Heybro Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Πρέπει να πάρω ποντίκι πληκτρολόγιο με gamepad χάνω ένα σωρό καλά παιχνίδια. Δείχνει εξαιρετικό το συγκεκριμένο.
chek2fire Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 εγώ πάντως ήδη το πήρα και πάω για άλλο ένα gamethrough Από τα καλύτερα sim city που υπάρχουν νομίζω 1
Metaksas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Και το άρμεγμα καλά κρατεί :-P http://www.paradoxplaza.com/cities-skylines---concerts/CSCS00DSK0000018.html 1
Heybro Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Και το άρμεγμα καλά κρατεί :-P http://www.paradoxplaza.com/cities-skylines---concerts/CSCS00DSK0000018.html Οτι κάνει και το Sims χρόνια τώρα. Υπάρχει και η πειρατεία ειδικά σε τετοιες τακτικές χρειάζεται και με το παραπάνω.
chek2fire Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 δεν θα το κάνω unistall ποτέ αυτό το game
argyland Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 δεν θα το κάνω unistall ποτέ αυτό το game Και εγω χΔ!!!!
kinitos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 παιδια συγνωμη αλλα αυτα κανονικα δεν ειναι dlc η στην χειροτερη αν θες να το πεις dlc το κανεις ολα αυτα ενα και τελος η dlc με 0.10 cent τα παιχνιδια πλεον ειναι ολα μπετα και τα φτιαχνουν στην πορεια και οτι ελειψεις βρουν τα κανουν dlc δωσε δωρεαν το παιχνιδι γυφτο και μετα πουλα τα παντα. ειναι σαν να παιζω cod χωρις πολλες κατηγορες οπλων και καθε φορα να πληρωνω για οπλα ουστ
tzizzz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 πρεπει καποτε να καταλαβετε οτι σκοπος τους δεν ειναι να περνας καλα, αλλα ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ. ειναι εταιρειες. θελουν κερδος. ριχτε μουτζα και προχωρηστε 1
kinitos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 κατα μια εννοια εχεις δικιο .αλλα απο την αλλη πουλας προιον που πρεπει να ειναι οκ.βεβαια θα μου πεις τι ειναι οκ πλεον αλλα οκ παμε παρακατω.
tzizzz Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 το προιον μια χαρα ΟΚ ειναι. βγαζουν εξτρα πακετα . τα θες? πληρωσε. ειναι εξτρα. τα βαλεις δε τα βαλεις, το παιχνιδι παιζει κανονικα. στην θεση τους και εγω αυτο θα εκανα. εχει εκατονταδες ατομα που δουλευουν για να εχεις τα εξτρα αυτα. ειναι τοσο απλο .. γιατι χαλιεστε τοσο σιγα
Tobajara Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Το θέμα με την Paradox συγκεκριμένα είναι πως αρμέγει υπερβολικά τους τίτλους της (ίσως όχι τόσο το Cities: Skyline) και πράγματα που θα έπρεπε σα μηχανισμοί να είναι από την αρχή στο παιχνίδι τα χρεώνει σα DLC. Είναι σημαντική δικαιολογία η πολυπλοκότητα, γιατί βγάζει τα καλύτερα grand strategy στην αγορά, αλλά από την άλλη στα Europa Universalis και τα Crusader Kings τα πιο τελευταία expansions έχουν μαζέψει πολύ κράξιμο για το τι χρεώνουν και γιατί. 1
p4n0s86 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Σοβαρά, είχαν το θράσος να παρουσιάσουν τέτοιο DLC? Τι είναι αυτό τώρα δηλαδή, μας δουλεύουν; Εκτός αν κάνει 3-4 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα