xtrmsnpr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Υπάρχει mod. Όταν η μέρα κρατά μερικά δευτερόλεπτα τί περιμένεις; Να πάθουν όλοι επιληψία που θα παίζουν το παιχνίδι; ε δεν είναι δικαιολογία αυτή.. Βέβαια καταλαβαίνω τι λες,εφόσον μετράει σε μέρες και όχι σε ώρες αλλά χαλάλι,μικρό το κακό αφού και στο cities xl,παγωμένη έχω την ώρα σε μέρα,αντε εαν βαρεθώ λίγο βάζω να τρέχει ο χρόνος,οπτικά είναι ωραιό και αποδεκτό ακόμα και στο x5 την ταχύτητα. πιστεύω θα το βάλατε στο skylines 2 σε κανά 8μηνο που θα κυκλοφορίσει. Όπως και διάφορα άλλα που θα το κάνουν πιο πλήρες(βλέπε MP κομμάτι πχ)
Apoll Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μαλιστα θα δοκιμασω, το roundabout ειναι τεραστιο για να χωρεσει εκει που θελω, προς το παρον εκανα το αλλο εκοψα τον δρομο διπλης κατευθυνσης και εβαλα 2 μεγαλυτερους (6 lanes) μονης απο το Α στο Β και αντιστοιχα, τρενα και λεωφορια δεν εχω βαλει παρα μονο σε ενα σημειο, θα βαλω και θα δω. Οχι τιποτα αλλο αλλα μου βγαζει συνεχεια not enough raw materials στην industrial zone το googlara και λενε ειναι λογο traffic δεν φτανουν εγκαιρα τα materials απο εξω. Αποτελεσμα να εχω abandon buildings συνεχεια, η περιοχη με τα offices δουλευει ρολοι παντως. Roundabout δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το έτοιμο. Μπορείς να βρεις mod μικρά ή να το φτιάξεις με το χέρι. Πρόσεχε όταν φτιάχνεις τα roundabouts να είμαι ΜΟΝΗΣ κατεύθυνσης. Όσον αφορά την κίνηση, τα έργοστάσια θα πρέπει να τα έχεις στον αυτοκινητόδρομο που ενώνει την περιοχή, και στον δρόμο αυτό δεν θα πρέπει να έχεις ΟΥΤΕ ΕΝΑ αμάξι από εργάτες. Οι εργάτες θα πρέπει να μπαίνουν στην εργοστασιακή περιοχή από άλλη είσοδο. Αν θες κίνηση από αυτοκινητόδρομο προς πόλη μέσω το ίδιου δρόμου χρησιμοποίησε μονής κατεύθυνσης δρόμο και κάνε bypass με γέφυρα για την άλλη κατεύθυνση σε άλλο σημείο του δρόμου. 1
ADHD Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μαλιστα thnx, πρεπει να το αλλαξω ολο τωρα. Θα την γκρεμισω και θα την ξαναφτιαξω την industrial area αν ειναι. 1
ntinos19 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 ένα έχω να πω για το game... traffic.... κατα τα άλλα είναι αρκετά ευχάριστο σε σχέση με cities XL, sim city 4000 (Το σιμ2013 δεν το έχω παίξει) Μαλιστα thnx, πρεπει να το αλλαξω ολο τωρα. Θα την γκρεμισω και θα την ξαναφτιαξω την industrial area αν ειναι. Καλό κουράγιο με την ανοικοδόμηση τώρα δοκιμάζω μια νεα industrial area με τους δρόμους μονής κατεύθυνσης... αν αυτό το πράγμα μου δουλέψει θα έχω λύσει το μεγαλύτερο πρόβλημα 2
Apoll Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Και για όσους θέλουν να δουν αν η πόλη τους πραγματικά αντέχει την κίνηση, χρησιμοποιήστε το Reality Check Mod
ntinos19 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 η κατάσταση τελικά δεν παλεύετε και τόσο εύκολα, εν μέρη λύθηκε το πρόβλημα εντός τον περιοχών αλλά υπάρχει αλλού πρόβλημα, για να λυθεί θέλει ένα πολύ καλό loop, όποιος ξεκινήσει απο την αρχή να φτιάξει δρόμους μονής κατεύθυνσης, μη χρησιμοποιείται διπλής... θα γράψω περισσότερα το βράδυ που θα γυρίσω απο τη δουλεία
mclein7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Cities: Skylines does what SimCity didn't. www.youtube.com/watch?v=nZIcvuf20HA
Apoll Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Steam Workshop έχει όλα τα mod και από εκεί κάνουν και αυτόματα update κλπ
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Steam Workshop έχει όλα τα mod και από εκεί κάνουν και αυτόματα update κλπ το πήρα το game και γω να ξες! Μια ερώτηση γιαυτό,γιατί λέει 0/3,μόνο 3 mods μπορώ να ενεργοποιήσω;
ababila Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μετά απο αυτά τα 3 video, που κατάλαβα τι παίζει με τους δρόμους, μεγαλώνω την πόλη απλά για να φτιάχνω πιο πολύπλοκους δρόμους.
mclein7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 ειδικά το Automatic Bulldoze φοβερό... ΤΟΠ 10 !!! http://www.gamespot.com/articles/top-10-cities-skylines-mods/1100-6426012/ 1
maverick290402 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 παιδιά προσπαθώ να γκρεμίσω μια χωματερή και δεν με αφήνει γιατί λέει οτι χρησιμοποιητε ακόμα. Πάω και την κλείνω για να μην λειτουργεί αλλά και πάλι δεν με αφήνει να την γκρεμίσω. καμιά λύση?
zisis13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Βαζεις μια χωματερη οπουδηποτε αλλου,και σε αυτη που θες να γκρεμισεις πατας το κουμπι που λεει "empty building" μονο οταν αδειασει σε αλλη χωματερη θα μπορεσεις να την κλεισεις. Αλλιως θα ηταν cheat να γκρεμιζεις χωματερες με σκουπιδια και να βαζεις αδειες μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα