chek2fire Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 ενώ νόμιζα ότι είχε εποχές τελικά το χιόνι υπάρχει μόνο σε συγκεκριμένους χάρτες και δεν έχει εναλλαγές εποχής.
chek2fire Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 και ήρθε και το dlc για τις φυσικές καταστροφές http://store.steampowered.com/app/515191/ Τσουνάμι, μετεωρίτες καταστροφικές πυρκαγιές ότι χρειάζεται κάποιος για να απολαύση την καταστροφή στη πόλη του... Deep, Impactful Gameplay: Keep your city going through the devastation of several possible doomsday scenarios, from towering infernos to the day the sky exploded. Natural Disasters includes Earthquakes, Thunderstorms, Tsunamis, Forest Fires, Tornadoes, Sinkholes and MeteorsWith Great Power Comes Great Response Abilities: Plan for, and respond to, disasters using early warning systems, countermeasures, and new disaster responses such as helicopters and evacuations – finally, a Paradox game where “Comet Sighted” actually means somethingAn Objectively Good Feature: Scenario Mode - Natural Disasters expansion includes 5 pre-made scenarios to challenge disaster masters, with custom game objectives such as starting cities, win conditions, time limits, losing conditions and more! The Natural Disasters Scenarios expands on the Scenario Editor, which is a free update for all players that allows them to create and share their own custom made scenariosChirpocalypse Now: Heck yeah, new hats for ChirperRadio Saved the Video Game: A new broadcast network is introduced, helping to rapidly spread evacuation warnings and emergency alerts
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 κάτι πήρε το μάτι μου. ήρθα και γω πάλι για να γράψω για το άρμεγμα..Δεν μπορώ να λείψω πλέον από τέτοια παιχνίδια και από τέτοιους devs. Μπεεεεεε τα +15€ μπεεεεε!!! "μα αφού έδωσε senario editor 4free και νέους ραδιοφωνικούς σταθμούς!!,γιατί κράζεις πάλι ρε extreme sniper; " α τί λέω,ξέχασα,λέω κακά λόγια για το καλύτερο city sim(που δε διαφωνώ και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ,είναι ένα από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο),φωτιά να πέσει να με κάψει..αξίζει κάθε cents και κάθε dlc του αξίζει. Έχουμε και λέμε χωρίς την έκπτωση που παίζει,καθαρή τιμή από steam,μαζί με όλα τα expansions αν κάποιος θέλει να έχει την φουλ εμπειρία του παιχνιδιούπρέπει να σκάσει το συνολικό ποσό των 90.92€-χωρίς να έχω μετρήσει την deluxe έκδοση, είναι η τιμή αυτή. Απλά για να λέει ότι, "ναι αλλά τα άλλα city sims δεν είναι έτσι". τί;δε κοίταξα στα κλειδάδικα;Αν το πάρω από κει δε θα κάνω μπε Τί;Να πάρω τώρα στις εκπτώσεις ή όποτε έχει; ας γυρίσω πίσω στο sim city ή στο citiesXL δε ξέρω από παιχνίδια. "Γιατί πολύ απλά,τα DLC είναι τόσο γλυκά μωρό μου,που δε μπορούμε να πούμε όχι και θα κάνουμε φέτες το παιχνίδι και θα το προσφέρουμε στα πρόβατα και θα γεμίζουμε τα πορτοφόλια μας.Το επόμενο μας dlc θα είναι ορυχία και υπόγειες σπηλιές,θα κάνει και αυτό 15€,και θα δώσουμε δώρο σε όλους 10 σοκολάτες και 2 τραγούδια Με αγάπη,οι αγαπημένοι σας devs που τόσο λατρεύετε να σας ξεζουμίζουνPS,μας αρέσουν οι ιδέες του payday2 και από κει πήραμε την ιδέα με το άρμεγμα των dlc" Ρε φτάνει λέμε!!Αρκετούς dev έχουμε στείλει ταξιδάκια να πίνουν πίνα κολάντα στο όνομα μας. Νισάφι με τα τεμαχισμένα παιχνίδια. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα τιμωρεί ο κόσμος,όσο καλά και αν είναι. Δεν είναι δυνατόν να βγάζουν DLC με υλικό που έπρεπε εξαρχής να υπήρχε μέσα στο παιχνίδι. σε 9 μήνες με το νεο dlc θα σας επισκεφτώ πάλι. Αντίο! 2
greg4 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 συμφωνώ 100% τα προηγούμενα 2, όπως και το παιχνίδι τα πήρα day 1. ε τώρα δεν τα δίνω με τίποτα. Και δεν βάζουν και μια έκπτωση για τους υπάρχων πελάτες τους. Και δεν προσφέρει και τίποτα δηλαδή... Θα περιμένω καμία έκπτωση με 5 ευρώ μαξ και αν...
chek2fire Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ το αγόρασα με την μια και έχει φοβερό χαβαλέ. Χθες έπαιξα με μια πόλη στο tornado valley και ο ανεμοστρόβιλος που εμφανίζεται σκουπίζει στην κυριολεξία την πόλη. Εχουν προσθέσει και κτήρια για έκτακτη ανάγκη άλλα σχετικά καλούδια με τις φυσικές καταστροφές. Υπάρχουν και σενάρια μετεωρίτη, πυρκαγιάς, φράγματος που σπάει κτλ
chek2fire Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 μια άλλη φοβερή προσθήκη είναι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί με μουσικούλες που διακόπτονται φυσικά αν σε βρει κάποια καταστροφή.
chek2fire Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω είναι από τις καλύτερες προσθήκες που έχουν γίνει στο game τώρα που παίζω μια πόλη από την αρχή. Και ισοροπημένο είναι ώστε να μην γίνονται καταστροφές κάθε λίγο αλλά και όταν γίνονται έχουν φοβερό γέλιο. Από καταστροφικές πυρκαγίες που προέρχονται απο κεραυνούς μέχρι τσουνάμι που παρασέρνει τα πάντα στο πέρασμα του. Το άλλο φοβερό είναι ότι πλέον υπάρχουν και κτήρια για προστασία του πληθυσμού από τέτοιες καταστροφές όπως καταφύγια, ελικοδρόμια για να παίρνουν τους τραυματίες. Φυσικά αν κάνεις γενική εκκένωση πληθυσμού η οικονομική σου δραστηριότητα καταρρέει με όλες τις συνέπειες
greg4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Το θέμα είναι κάθε τρεις και λίγο βγάζει dlc με τιμή 15 ευρώ... Και ουσιαστικά δεν βγάζει κάποια έκτπωση για αυτούς που έχουν τα προηγούμενα dlc για να μας επιβραβεύσει αλλά πάει για άρμεγμα στο Hype. Και μετά από λίγο καιρό το βγάζει σε έκπτωση....
chek2fire Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Από όλες τις καταστροφές που με έχουν βρει και που σας πληροφορώ είναι πολλές η ποιο καταστροφική ήταν το Τσουνάμι. Στην αρχή όταν έγινε warning δεν του έδωσα και μεγάλη σημασία μέχρι που τα ορμητικά νερά άρχισαν να μπαίνουν στην πόλη μου και να σαρώνουν ότι βρίσκουν μπροστά τους και tornado με έχει χτυπήσει μέχρι στιγμής αλλά δεν έχει βρει στόχο... Πάντως ένα sinkhole που μου άνοιξε στην μέση της πόλης γρήγορα του έχτισα δρόμο γύρω γύρω, δημιούργησα district για night life και έφτιαξα club τριγύρω του 1
kazantzidis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 υπαρχει πουθενα να κατεβασω και να παιξω σωσμενα παιχνιδια αλλωνων;
Apoll Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Για όσους τους έχει ξεφύγει, το νέο DLC Mass Transit έρχεται στις 18 Μαΐου. https://www.youtube.com/watch?v=zIRpz6djSN8 1
chek2fire Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 αγορά από μένα. Το ξέρω ότι με αρμέγει η paradox αλλά έτσι κάνει πάντα Από τα καλύτερα sim city των τελευταίων χρόνων νομίζω. 1
Apoll Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 αγορά από μένα. Το ξέρω ότι με αρμέγει η paradox αλλά έτσι κάνει πάντα Από τα καλύτερα sim city των τελευταίων χρόνων νομίζω. Ναι. Και η πλάκα είναι σε 5-6 χρόνια, θα έχουν βγει τόσα DLC σε Stellaris και Skylines, που δεν θα γελάω καθόλου με την τιμή που θα έχει το παιχνίδι μαζί με τα DLC, γιατί σιγά σιγά θα τα έχω ξοδέψει, μιας και τα δύο παιχνίδια είναι τρομερά. Ενώ γελάω τώρα με το EU-IV και το CK2 που κοστίσουν εκατοντάδες λίρες για να πάρει κάποιος όλα τα DLC.
Metaksas Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Σκέφτομαι να πάρω το mass transit σήμερα το έχει πάρει κανείς; Γνώμες; Επίσης ξερεται πως θα ενεργοποιηθούν τα achievements μαζί με mods;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα