΚΛΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ..

θα μου πεισ οτι τρολλαρω επειδη δεν καταλαβνεισ τι γραφω ξερω φτεω

αλλα ολλα τα πουλαω γτ,αν παρω ταμπλετ μενουνε 150τσεπι

αν πουλισω πσ μενουνε 800τσεπι

οκ τωρα?

πολλες φορες σκευτομαι αλλα και γραφω αλλα(φρικακι φαση)

συγνωμη αλλα σου ευχομαι πραγματηκα σε εσενα και ολουσ που κοροιδευεται τετια παιδια μετα ορθογραφικα τα παιδια σου να βγουνε ιδια και χειροτερα μεσα απο την καρδια μου!

να τα κοροιδευονε μπροστα στην μουρι σου

σας το ευχομαι ολοψυχα(δν μιλαω ακριβως για εσας που σχολιασατε εδω,μηλαω γενικα για ολο το φορουμ)

καλο σας βραδυ

εγεινα κακοσ,αλλα οπου υπαρχει κοροιδια και περνεισ κοροιδια και οχι κατανοιηση για προβληματα που δεν το επελεξες εσυ πρεπει να σου φερονται το ιδιο και χειροτερα.

λπν καληνυχτα σασ

• Like 2
Δημοσ.

Και είμαι βλάκας ομοίως αν σε πιστέψω ότι με προφορά πακιστανού θα πας και στρατό. Σαν λαθρομετανάστης μιλάς, με το συμπάθειο!

Και ναι, κολητός μου έχει δυσλεξία και μια χαρά μιλάει και γράφει!

Τεσπα, σταματάω να ασχολούμαι με τρολλάκια, ότι θέλετε οι υπόλοιποι, κάνετε... :)

"αν εισαι βλακας και πιστευεις οτι τρολλαρω τι να σου πω...ειχα βαλει παλιοτερες αγγελιες για ταμπλετσ και ανεβαζα τησ τιμεσ

γτ με πληρωνανε..μεχρι που εδωσα σε ενα φιλικο ατομο ενα παλιο ολυμπιακοσ λαπτοπ και απεκτησα 500ευρω(συμπεριλαμβαμενου τα λευτα απο την δουλεια)

παντως εισαι γελοιοσ τυποσ να πιστευεισ οτι τρολλαρω απο την ωρα που σοβαρολογω,γελοιε"

Στις προσβολές μια χαρά σε βλέπω να εκφράζεσαι φιλαράκι (και ας τα μαζεύεις με "επεξεργασίες")

• Like 2
Δημοσ.

Και είμαι βλάκας ομοίως αν σε πιστέψω ότι με προφορά πακιστανού θα πας και στρατό. Σαν λαθρομετανάστης μιλάς, με το συμπάθειο!

Και ναι, κολητός μου έχει δυσλεξία και μια χαρά μιλάει και γράφει!

Τεσπα, σταματάω να ασχολούμαι με τρολλάκια, ότι θέλετε οι υπόλοιποι, κάνετε... :)

"αν εισαι βλακας και πιστευεις οτι τρολλαρω τι να σου πω...ειχα βαλει παλιοτερες αγγελιες για ταμπλετσ και ανεβαζα τησ τιμεσ

παντως εισαι γελοιοσ τυποσ να πιστευεισ οτι τρολλαρω απο την ωρα που σοβαρολογω,γελοιε"

Στις προσβολές μια χαρά σε βλέπω να εκφράζεσαι φιλαράκι

λογικα ναι,μου ανοιξες την ορεξη νασε αρχισω

επρεπε να σε κανω να καταλαβεισ οτι δεν ειναι τρολλ...οχι ελληνασ ειμαι καθαροτατοσ,με προγιαγια τουρκαλα που την διωξανε απο την κωνσταντινουπολη..

..μου εμαθεσ και το συμπαθειο ρε?εσυ δλδ που γραφεις σωστα ελληνικα κτλπα

αχχ σκαω γτ θα αρχησω τα καντιλια βραδιατικα και δεν γουσταρω,..ναι αυτο το πακιστανακι..δεν συνεχιζω γτ θα πεσει μπαν φιλακια

Δημοσ.

δεν εχεις ιδεα μου φενεται τι ειναι η δυσλεξία..

"Και ναι, κολητός μου έχει δυσλεξία και μια χαρά μιλάει και γράφει!"

και εγω εχω, μπορει οχι στο επίπεδο του nexus5 αλλα το εχω,

αναγραμματισμοί, 5 ορθογραφικά που κανουν μπαμ σε μια πρόταση,  και σπανια εκφραστικά λαθοι. αυτα στο γραπτό και στο πληκτρολόγιο, στην ομιλία καμια φορά κολλάω σε λέξεις, πολυ σπάνια, και παλι σπάνια ξεχνάω λεξεις, τις προάλλες δεν μπορούσα να πω την λεξη αερόστατο πχ το ειχα στο μυαλό μου αλλα δεν μου ευγενε, αλλες φορες θυμάμαι λεξεις στα αγγλικα και οχι στα ελληνικα.

δεν ειναι το ιδιο σε ολους ιδιο..

καλο θα ητανε να μην κοροϊδεύουμε καποιος οταν βλεπουμε οτι ο γραπτος τους λογος εχει λαθοι.

εχει ορθογραφικα; του προτείνεις ενα spell check οπως μου ειχανε πει και εμενα πριν απο 4 χρονια εδω στο φορουμ και με βοήθησε αρκετα.

βλεπεις οτι δεν βγάζεις νοημα; απλα τον ξαναρωτάς για να ξαναγραψει αυτο που θελει, με την δευτερη που ξαναειπε αυτο που ηθελε μια χαρα καταλαβα τι ηθελε να πει

α και το κολητός ειναι με 2 "λ"

αν δεν το υπογράμμιζε το spell check δεν θα το εβλεπα :ph34r:

• Like 2
Δημοσ.

δεν εχεις ιδεα μου φενεται τι ειναι η δυσλεξία..

"Και ναι, κολητός μου έχει δυσλεξία και μια χαρά μιλάει και γράφει!"

και εγω εχω, μπορει οχι στο επίπεδο του nexus5 αλλα το εχω,

αναγραμματισμοί, 5 ορθογραφικά που κανουν μπαμ σε μια πρόταση,  και σπανια εκφραστικά λαθοι. αυτα στο γραπτό και στο πληκτρολόγιο, στην ομιλία καμια φορά κολλάω σε λέξεις, πολυ σπάνια, και παλι σπάνια ξεχνάω λεξεις, τις προάλλες δεν μπορούσα να πω την λεξη αερόστατο πχ το ειχα στο μυαλό μου αλλα δεν μου ευγενε, αλλες φορες θυμάμαι λεξεις στα αγγλικα και οχι στα ελληνικα.

δεν ειναι το ιδιο σε ολους ιδιο..

καλο θα ητανε να μην κοροϊδεύουμε καποιος οταν βλεπουμε οτι ο γραπτος τους λογος εχει λαθοι.

εχει ορθογραφικα; του προτείνεις ενα spell check οπως μου ειχανε πει και εμενα πριν απο 4 χρονια εδω στο φορουμ και με βοήθησε αρκετα.

βλεπεις οτι δεν βγάζεις νοημα; απλα τον ξαναρωτάς για να ξαναγραψει αυτο που θελει, με την δευτερη που ξαναειπε αυτο που ηθελε μια χαρα καταλαβα τι ηθελε να πει

α και το κολητός ειναι με 2 "λ"

αν δεν το υπογράμμιζε το spell check δεν θα το εβλεπα :ph34r:

εγω εχω το αλλο εκτως οτι ειπες,πχ ξερω πως γραφεται πχ"μια λεξη οποιαδηποτε"

την εχω στο μυαλο μου και στο χαρτι το γραφω λαθοσ...και χαρτι δυσλεξιας να βγαλω δεν ξερω που θα μου χρισιμευση

Δημοσ.

ναι αυτο ηθελα να πω με τα 5 ορθογραφικά, τα μισα επιδη δεν ξερω πως γράφεται μια λεξη (δεν παω καθολου την ορθογραφια, απο μωρό) και τα αλλα μισα χωρις να το καταλάβω.

μπορει να γράψω εδω μια λεξη λαθος και πιο κατω σωστα ή και το ανάποδο

παντος δοκίμασε ενα spell check στον browser, εμενα με βοήθησε παρα πολυ τα τελευταία χρονια, μπορω να πω πως τα λαθοι εχουν μειωθεί στο μισό

------

ιδεα, κανε copy το pc του αδελφού σου με το ελαχιστο εναν fx 6300 και r7 260x 2gb εαν δεν βγαίνεις

px

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32105&cat=2

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37534&cat=5

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34519&cat=3

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=38528&cat=4

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31529&cat=6&sub=12&pmanuf=0&sort=3&step=undefined

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27538&cat=17

Δημοσ.

καλησπερα!

και οχι δεν τρολλαρω καθολου μαγκες!

μπενω στρατο

και κοπελα μου ελλαδα εγω θα παω κυπρο

θα θελω βιντεο κλησεις και να εχω ιντερνετ...

+οτι ισως χριαστω καπια χρηματα για στρατο..γτ πατερας με επιασε να καπνιζω!και κομμενα ολλα(το πσ το πειρα με δικα μου λευτα)

λοιπον το πουλαω γιατι ουσιαστικα δεν θελω τετιο μηχανημα...

θελω να ειναι μονο gaming,εχω των αδερφο μου με εναν amd8320-r9 270x

και δεν βρισκει δυσκολιες σε παιχνιδια...

οποτε γιατι να εχω ενα τοσο ακριβο μηχανιμα?ενο μπορω να φτιαξω αλλο με λιγοτερα χρηματα?

και φυσικα να κρατησω και τσεπι η να παρω το ταμπλετ που θελω για να μηλαω με την κοπελα μου..Ουσιαστικα ολλα για ενα μ***νι γυνονται

αν δεν ηθελα ταμπλετ δεν θα επερνα...εχω 500ευρω τσεπι...+650 απο το πσ που δεινω παω στα 1150..να παρω εναν amd  για hight ultra απαιτησεις παιχνιδια οπως Bf4 και οτι ανερχομενω ερχεται για ενα χρονο

ουσιαστικα το πουλαω για τα λευτα-και για το ταμπλετ με την κοπελα

Δεν ισχυουν τα παραπανω που γραφεις λυπαμαι. Καλη και χρυση καρτα η R9 270x αλλα ενταξυ ειπαμε λιγο υπερβολη το παραπανω που διαβαζω.

ο πατερας επιασε να καπνιζω και μου εκοψε και την ασφαλια σε αμαξι,τα λευτα ειναι απο δουλεια,δεν νομιζω να τρολλαρω,εχετε των λογο μου οτι τρολλ δεν πεφτει...μιλαω σοβαρα

500ευρω εχει το ταμπλετ

μεταχειριζμενω 350...

150ευρω στρατο/??ειχα μπει προτου παρω αναβολη για 4σ μερες χαλασα 35ευρω!!

πουλαω πσ φτανει στα 1150.μενουνε στα χερια μου γυρω στα

850-750!!!!!!!!!!!!!

κατανοιτο τωρα?αν εισαι βλακας και πιστευεις οτι τρολλαρω τι να σου πω...ειχα βαλει παλιοτερες αγγελιες για ταμπλετσ και ανεβαζα τησ τιμεσ

παντως εισαι γελοιοσ τυποσ να πιστευεισ οτι τρολλαρω απο την ωρα που σοβαρολογω,γελοιε

αν δεν μπορω να εκφρασω γενικασωστα αυτα που θελω να πω συγνωμη αλλαδεν το επελεξα,μου την σπανε τιπακια σαν την παρτυ σου που βγαζουνε συμπεραζματα χωρις να ακουσουνε πως ειναι ολα τα πραγματα κανονικα..και γενικα με τσαντισε το φορουμ που ολοι κοροιδευονε αυτουσ που δεν μπορουνε να εκφραζοντε κανονικα σαν ολουσ τουσ αλουσ που δεν το επιλεξανε

γενικα κρινετε,κοροιδευεται κτλπα επιδει κανουμε ορθογραφικα,οπα ρε φιλε?το επελεξα νομιζεις???

μπερδευω συλλαβες κτλπα,,η μ@@κια ειναι οτι λενε οτι δεν εχω δυσλεξια δεν περασα απο καπιο τεστ,απο το σχολειο μου το ειπανε,βεβεα δημοτικο υπιρχε καθηγητης που μ εκανε μονο σε μενα μαθημα..και μετα γυμνασιο λεγανε οτι εχω,λυκειο ειπανε οτι δεν εχω,ακομακαι οικογενιακος φιλος (δασκαλοσ ειπε οτι εχω)

δεν μπορω να τεκμιριοσω απαντηση!

δεν μπορω να γραψω αυτοπου ακριβωs σκευτομαι θελω!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΣ ΚΛΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ..

θα μου πεισ οτι τρολλαρω επειδη δεν καταλαβνεισ τι γραφω ξερω φτεω

αλλα ολλα τα πουλαω γτ,αν παρω ταμπλετ μενουνε 150τσεπι

αν πουλισω πσ μενουνε 800τσεπι

οκ τωρα?

πολλες φορες σκευτομαι αλλα και γραφω αλλα(φρικακι φαση)

συγνωμη αλλα σου ευχομαι πραγματηκα σε εσενα και ολουσ που κοροιδευεται τετια παιδια μετα ορθογραφικα τα παιδια σου να βγουνε ιδια και χειροτερα μεσα απο την καρδια μου!

να τα κοροιδευονε μπροστα στην μουρι σου

σας το ευχομαι ολοψυχα(δν μιλαω ακριβως για εσας που σχολιασατε εδω,μηλαω γενικα για ολο το φορουμ)

καλο σας βραδυ

εγεινα κακοσ,αλλα οπου υπαρχει κοροιδια και περνεισ κοροιδια και οχι κατανοιηση για προβληματα που δεν το επελεξες εσυ πρεπει να σου φερονται το ιδιο και χειροτερα.

λπν καληνυχτα σασ

Μπορουσες να το αναφερεις στο πρωτο post που εκανες οτι πχ''παιδια συγνωμη για τα λαθη αλλα εχω δυσλεξια ή κατι τετοιο'' τι περιμενεις να μυρισουμε τα νυχια μας???Αν δεν σου αρεσει το Forum μπορεις να κοιταξεις σε αλλο forum αλλα καλυτερη αντιμετωπιση αν δεν πεις οτι εχεις προβλημα δεν προκειται να βρεις. Επισης μην βιαζεσαι και εσυ να κρινεις τους αλλους αν ξερεις τι παει να πει τρολλ και ποσους εχουν δει τα ματια μας στο Forum αυτο τον τελευταιο καιρο.

Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι να δωσεις μια περιουσια σε tablet.500ευρω για κλησεις Skype???Και μετα το στρατο θα σου ειναι αχρηστο.Παρε καλυτερα ενα Laptop να μπορεις που λεει ο λογος να μπορεις πχ να το χρησιμοποιεις οταν πας σε καφετερια ή διακοπες κλπ.

Εγω παλι θα ελεγα να κοιταζες σε Used 7970 για αν κοιτας να παιζεις ολα τα παιχνιδια σε Ultra κλπ με αυτες τις καρτες δεν προκειται.

• Like 4
Δημοσ.

τόσο καλό μηχάνημα έχω και δεν το ξέρω?δεν είχα ιδέα οτν των έφτιαχνα,είχα λευτα και επερνα

Γέλασα. Έβαλες σχεδόν οτι πιο ακριβό υπήρχε στην αγορά αλλά δεν είχες ιδέα τι κάνει/πόσο καλό είναι. cool story.

Με τα ρέστα πάρε και ένα λεξικό.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...